arkadaşlık kurmak isteyenlerin topiği

ben bir heves ekmek kızartma makinesi almıştım..bazen çok seviyorum çeyizimede almalıyım diyorum sonra bir zaman geliyor boş boş duduyor burda ne kadar saçma bir şey diye kızıyorum..çok dengesizim bu konuda

bundan sonra sorup danışmadan bi şey almıcam...ekmek yapma makinesi aldım fakir marka 3 saat te ekmek yapıyor. bi lokma ekmek 3 saat zaman kaybı üzerinide iyi pişirmiyor hiç memnun kalmadım. 200 kaymem boşa gitti.

Bende mutfak eşyası nevresim takımı ev aksesuarı bayılıyorum almaya beni alan herif in milletvekili maaşı olması lazım malum yan gelip yatıp en çok maaşı alan onlar şeker hamurumu o ticarete atilalim seninle bende çok severim :)

bundan sonra sorup danışmadan bi şey almıcam...ekmek yapma makinesi aldım fakir marka 3 saat te ekmek yapıyor. bi lokma ekmek 3 saat zaman kaybı üzerinide iyi pişirmiyor hiç memnun kalmadım. 200 kaymem boşa gitti.

Bakkalda 60kuruş
Ha sağlık açısından bakarsak evde ki daha iyi ama 3saat beklemektense . . Bana fırın önerin kizlar arçelikten baktım anama alacağım ama kararsızımm

dogru canım o tür ürünler bana çok sacma geliyor benim için farketmez en azından sıcacık ekmek alırım fırından birde babam fırıncı hakaret etmiş gibi olurum babama

ahh ahh ben eskiden eve alırdım 2 yıldır çeyizime alıyorum
yok canım gıda boyası çok önce yapmıştım onu biliyormusun küçük yaşımdan beri hayal kurarım minicik bir pastanem olsun..hep ev ürünleri olsun..
kar yagarken müştericiklerim sıcacık dükkanıma koşsun hatta insanlar benim dükkanımda kitap okusunlar adı huzur cafe olabilir dedim gecen gün babama oda dalga gecti huzursuz cafe yazarsan dikkat çeker diye

Bakkalda 60kuruş
Ha sağlık açısından bakarsak evde ki daha iyi ama 3saat beklemektense . . Bana fırın önerin kizlar arçelikten baktım anama alacağım ama kararsızımm

ekmek yapma makinesinin üstüne bide elektrikli katmer sacı aldım ondan daha çok memnunum. bizimki arçelik hiç arıza yapmadı. şimdiki modeller hamur işlerini kurutmuyor felan güzel şeyler var...

Yanıma gel o zaman bizim küçük bi dükkanımız var gıda üzerine diyeyim her şeyi anlattım artık detaylı anlatmıyorm , ama pastane hayali bende de var , benim çeyizim yok ya la annem hayıflanıyo hiç bi şeyin yok diye ne alsa acip kullanıyorum

ankastre olanları tercih edin isterseniz fırın çekme sağına soluna yağ aktı derdi yok...

Evet canım mini fırın arıyoruz .
Araştırıyorum henüz düzgün bulamadım , arçelikte pazarlığı yaptım alıyodum herif beni kazıkladi gibi hissettim vazgeçtim ama fırınımız bozuk. .

ankastre olanları tercih edin isterseniz fırın çekme sağına soluna yağ aktı derdi yok...

kirada oturuyoruz annemde alalım diyor ama bende taşınırsak nasıl evde oturacagımız belli degil diyorum :44:

al kız al çeyiz benim annem ne alsam kızıyor git kıyafet al kendine diye sanki o kız ben anne bizim evde

aaa bir aydır işsizim alın beni işe ama pazar tatil tek şartım

Ben evlenene kadar eskir aldıklarım kuzum yazık olur pazarları benim kaçamak günüm çalışacaksın arçelikte peşin 180di ama netten baktım aynı fırın 150

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…