arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

hiç bir değişiklik olmadı neden sıkkın canınız okuyormusunuz
Evet okuyorum üniv 2.sınıfım,ama açıktan okuyorum bi dükakna bakıyorum boş zamanım var diye.Ama sabahtan akşama kadar dükakndayım çok sıkıcı,üniv hayatını yaşamayı çok isterdim ama hayat şartları işte olmadı...Her gün aynı şey çok monoton bi hayatım var,ki 19 yaşındayım eminim bu yaşlarda olup da benim kadar hayattan bıkmış biri göremezsiniz.

aynen bende okuyorum açık lise olsun üzülmeyin dışarıdan bitirin şuan bende evdeyim ne dükkanı baktığınız

Evet tünaydın daha mantıklı bi seçim oldu
Nolsun hastalanmak üzereyim sanırım boğazım yanıyo arada. Sinyaller alıyorum:2:
Bi de birazdan sinameki yapmayı planlıyorum ama çok üşendim
Senden naber??

iyilik işte evlerdeyim bende sıkıcı geçmiş olsun kış başladı oluruz artık grip hasta dikkat etmek lazım benim gibi üşenme bitki çayı al iç

Ben de öğle yemeğine eve gittim geldim
Evden de sıkıldım yine dükakna geldim,burda buldum ekndimi
Benim bu sıkılma hastalığıma çare yok mu yahu:44:

Ben de öğle yemeğine eve gittim geldim
Evden de sıkıldım yine dükakna geldim,burda buldum ekndimi
Benim bu sıkılma hastalığıma çare yok mu yahu:44:

hımm eve mi gidiyorsunuz gönderiyorlar mı evet çalışmaktan bende sıkılıyorum lise mezunusunuz hatta okuyorsunuz üniversite muhasebe yada böle başka iş yok mu yapabileceğiniz kurslara gitseniz

iyilik işte evlerdeyim bende sıkıcı geçmiş olsun kış başladı oluruz artık grip hasta dikkat etmek lazım benim gibi üşenme bitki çayı al iç

Ay yok sinamekiyi saça sürmek için yapmam lazım. Kendisi bağırsak söktürücü bi ot Icersem halim yaman
Ben de hep evdeyim kendi kendime değişik uğraşlar buluyorum sıkıntıdan
2 gün öncesine kadar hep burdaydım Azaltmaya karar verdim artık ama ne kadar uygularım meçhul

hımm eve mi gidiyorsunuz gönderiyorlar mı evet çalışmaktan bende sıkılıyorum lise mezunusunuz hatta okuyorsunuz üniversite muhasebe yada böle başka iş yok mu yapabileceğiniz kurslara gitseniz
Evet eve gidiyorum yakın zaten.Ben açıktan okuyorum zaten zar zor derslerimi geçebiliyorum zor oluyor baya.Başka bi yere gitme imkanım yokki kurs vs.dükkana bakmam gerek.

anladım cahillik böyle olsa gerek hımm ben de kalkamıyorum başından netin facebook kadınlar kulubu twitter takılıyorum öle siz nerelerde geziyorsunuz kızlar nette neler yapıyorsunuz anlatın bakim

Ben nette genelde pasta börek kurabiye tariflerine bakarım değişik yemek siteleri araştırır bulur denerim de.Buraya çok az takılırım,merak ettiğim şeyleri araştırırım.

anladım cahillik böyle olsa gerek hımm ben de kalkamıyorum başından netin facebook kadınlar kulubu twitter takılıyorum öle siz nerelerde geziyorsunuz kızlar nette neler yapıyorsunuz anlatın bakim

Estağfurulllah canım ben de bilmiyodum burda öğrendimm saç topiklerinde
Benim ne face var ne twitter var valla sadece burdayım.
Arada film izlemek veya kitap okumak için falan çıkıyorum.
Ya kızlar şimdi telefondan girdiğim için arka sayfaları okuyamadım ben ayıp olcak ama tekrar neler yaptığınızı yani ne işle meşgul olduğunuzu sorabilir miyimm??

tamam anladım canım bende öle sıkıntıdan oralarda takılıyorum öle oyun oynuyorum işte ben 22 yaşındayım bekarım okuyorum evdeyim telefondan zor oluyor ya iki saat uğraştırıyor ayıp olmassa modeli ne telefonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…