arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

Benden başlayalım o zaman tekrarÜniv 2.sınıfım açıktan okuyorum,boş zamanımda da yani bütün gün de bi dükakna bakıyorum günlerimin hepsi aynı hiç değişik bişey yok,ha dün değişik bişey oldu,Dükakna hergün biri gazete getirir götürür,hiç yüzüne bile bakmışlığım yoktur utangacım bilirsinizGeldi dedi bişiy sorcam ama kızmayacaksınız,tamam dedim hayırdır,dedi adın ne pretty dedim,ben seninle konuşmak istiyorum,senden hoşlanıyorum dedi,şaşırdım kaldım,şuan kimseyle çıkmayı düşünmüyorum,ve uzun bi zaman da düşünmeyecem dedim,ne yani tel fln vermiycek msiin konuşalım dedi hayır dedim,gitti,bugün yine gazete getirecek dükkana nasıl bakacam yüzüne bimiyom:26:

Anladıımm. Ne okuyosun canım?
Valla LG telefon ama modeli ne inan bilmiyorum
Evet ya çok zor iki saat ı veya ç veya ğ yapmak zor geliyo ama elim mahkum

Anladıımm. Ne okuyosun canım?
Valla LG telefon ama modeli ne inan bilmiyorum
Evet ya çok zor iki saat ı veya ç veya ğ yapmak zor geliyo ama elim mahkum

olsun canım alışırsın bende yeni aldım pek memnunum diyemiyeceğim samsung ama babama ısrarla aldırdım sesim çıkmıyor arada takılıyorsosyal bilimler okuyorum ben

Açıktan okumak zor olmuyo mu ya :26:
Kendi başına halletmek zorundasın her şeyi :26:
Ben de bu sene mezun oldum liseden ama ciddi bi şekilde tercih yapmadığım için evdeyim şu an hep. 2.döneme hat kursuna veya başka bi kursa başlamak istiyorum beni meşgul etsin diye. Sevdicek de askere gidiyo 2 ay sonra büyük ihtimal. Hepten sıkılıcam yani

Açıktan okumak zor ama zoru başarırsan kendinle daha bi gurur duyarsın emin ol.Benim için zorluğu şu hep evdesin sıkılıyosun sosyal ortamın yok,gezmek tozmak çok arada ama arkadaş çevren yok.Anlayacağın açıktan okumak zor olduğu kadar sıkıcıdır da sana tavsiyem normal oku eğer üniv okumak istiyorsan:44:Sen kaç yaşındaydın?sevdiceğin fln da varmış

zorla olmaz zaten canım bu işler bende utangacımdır bakman gerek yüzüne karşılaşacaksın çünkü fikrini söylemişin rahat ol birde hemen telefon mu istedi

Haklısın öyle yapcam...Peki ya okuyo musun çalışıyo musun,neler yaparsın fln diye sohbete başlarsa ne diyeyim:44:Bu tür konularda çok beceriksizim söylim

konuş istiyorsan konuşabilirsin fazla samimi olmazsın resmi şekilde konuşursun fazla ilgilenirsen oda vazgeçmez senden bende beceriksizim yalnız

18im ben işte. Okurum da bu sene de kaldı sanırım o. Ben çok farklı şeyler düşünüyodum üniden önce o yüzden sene başındanberi çalışmıyorum doğru düzgün. Düşündüklerim de değişmek zorunda kalınca ben de böyle kaldım işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…