arkadaşlık sitesi

tabıkı eşinın ayan beyan uyelıgı var tatlım yoksa bıze nıye gelmıyor oyle mesajlar kapat gıtsın netı bılgısayarıda fırlat at dijıturk al mac ızlesın

Arkadaşlar boşa huzursuz olmayın böyle sebeplerle o tarz siteler kendi kendilerine üyelik oluşturup mail adreslerine atıyorlar..
Herkese geliyor bayan erkek farketmiyor..Bizzat bana olmuştu yahu insan neye üye olup olmadığını bilmez mi?

üzgünüm ama eşin yine yalan söylemişş
kendı kendıne üyee olunsaydıııı ooooooooooo düşünsenize bır ortam en hale gelırdı
asla öle bıse olamaz
eşiniz kendısı üye olmuss
.......
çok kötü bir durum ama yapacak birşey yok
eşiniz bunu alışkanlık halıne getırmıs...
yalan söylemeyi yanii...
..........
eşinizle konusun kendı kendıen uye olunmuyormuss
amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun
mantıklı bır açıklama beklıyorum ...deyin ve eşinizi dinleyinn
.......
gerci bu konuda nasıl mantıklı bır yalan bulacaksaaa...

önceden üye olduysa
kesınlıkle msjlar gelır..ayrıca o tarz sıtelerın üyelikleri iptal edilmiyor genelde..

öyle durduk yere tanımadıgı sitelerden msj gelmez...

cnm senın dedıgın o şeyler , üyelık gerektırmeyen reklam amaclı msjlar...genelde virüslerden kaynaklanıyor..
msj kısımlarında şifrenız şudur, budur da demıyor...

reklam olabilir ya banada geliyor oyle mailler faceye uye olmadim facede uyeligim var gibi arkadas arama sitelerindede ayni rumuz ve sifre gonderiyor iste sanki uyeymissin gibi,
daha baska sitelerdende oyle hepsi reklam...

cnm senın dedıgın o şeyler , üyelık gerektırmeyen reklam amaclı msjlar...genelde virüslerden kaynaklanıyor..

Konu sahibinin eşine şifresi mi gelmiş o konu dikkatimi çekmedi..
Öyleyse şüphelenilebilir tabi..

ya o mesajlardan banada gina geldi artik.üye olmadigim halde sayin üyemiz diye geliyo.hemde üye ismide hotmailimin yari ismiyle benim hotmailim kizimin ismi ve kizimi n ismiyle geliyo.sinir oluyorum sanki ben üye olsam kizimin adinimi veririm töbe töbe öncede cinsiyet kismi bayandi hep erkeklerden geliyodu simdi cinsiyet kismini erkek yaptim simdide bayanlardan msj geliyor.sinir oluyorum engelleyemiyorumda msjlari

para yatırmıstır belkı nebılıyosunuz?bır arkadasımın esıde bole bır sıteye uyu olmus parasız standart uyelıkte gelen msjları okuyosun,resımlerı goruyosun ama cvp yazamıyosun cvp yazmak ıcın paralı uyelık gerekıyormus gold uyelık yanı ve bu sıtelerın cogunun para tuzagı oldugunu anladıgı ıcın arkadasım bosanmaktan vazgecmıstı o sıtelerde yazılan msjların hepsını erkekler yazıyormus,kandırıp tahrık edıp uye yapmak ıcın

esin uye olmuski giris var sifre var profil var..ama banada cok geliyor.hatta bu olaylar ilk basladiginda yeni evliyiz esime gelmis bi baktim bilmem kim seni ekledi yaziyor bende daha once hic duymadim gormedim dedim ya bu siteekrin mail atma furyasi yeniydi.basladim aglamaya nasil agliyorum..esim geldi hesap soruyorum adam bon bon bakiyor yeminler ediyor falan..zaten basta ne demek istedigimi bile anlamadi..sonra baktim banada hep geliyor..simdi engelledikte sallamiyoruz gelse bile.

Orada yazan şifre ve kullanıcı adını girip deneseydiniz..
Mesaj kısmı felan oluyor sanırım öyle sitelerde oraları kontrol etseydiniz..
Birine mesaj atmışmı falan diye..
sahte bi mail alıp o siteye üye olabilirsiniz aynı mesajlar size de gelicek mi bakarsınız..

cnm o mesajlar ve istekler bana da geliyor eklemesende msn oldugu için herkese yolluyorlar

eşine azıcıkda olsa güven sen kızacaksın diye silmiştir cnm nitekimde ögle yapmışsın

benim eşimin msn si de hep açık ve o dediğin msjlar onada geliyor olabilir

sanal alem bu herkese herşeyi yollayabiliyorlar üye olun şu bu diye yazılar yolluyorlar daha bir çok şey

bizde sinirleniyoruz eşimle silmekten gınaa geldi wallaa

Bu şekil sacma sapan sitelerden sürekli bizede mail geliyor.
Sayin..... bilmem kimden sana bir mesaj var sifreniz şu diye yaziyor genellikle.
Kafalarına göre millete mail atıyorlar işte.

Bence fazla takılmayın.

bu tarz sitelerden mesajlar yada mailler gelir herkese ama istemeden üye olunmaz yada profil bilgileri bilgi dışında koyulmaz şifre var diyorsunuz şüpheli bir durum :44:

tabıkı eşinın ayan beyan uyelıgı var tatlım yoksa bıze nıye gelmıyor oyle mesajlar kapat gıtsın netı bılgısayarıda fırlat at dijıturk al mac ızlesın

neti kapatırım ama notları falan girmek için lazım yani evde olması şart.. hem evde olmasa bile işyerinde girer girecekse eğer... maçı da ben izlerim o izlemez:)

kendisi girmişse bile bi kılıfını bulur maşallah zeytinyağı gibi hemen su yüzüne çıkıyo

şifre de 123456789 yani kendisi bu kadar kolay şifre seçmez herhalde ne bileyim işte girmemişse bile eski yaptıkları depreşti içimde kırıldım ona

O mailler virüs gibi herkese gelen otomatik mailler. Engellesen de bir süre sonra yine geliyor.
Bir bayan mesaj attı okuyun diyor altta kullanıcı adı ve şifre oluyor. Tıklayıp girersen ilk defa girmiş gibi boş bir ekran oluyor. Ne mesaj var gelen-giden ne de bir aktivite.
Eğer tıkladığında geçmiş aktivite varsa şüphelen. Ama yoksa adamcağızı boş yere suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…