- Konu Sahibi manolya_1991
-
Evet okuyorum üniv 2.sınıfım,ama açıktan okuyorum bi dükakna bakıyorum boş zamanım var diye.Ama sabahtan akşama kadar dükakndayım çok sıkıcı,üniv hayatını yaşamayı çok isterdim ama hayat şartları işte olmadı...Her gün aynı şey çok monoton bi hayatım var,ki 19 yaşındayım eminim bu yaşlarda olup da benim kadar hayattan bıkmış biri göremezsiniz.hiç bir değişiklik olmadı neden sıkkın canınız okuyormusunuz
Evet okuyorum üniv 2.sınıfım,ama açıktan okuyorum bi dükakna bakıyorum boş zamanım var diye.Ama sabahtan akşama kadar dükakndayım çok sıkıcı,üniv hayatını yaşamayı çok isterdim ama hayat şartları işte olmadı...Her gün aynı şey çok monoton bi hayatım var,ki 19 yaşındayım eminim bu yaşlarda olup da benim kadar hayattan bıkmış biri göremezsiniz.
Elbise ve zücaciye...siz evlisiniz değil mi?aynen bende okuyorum açık lise olsun üzülmeyin dışarıdan bitirin şuan bende evdeyim ne dükkanı baktığınız
Elbise ve zücaciye...siz evlisiniz değil mi?
Herkes öğrenci mi burada. Ben ev hanımıyım...
Evet tünaydın daha mantıklı bi seçim oldu
Nolsun hastalanmak üzereyim sanırım boğazım yanıyo arada. Sinyaller alıyorum:2:
Bi de birazdan sinameki yapmayı planlıyorum ama çok üşendim
Senden naber??
Ben de öğle yemeğine eve gittim geldim
Evden de sıkıldım yine dükakna geldim,burda buldum ekndimi
Benim bu sıkılma hastalığıma çare yok mu yahu:44:
iyilik işte evlerdeyim bende sıkıcı geçmiş olsun kış başladı oluruz artık grip hasta dikkat etmek lazım benim gibi üşenme bitki çayı al iç
Evet eve gidiyorum yakın zaten.Ben açıktan okuyorum zaten zar zor derslerimi geçebiliyorum zor oluyor baya.Başka bi yere gitme imkanım yokki kurs vs.dükkana bakmam gerek.hımm eve mi gidiyorsunuz gönderiyorlar mı evet çalışmaktan bende sıkılıyorum lise mezunusunuz hatta okuyorsunuz üniversite muhasebe yada böle başka iş yok mu yapabileceğiniz kurslara gitseniz
Ay yok sinamekiyi saça sürmek için yapmam lazım. Kendisi bağırsak söktürücü bi otIcersem halim yaman
Ben de hep evdeyim kendi kendime değişik uğraşlar buluyorum sıkıntıdan
2 gün öncesine kadar hep burdaydımAzaltmaya karar verdim artık ama ne kadar uygularım meçhul
Evet eve gidiyorum yakın zaten.Ben açıktan okuyorum zaten zar zor derslerimi geçebiliyorum zor oluyor baya.Başka bi yere gitme imkanım yokki kurs vs.dükkana bakmam gerek.
Evet tekim malesef:26:tamam anladım hayırlısıyla okulun bitince daha iyi bir yere girersiniz tekmisiniz dükkanda
anladım cahillik böyle olsa gerekhımm ben de kalkamıyorum başından netin facebook kadınlar kulubu twitter takılıyorum öle siz nerelerde geziyorsunuz kızlar nette neler yapıyorsunuz anlatın bakim
tamam anladım canım bende öle sıkıntıdan oralarda takılıyorum öle oyun oynuyorum işte ben 22 yaşındayım bekarım okuyorum evdeyim telefondan zor oluyor ya iki saat uğraştırıyor ayıp olmassa modeli ne telefonunEstağfurulllah canım ben de bilmiyodum burda öğrendimm saç topiklerinde
Benim ne face var ne twitter var valla sadece burdayım.
Arada film izlemek veya kitap okumak için falan çıkıyorum.
Ya kızlar şimdi telefondan girdiğim için arka sayfaları okuyamadım ben ayıp olcak ama tekrar neler yaptığınızı yani ne işle meşgul olduğunuzu sorabilir miyimm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?