arkadaşlık sitesi

evett boşuna günahını alma :) hem adam yapacak olsa senin bildiğin mail adresinden mi üye olur o sitelere rahat ol.

Kendi kendine üye yapıyorlar. Benimde başıma geldi. Girdiğimde msn'imde paylaştığım bilgilerim yazıyordu.

Maillera abuk subuk mesajlar gelebiliyor bazen hiç alakası olmadan ama şifre vs varsa,
ve profilini de görmüşsünüz, bu kendiliğinden olmaz.
Eşiniz üye olmuş demek ki, üye olduğu tarihte bellidir belki.
Belki de eskiden olmuştur, tarihine bakın isterseniz.

canım konuyu baştan sona okumadım, arkadaşların ne yorum yazdığını bilmiyorum. Sadece benim başıma gelen bir olayı anlatacağım. Eşimin msn adresine de böyle bir mail gelmişti. İşte şu kişi sizinle arkadaş olmak istiyor kullanıcı adınız şifreniz şu falan. Tabi eşimle birbirimize girdik. Sen beni ne sanıyorsun falan filan neyse. Sabah kendi mail adresimi açtım aynı mesaj hem de noktasına kadar. İşte güya ben de üyeyim oraya ki yok öyle birşey. Sonra yazdığı gibi o şifreyle giriş yaptım gerçekten otomatik üye yapmış beni. Anlayacağın bazı siteler öyle işte ben de engelledim artık eğer hotmailse eşinin mail adresi, mesaj gelen adresi engelle olsun bitsin valla ben öyle yaptım. Ne onu geriyorum ne kendim geriliyorum

Valla beni de jigolo sitesine üye yapmışlar. Ya da kendim olmuşumdur, bilmiyorum ki. ama önce cinsiyet değiştirmem lazımdı değil mi? :)) Olabiliyor yani öyle şeyler.

alakası yok arkadaşım kendileri ad ve şifre verip yolluyorlar zaten otomatik giriş yapmak için tıklayın vs de diolar eşim msnini kapatmak istedi bana şifresini deiş dedi ve ben arada açıp bakarım aklınızın alamıyacağı sitelerden mailler geliyor jigola kirala vs ama biliorum ki kesinlikle girmez böyle yerlere ki nie o mailini kullansın öle bişey yapsa ve bu siteler bazı arkadaşların dedikleri gibi gold üyelik istiyor sözde sitedeki bayanlar msj atabiliyor ama sen cvp veremiyorsun ben bi çok kez denedim çok araştırmalarına girdim bunların ilk zamanlar sorunda yarattım ama arkadaşım eşin haklı bunla ilgili kırmayın birbirinizi eşinide kendinide üzme bu maillerden dolayı

Abuk subuk mesajlar geldiği doğru bana da geliyor ama şimdiye kadar
ne eşime, ne de bana şuraya üyesiniz, şifreniz şu diye mail gelmedi.
Eğer gelseydi ben peşini bırakmazdım kendi adıma.
Bu olayda kesin kendiğilinden olmuştur, içiniz rahat olsun denilebilecek bir durum değil benim için.
Ben mutlaka takip ederdim.

bende takip ettiğim için bu kadar emin konuşuyorum sizde buna emin olabilirsiniz arkadaş mesele gelen sitelerin adını versin bizzat onaylarım neler olduğunu nereye üye olunca bilimiorum ama bi şekilde bilgilerini alıyorlar ve dediğimiziz gibi biz mesele jigolo olamıyacagımıza göre benm mailime de geliyor abuk sabuk şeyler kocalarımızın günahını almak bu kadar kolay olmamalı ben yapmış biri oalrak bunun pişmanlığını yaşadığım için arkadaşa öle dedim inan değmez böle gelen mailler için istediğiniziz kadar peşine düşün sonuç eş haklı çıkar lanet olsunki böle mail yollayan sitelere

Valla beni de jigolo sitesine üye yapmışlar. Ya da kendim olmuşumdur, bilmiyorum ki. ama önce cinsiyet değiştirmem lazımdı değil mi? :)) Olabiliyor yani öyle şeyler.

beni de aynen jigolo sitesine üye yapmışlardı hatta güyaaa hatunlar teklif falan vermişler de mail atıp bi de beni bilgilendiriyolar

haklısınız da benim eşimin üye olduğu evlilik sitesi vardı o yüzden güvenemiyorum yoksa yazdıklarınız mantıklı, onlar üye yapmış olabilir ne bileyim işte adam paranoyak yaptı beni valla

E diyorum işte, beni bana sormadan jigolo sitesine üye yapmışlar. Geldi bilgilerim mail adresime.

haklısınız da benim eşimin üye olduğu evlilik sitesi vardı o yüzden güvenemiyorum yoksa yazdıklarınız mantıklı, onlar üye yapmış olabilir ne bileyim işte adam paranoyak yaptı beni valla

sende haklısın canım eşlerimiz yapıo aslında bizi böyle kurcalamıycakken içimizekurt düşürüyorlar dier evililik sitesini bilemicem ama bu konuda eşin haklı fazla yıpranmayın lütfen

banada bu tur mailler cok gelmesıne ragmen yınede erkek arkadasımın mailinde bu tur b ı maıl gorunce hesap sormustum ) Vukuatlı olunca tabı gouzunuzde buyuyo haklı olarak..

Daha önce yalanı varsa elbette şüpheli ancak evet öyle kendi kendilerine üye yapıyorlar, benim de bir kavgam öyle olmuştu eşimle, mailinde bir arkadaşlık sitesinden e mail vardı, girdim hatta şifresi de yazıyordu, girdim baktım, ne bir mesaj var, profil bilgileri de tam değil sadece yaş ve ülke...Ama ben daha önce karşılaşmadığım için çok sinirlendim.

Onlar yapıyorlar dedi, inandım ama tam inanmamıştımç 1 ay sonra aynı şey benim başıma geldi :):):):):) Bilmediğim bir siteye beni üye yapmışlar, merhaba Lambrusco diye mail geldi.

Ama önemli olan o siteye girip baksaydınız MESAJ var mıydı gerçekten vs...

Bana da bir sürü site üyelik yapmış ben birini iptal ettim ama hangi birini edebilirim hatta şifre bile yolluyorlar cok sıkıcı anlayacagınız yalan olmayabılır birden bire üstüne gitmeyin ben eşime söyledim bu durumu o da anlayışla karşıladı

neredeyse her sabah o söylediğin yerlerden msn ime mesaj geliyor..başlarda bu ne mesajı diye bile bakmadım.geçen gün gelen mesaja baktım.üyelik ismim her zaman kullandığım isim..memleketim doğru..ama ben o siteye giriş yapmadan direk sildim ve siliyorum..ooo ne dost aradığım kaldı,ne jigololuğum..

Bazen siteler siz üyeymişsiniz gibi mesaj atarlar sayın üyemiz vs diye ama siz üye olmadığınız için şifre çıkmaz, otomatik giriş olmaz...
Yani malesef eşiniz kendisi üye olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…