kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
kızz nasıl üye yapmıyolar nasıl şifre göndermiyolar beni de jigolo sitesine üye yapıp üye adımı ve şifremi göndermişlerdi o yetmedi bi de teklif veren yaşlı deyzelerin verdiği teklifleri yollamışlardı valla yanılmıyosam bi tanesi 600 lira mı ne teklif etmişmiş güyaaboşuna adamın günahını alıyosun sana söylüyo herkes aynısı başımıza geliyo diye
kızlar dün eşim msn sini açtı bir arkadaşlık sitesinden mesaj gelmişti hemen sildi daha sonra çocuk huzsuzlandı dışarı çıkardı... msn açık kalmıştı ben de merak ettim bi bakayım dedim. silinmiş mesajları tekrar getirdim ve baktım mesajda sayın kullanıcımız mesajınız var diyordu ve altta da şifresii vardı... siteye otomatik giriş butonuna bastım site iğrençti hep çıplak kadınlar vardı sinirlerim alt üst oldu.... profil bilgilerine girdim yaş 26 memleket ist yazıyordu... eve geldi sordum inkar etti onlar kendileri üye yapıyorlar dedi... bundan bir buçuk sene önce de bir evlilik sitesine ve partner sitesine üye olmuştu evdeki pc den girmişti ama gözlerime baka baka yalan söyledi ben girmedim dedi o yüzden ona inanmıyorum... size sorum şu böyle bir şey olabilir mi, site istemeden sizi üye yapabilir mi
eşinizz haklı onlar kendileri üye yapıyor tıklamamasaydın keske mesajlar o zaman gonderıyorlar daha cok benım erkek ark. öyleydi kendısı bakmazdı ben gırıp bakıyordum sayısıszca gelıyordu. benım maılımede atmıslardı :)
bencede reklam amacli gelmistir
ama gold uyelik beni supelendirdi,sonucta babasinin hayrina bedavadan gold uyelik vermezler,ki kendi girip uye olmadiysa tabi
sayfaya giris yaptinmi canim? ne zmandir beri uye,son aktivitesi ne,kimlerle mesajlasms,birilerinin sayfasina uye olmusmu gibi seyleri ara bence
Konu sahibinin içi iyice rahatlasın diye bugün gelen bir malin metnini aynen aktarıyorum. (Sadece mail adresini ben buraya mesaj yazarken XXX şeklinde değiştiriyorum burada ismim ortaya çıkmasın diye. Gelen mailde o kısım da yanen doğru.) Düşün yani üye olmuşum şifre almışım bir de bana bildiri gelmiş. :)))))
HIZLI--ASKLAR--COM
Sayın kullanıcımız
Site icerisinden bir kullanıcıdan b-i-l-d-i-r-i aldınız
Emailiniz XXX@hotmail.com
Şifreniz 123456789
0T0MATİK SİTEYE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
Anlatmak istediğim ama niyeyse bazı arkadaşların illa "hayır şifre varsa üye olmuştur" dediği mesaj buydu.
Bu benim yüksek güvenlikli iş mailime geliyorse hotmail, gmail yada yahoo ya gelmemesi mümkün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?