arkadaşlık sitesi

kocan belki girip bu tür şeylere bakıyor olabilir fakat böyle sitelerden bu tür şeyler inan çok fazla geliyor. bende silmekten bıktım bunları artık. bence kocanın üzerine çok fazla gitme. bişeyleri araştırıcaksanda sakın erkek terimiyle dır dır yapma huzurunuzu bozma erkek milleti işte..

canım bu dediklerin benim eşimede geliyo ama eşim üye olduğu için değil kendiliğinden üye yapıyolar kendim şahit olmasam inanmazdım eşimin bilgisayarla pek alakası olmaz öyle msn felan girmez ben kendim açtım doğru düzgün eşim kullanmaz ama sürekli gönderiyolar bende siliyorum bu yüzden huzurunu kaçırma yani eşinin üye olduğunu hiç sanmıyorum yazışmışmı giden mesajlarınada baksana sırf için rahat etsin diye bak istersen ama dediğim gibi bence eşinin bi alakası yok kendiliğinden geliyo bizede geldiği gibi :))

kızz nasıl üye yapmıyolar nasıl şifre göndermiyolar beni de jigolo sitesine üye yapıp üye adımı ve şifremi göndermişlerdi o yetmedi bi de teklif veren yaşlı deyzelerin verdiği teklifleri yollamışlardı valla yanılmıyosam bi tanesi 600 lira mı ne teklif etmişmiş güyaa boşuna adamın günahını alıyosun sana söylüyo herkes aynısı başımıza geliyo diye

inanadım inanmasına da konuşasım yok valla bi kaç gün kafamı dinleyim sonra konuşurum

canım daha önce başka bir arkadaşta aynı sorunu yaşamıştı ve onada aynı cevabı verdim
o gelen mailler aslında gerçekte olmayan (bot üye deniliyor ve web sitesinin yazılımında var) üyeler tarafından gönderiliyor.
daha doğrusu web sitesi otomatik atıyor bu mailleri.
amaç tamamen reklam ve site içine üye çekebilmek.
herkese gönderiyorlar
yani illaki üye olmak şart değil
o yüzden üzme tatlı canını
nerden biliyorsun diye sorarsan, eşimin mesleği gereği biliyorum
eminim, son kararım

Daha biraz önce maillerimi açtığımda bana da gelmiş bi iki farklı adresten. Kullanıcı adımı ve şifremi de göndermişler saolsunlar . Bi de zahmet etmiym diye "otomatik giriş" butonu koymuşlar =)) töbe töbeeee.

bana da geliyor sorun yoooooook gerçekten otomatik geliyoooooooor

eşinizz haklı onlar kendileri üye yapıyor tıklamamasaydın keske mesajlar o zaman gonderıyorlar daha cok benım erkek ark. öyleydi kendısı bakmazdı ben gırıp bakıyordum sayısıszca gelıyordu. benım maılımede atmıslardı :)

iki mesaj gelmişti kendisi birine bakmıştı zaten diğerine de ben baktım

bencede reklam amacli gelmistir
ama gold uyelik beni supelendirdi,sonucta babasinin hayrina bedavadan gold uyelik vermezler,ki kendi girip uye olmadiysa tabi
sayfaya giris yaptinmi canim? ne zmandir beri uye,son aktivitesi ne,kimlerle mesajlasms,birilerinin sayfasina uye olmusmu gibi seyleri ara bence

arkadaşım ben bilgisayar öğretmeniyim.

kendi mailime (msnime de) bu tür salak saçma mesajlar geliyor. hatta afedersiniz bana sürekli uygun dullar gibi bir siteden mesaj geliyor. benimle iletişim kurmak istiyorlarmış gerizekalılar. yani bir profilim varmış ve bunu da beğenenler. ve bu konuda ben ya da siz tek değiliz. bu tür siteler çok.

mesajınız var diye mail yollayan sitenin adını söylerseniz size kısmen bilinen sitelerden biri olup olmadığını söyleyebilirim.

ama böyle bir çok site var. eğer eşinizin profilinde ona ait herhangi bir bilgi(memleket ve yaş buna dahil değil. çünkü msn ya da mail hesabı alırken bu ikisini kendimiz veriyoruz) varsa o zaman şüphelenin. ya da arkadaş listesi varsa ozaman da şüphelenebilirsiniz.

yoksa kafasını çok ağrıtmayın.

uzun süredir aramadın. nerelerdesin şeklinde filan mesajlarla da karşılaşabilirsiniz.

unutmayın mesajın içeriğinde genel ifadeler varsa muhtemelen sahtedir.

ay yok o sitelerden banada mesaj geliyor otomatik şifre veriyorlar o şifreyle giriyorsun. hergün siliyorum o mesajları eşinizei suçlamayın her msn adresine gönderiyorlar. yok uzatmak sitermisiniz, yok şu arkadaşınız mesaj gönderdi, x arkadaşınız sizi davet ediyor gibi. msn adreslerini nereden alıyorlar bilmiyorum ama bende eşimde bıktık o mesajları silmekten engellesende başka sitedne geliyor.

gold üyeliği yoktu canım bazı şeyler için gold üyelik gerek falan yazıyodu

o mailler bana ve eşime de geliyor gold üyelik parayla yapılıyor sanırım kızlar görüşmemiz için gold üyelik yaptır falan yazıyolar çok önemli değil herkese gelen bişey takma lütfen

Konu sahibinin içi iyice rahatlasın diye bugün gelen bir malin metnini aynen aktarıyorum. (Sadece mail adresini ben buraya mesaj yazarken XXX şeklinde değiştiriyorum burada ismim ortaya çıkmasın diye. Gelen mailde o kısım da yanen doğru.) Düşün yani üye olmuşum şifre almışım bir de bana bildiri gelmiş. :)))))

HIZLI--ASKLAR--COM

Sayın kullanıcımız

Site icerisinden bir kullanıcıdan b-i-l-d-i-r-i aldınız

Emailiniz XXX@hotmail.com
Şifreniz 123456789

0T0MATİK SİTEYE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

aynı mesaj canım site bile aynı:) barıştım zaten eşim haklıymış

Anlatmak istediğim ama niyeyse bazı arkadaşların illa "hayır şifre varsa üye olmuştur" dediği mesaj buydu.

Bu benim yüksek güvenlikli iş mailime geliyorse hotmail, gmail yada yahoo ya gelmemesi mümkün mü ?

çok doğru tatlım, banada geliyor şifre felan hatta arkadaş listem var yani o kadar şok oluorum mailimi birinin yanında açarken utanıyorum:) ve benim hayatımda adını bile duymadığım siteler hatta adım mail adresim işfrem arkadaş listem herşeyde var. sanırım mail listenizde birisi bu tazr sitelere girer ise ondan bize ulaşıyorlarmış yani tüm listeye mail gidiyor çok da bilgim yok birisi öyle söylemişti.

siteler istemeden üye yapabiliyor.siteye gir profil bilgilerine bak.o tür siteler üye yapıyorlar ama eşinin msjlara cv yazması için ücretli yelik istiyorlar bak bakalım onun attığı msj varmı.bide araştır nette keyloger programları var pc den anlamıyosa kurarsın.bütün girdiği yerlei şifreleri görürsün.

Otomatik girişle değil de mail adresi ve şifre ile giriş yapabiliyorsan üyeliği vardır artı daha önce de girdiyse şuan da muhtemelen takılıyordur oralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…