arkadaşlık sitesi

canım valla ben kendimden biliyorum ben kendileri üye yapmış aynen o dediğinden beni erkek olarak göstermişler ve istanbul yazmışlar yaşadığı yere ve açık saçık kadınlar msj atıyo halbuki ben asla üye falan olmadım evet bazen kendileri üye yapıyorlar eşin doğru söylemiş olabilir

canım o program çok zararlı eşim internet bankacılığını kullanır şifresi vs. kötü niyetli kişilerin eline geçebilir... şimdilik hallettik bu sorunu ama eğer varsa bişeyler elbet birgün ortaya çıkar

Otomatik girişle değil de mail adresi ve şifre ile giriş yapabiliyorsan üyeliği vardır artı daha önce de girdiyse şuan da muhtemelen takılıyordur oralarda.

yemin etti artık girmiyorum diye ama gözüm üzerinde erkeklere pek güven olmaz canım

Bak canım bunun aynısı benim başımada geldi ama ben eşimin bütün şifrelerini bilirim...bundan 4 sene önce yaşadım bunu..eşim bu arada makina müh.ve okuldan bilgisayar müh.bi arkadaşı var hacker gibi şerefsiz...neyse bu eşimin hesabına giriyo resim koyuyo üye oluyo o pis sitelere...tabi ben bunu görünce eşim işteydi aradım ağzıma geleni söyledim ewi terkediyorum dedim hata eşyalarımı bavula koymaya başlamışyım bile....eşimin zavallım hiç bişeyden habberi yok durumu anlamaya çalışıyo neyse nası oldu anlamadım o eleman itiraf etti özürdiledi benden helallik istedi faln...kendi itiraf etmese hayatta inanmazdım bide şöyle eşimin şifreleri bende zaten...4 yıl geçti üyelikleri iptal etmemize rağmen halada geliyor o elemanın parmağı olduğunu düşünüyorum ama eşimde bende önemsemiyoruz o kadar kuyu kazan insan varki...oltaya gelme....

işte yazmak istediğim demek istediğim buydu bıktık bu sitelerden yaaaa...inanmayın sakın..

evet o tür siteler kendi kendine üye yapabiliyorlar
başka bir siteye üye olurken kullandığın bilgileri alıp sana üyelik açıyorlar vs.
oldukça çok yaşanan bir durum

bana da sürekli dul sitelerinden geliyo bu mesajlar, sakın huzurunu bozma benide 26 yasında ankaralı göstermişler jigolo sitesi midir nedir sürekli size 1000 lira teklif var falan tarzı mesajlar geliyo, töbee kendi kendilerine üye yapıyo densizler.....

kendi fotoğrafları iletişim bilgileri telefon numarası vs. olmadıkça şüphelenmene gerek yok. bu tarz siteler kendi kendilerine gerçekten de üye yapıp bir de şifre veriyorlar o şifreyi de maille yolluyorlar.

evet, ben de inanmakta zorlanmıştım ama bu siteler her şeyi kendiliğinden yapıyolar. bana da bu mailler geliyo, düşün, ve sevgilime de geliyo.. dikkat edersen msjı okuduysan msjda msjı attığı kişinin adını söylemiyo, yaşadığı yeri söylemiyo, şifre de nedense 12345. adam öyle bi siteye üye olsa şifresi 12345 olur mu? msjda genellikle ''1 aydır sana yalvarıyorum görüşmek için, olumlu ya da olumsuz hiç cevap atmadın, istemiyosan da istemiyorum yaz'' diyo, tabii cevap yazmak da ücretli. bir sürü insanlara gönderiyolar böyle mail. mailler otomatik zaten, bi kaç kişiyi üye yapsa kar sayıyo yani

