kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
Arkadaşlar boşa huzursuz olmayın böyle sebeplerle o tarz siteler kendi kendilerine üyelik oluşturup mail adreslerine atıyorlar..
Herkese geliyor bayan erkek farketmiyor..Bizzat bana olmuştu yahu insan neye üye olup olmadığını bilmez mi?
tabıkı eşinın ayan beyan uyelıgı var tatlım yoksa bıze nıye gelmıyor oyle mesajlar kapat gıtsın netı bılgısayarıda fırlat at dijıturk al mac ızlesın
cnm senın dedıgın o şeyler , üyelık gerektırmeyen reklam amaclı msjlar...genelde virüslerden kaynaklanıyor..
msj kısımlarında şifrenız şudur, budur da demıyor...
Konu sahibinin eşine şifresi mi gelmiş o konu dikkatimi çekmedi..
Öyleyse şüphelenilebilir tabi..
cnm aynı şey eşimin başına geldi boşanma noktasına geldikk ama eşin doğru söylüyor benimde başıma gelince anladım işyerimdeki çoğu arkadaşlarım yaşadı bunu hatta bendee eşine kesinlkle güvennnnn bu siteler paralı cnm mesela msj gönderemiorsun bankaya para yatırıp üye olman gerekior
kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
tabıkı eşinın ayan beyan uyelıgı var tatlım yoksa bıze nıye gelmıyor oyle mesajlar kapat gıtsın netı bılgısayarıda fırlat at dijıturk al mac ızlesın
üzgünüm ama eşin yine yalan söylemişş
kendı kendıne üyee olunsaydıııı ooooooooooo düşünsenize bır ortam en hale gelırdı
asla öle bıse olamaz
eşiniz kendısı üye olmuss
.......
çok kötü bir durum ama yapacak birşey yok
eşiniz bunu alışkanlık halıne getırmıs...
yalan söylemeyi yanii...
..........
eşinizle konusun kendı kendıen uye olunmuyormuss
amacın ne ne yapmaya çalışıyorsun
mantıklı bır açıklama beklıyorum ...deyin ve eşinizi dinleyinn
.......
gerci bu konuda nasıl mantıklı bır yalan bulacaksaaa...
cnm senın dedıgın o şeyler , üyelık gerektırmeyen reklam amaclı msjlar...genelde virüslerden kaynaklanıyor..
msj kısımlarında şifrenız şudur, budur da demıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?