- Konu Sahibi manolya_1991
-
Sen de mikonuş istiyorsan konuşabilirsin fazla samimi olmazsın resmi şekilde konuşursun fazla ilgilenirsen oda vazgeçmez senden bende beceriksizim yalnız
Haklısın öyle yapcam...Peki ya okuyo musun çalışıyo musun,neler yaparsın fln diye sohbete başlarsa ne diyeyim:44:Bu tür konularda çok beceriksizim söylim
Ben 19 yaşındayım ama şuana kadar hiçbir çıkma teklifini kabul etmedim.Yani kendimi hiç hazır görmüyorum,okulum var,dükkana bakıyorum,ailemin yanında yaşıyorum,hani üniv hayatım olsaydı biraz özgür olasaydım,en azından onu tanımak adına görüşürdüm çünü iyi birine de benziyor.Ama ortamım müsait değil anlayacağın,ne kendimi üzeyim ne de karşımdakini:44:Bence sorarsa cevaplamak istediğini cevapla. Bakarsın çok iyi anlaşırsınız fikirleriniz filan birbirine benzer çıkar. ÖYle olunca daa en azından arkadaş olmuş olursunuzama yok olmam dersen sen bilirsin
Ben 19 yaşındayım ama şuana kadar hiçbir çıkma teklifini kabul etmedim.Yani kendimi hiç hazır görmüyorum,okulum var,dükkana bakıyorum,ailemin yanında yaşıyorum,hani üniv hayatım olsaydı biraz özgür olasaydım,en azından onu tanımak adına görüşürdüm çünü iyi birine de benziyor.Ama ortamım müsait değil anlayacağın,ne kendimi üzeyim ne de karşımdakini:44:
Kim mi duyacak,bir kişi duysa yeterli kulaktan kulağa gider ocanım kim duyacak sen konuşmak istiyorsan çekinme bence konuşun tanışın duyulmaz merak etme evet sorularına cevap ver bakarsın bir umut olur bence hayır demeden düşün nasip
Kim mi duyacak,bir kişi duysa yeterli kulaktan kulağa gider oZaten dükkandayım,gelen geçen içeri bakıyor görüyor fln,Beni anlamanız lazım
Beceriklisin heeAz önceki arkadaş bensem burdayım
Bi yandan kürümü hazırlayıp biyandan yazıyorum
Az önceki arkadaş bensem burdayım
Bi yandan kürümü hazırlayıp biyandan yazıyorum
Bence anlaşmayla ilgili yani ben lise 1de tanıştım sevdicekle birlikte büyüdük. Farklı şehirlerde 4 senemizi birlikte geçirdikBen 19 yaşındayım ama şuana kadar hiçbir çıkma teklifini kabul etmedim.Yani kendimi hiç hazır görmüyorum,okulum var,dükkana bakıyorum,ailemin yanında yaşıyorum,hani üniv hayatım olsaydı biraz özgür olasaydım,en azından onu tanımak adına görüşürdüm çünü iyi birine de benziyor.Ama ortamım müsait değil anlayacağın,ne kendimi üzeyim ne de karşımdakini:44:
Bence anlaşmayla ilgili yani ben lise 1de tanıştım sevdicekle birlikte büyüdük. Farklı şehirlerde 4 senemizi birlikte geçirdik
Ben de aile ortamındayım yani özgür de değilim ama seviyorum işte
19 yaşındasın heralde sen deBence anlaşmayla ilgili yani ben lise 1de tanıştım sevdicekle birlikte büyüdük. Farklı şehirlerde 4 senemizi birlikte geçirdik
Ben de aile ortamındayım yani özgür de değilim ama seviyorum işte
18imBeceriklisin heeSen kaç yaşındaydın mirak ettim:44:
Teşekkür ettim :) :)kolay gelsin
18imBi de bu etrafın duyması konusunda haklısın yani insan diken üstünde olur. Sana kalmış yani napacağın
Teşekkür ettim :) :)
Manolya sen hangi şehirde okuyodun:44:Çıktığın var mı:44:
19 yaşındasın heralde sen deO zaman senin özgüven ve cesaretin tavan
Allah kavuştursun canem
Varla yok arası nasıl oliyy yaa,ayrıldınız mı yoksaaydındayım ben varla yok arası aslında karışık girmeyeyim o konulara
Yoook tavan değil de bilmiyorum ya bugüne kadar oldu bi şekilde işte
Zaten okula gidip gelirken zor olmuyodu hani mesajlaşmak gelince görüşmek. Bu sene evdeyim hep bu sefer de annem babam evde değilÖYle işte konuşuyoruz mesajlaşıyoruz ama görüşmemiz zor bu sefer
Amin canım inşallah kavuşuruz
Varla yok arası nasıl oliyy yaa,ayrıldınız mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?