Uyelik tarihinden, eski mi, yeni mi uye oldugunu da gorebilirsin.
kendi fotoğrafları iletişim bilgileri telefon numarası vs. olmadıkça şüphelenmene gerek yok. bu tarz siteler kendi kendilerine gerçekten de üye yapıp bir de şifre veriyorlar o şifreyi de maille yolluyorlar.
kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
ah canım o mesajlar benm msnimede geliyo hemde öyle az buz değil artık engellemekten bıktım hatta öyleki bazan arkadaş teklifi geliyo bende eski arkadaşlarım diye ekliyorum ama bi bakıyorum ahlaksız kadın profil resimleri yani olurda eşime denk gelse hakkımda neler düşünür kimbilir. bence çok şüphelenme derim huzurunu bozmaya değmez bi durum
cnm aynı şey eşimin başına geldi boşanma noktasına geldikk ama eşin doğru söylüyor benimde başıma gelince anladım işyerimdeki çoğu arkadaşlarım yaşadı bunu hatta bendee eşine kesinlkle güvennnnn bu siteler paralı cnm mesela msj gönderemiorsun bankaya para yatırıp üye olman gerekior
benımde msn ye boyle seyler gelıyo ben uye felan olmadım bırde kendı kendılerıne kullanıcı adı sıfre gınderıyorlar msn de adımı belırtmedıgım ıcın galıba erkek olabılme ıhtımalımı dusunuyorlar kadın ısmıyle hep aynı sey gelıyo sankı uyeymısım gıbı sonra basıyorum butona uyelıkten cıkıs yazıo basıyorum zaten uye deılsınız yazıyor boyle sac ma sapan seyler olabılıyor yanı sen pc gecmısıne bak oyle anlarsın ancak.
kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
çoğunluk kendiliğinden üye olmuştur diyo inşallah öyledir ... ama konuşasım yok valla eski yaptıkları da aklıma geliyo pc yi kafasına geçiresim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?