Maillera abuk subuk mesajlar gelebiliyor bazen hiç alakası olmadan ama şifre vs varsa,
ve profilini de görmüşsünüz, bu kendiliğinden olmaz.
Eşiniz üye olmuş demek ki, üye olduğu tarihte bellidir belki.
Belki de eskiden olmuştur, tarihine bakın isterseniz.
Valla beni de jigolo sitesine üye yapmışlar. Ya da kendim olmuşumdur, bilmiyorum ki. ama önce cinsiyet değiştirmem lazımdı değil mi? :)) Olabiliyor yani öyle şeyler.
bende takip ettiğim için bu kadar emin konuşuyorum sizde buna emin olabilirsiniz arkadaş mesele gelen sitelerin adını versin bizzat onaylarım neler olduğunu nereye üye olunca bilimiorum ama bi şekilde bilgilerini alıyorlar ve dediğimiziz gibi biz mesele jigolo olamıyacagımıza göre benm mailime de geliyor abuk sabuk şeyler kocalarımızın günahını almak bu kadar kolay olmamalı ben yapmış biri oalrak bunun pişmanlığını yaşadığım için arkadaşa öle dedim inan değmez böle gelen mailler için istediğiniziz kadar peşine düşün sonuç eş haklı çıkar lanet olsunki böle mail yollayan sitelere
Abuk subuk mesajlar geldiği doğru bana da geliyor ama şimdiye kadar
ne eşime, ne de bana şuraya üyesiniz, şifreniz şu diye mail gelmedi.
Eğer gelseydi ben peşini bırakmazdım kendi adıma.
Bu olayda kesin kendiğilinden olmuştur, içiniz rahat olsun denilebilecek bir durum değil benim için.
Ben mutlaka takip ederdim.
haklısınız da benim eşimin üye olduğu evlilik sitesi vardı o yüzden güvenemiyorum yoksa yazdıklarınız mantıklı, onlar üye yapmış olabilir ne bileyim işte adam paranoyak yaptı beni valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?