Son düzenleme:

konu sahibi arkadaşım,
kız gözün çıkmasın,arkadaşlık sitesi diye bahsettiğin bu mu?bu maillerden bana da geliyor,hemde allahın günü,silmekten engellemekten bıktım.yok uygun dullar,yok hızlı aşklar,yok bilmemne büyütücü,bugün bile gelmişti.
Demek benim eşim de olaya senin gibi bakıp benden şüphe etse başıma neler gelirdi.
Şu birden fazla kişiye yollanan salak salak mailler var ya,mesela a kişine bir mail geliyor,atıyorum,mailde diyor ki kalp krizi anında şiddetli öksürmeye çalışın,hayatınızı kurtarın,sonuna da ekliyorlar,sevdiğiniz değer verdiğiniz herkese iletin,onların hayatını da kurtarın diye.
Sonra bu a kişisi alıyor bu maili,onlarca kişiye birden yolluyor,sonra onlarca kişi başka başka onlarca kişilere yolluyor,sonra gelen mailin altına bir bakıyorsunuz yüzlerce,binlerce mail adresi birikmiş,falan filana yollamış diye.işte bu mailer tuzak mailler,sırf bu tür siteler mail adresi avlayabilsin diye hazırlıyorlar bu maileri,birilerine yolluyorlar,dolaşmaya başlıyor sonra.mesela yüzü yanık bir bebek resmi vardı,o gezdi aylarca,neymiş ne kadar çok kişiye o mail yollanırsa unisef o bebege o kadar yardım yapacakmış,puan birikecekmiş bilmem ne.
Neyse umarım anlatabilmişimdir,eşinin günahını alma,bak bana da hergün geliyor,benim internette tek yaptığım börek çörek tarifi okumak ve bir de kadınlar kulübüne girmek,bana bile yolluyorlar yani

Canım benim mailime de o tarz şeyler geliyor. Şu şekilde :
email adresim
parola:xxxx
Otomatik giriş yap şeklinde bir buton var.
Eşine güveniyorsan sorun yok. Bu tür siteler kendi kendilerine gönderiyorlar.

:26: bana daha önce böyle mesaj hiç gelmedi ondan şey ettim yorum için sağol canım artık kanmam bunlara

ya allah kahretsin bu salakları ya hergün mailime 50 tane mesaj atıyolar bıktım artık nasıl kurtulucaz bundan bilmiyorum ayrıca hergün gönereni engelesem deseniz hep uyduruk bi yeni adresten gelyiyo

Sayın 27h;
Lütfen o tarz mesajları dikkate almayın.. Bir kaç siteden banada sürekli mesajlar geliyordu.. Hatta hatırlıyorum ki sudenaz diye bir kadın ki büyük ihtimal fake profil bana tanışalım yok parayı sorun etme yok ben seni mutlu ederim vs vs diye bir yığın mesajlar atıyordu bunlarda mailime bilmem ne sitesinden bilmem ne kullanıcısından yeni bir mailiniz var şeklinde düşüyordu.. Mail adresimde bayan olduğum açık açık belli olmasına rağmen sanki erkekmişim gibi mailler geliyordu..
Gold üyelik diye birşeyleri söz konusu.. Eğer bu şekilde arkadaş arayan erkek varsa zaten gold üye olacaktır.. Çünkü gold üye haricindekiler mesaj yazamıyor.. Eee adamda konuşmadan bir halt edemeyeceğine göre..
Mesajlar beni delirtmişti siteye girip nasıl kapatılır bu diye araştırırken öğrendiklerim bunlar..

Evet Olabilir..
Bana da Sürekli Bir Arkadaş Sitesinden Mail Adresim Geliyor Altında da Şifresi..
Sanki Üye Olmuşum Gibi..
Böyle Bir Sitenin Varlığından Haberim Bile Yoktu..

Ne Yani Ben mi Üye Oldum ?

Edit : Bilmediğim Bir Online Alışveriş Sitesinden Adımın vee Soyadımın Yazdığı Bir Mail Geliyor..
Kaç Kere Şirkete Mail Attım Rahatsızlığımı Belirttim Ama Gerizekalılar Uyanamadılar..
Bir Arada Jigolo Sitesi Dadanmıştı..
Büyütücüler, Geciktiriciler Bilmem Neler Offff Ne Yok ki..

Son düzenleme:
Beni de üye yapmışlar hem de erkek bi sürü kadın mesaj atıyo ve üyeliğimi de silmiyorlar başıboş bırakılms bi site ve ben de yeni mail açmak zorunda kaldım aşk varmı diye bi yerdi sanırım ve sadece orası da değil aynı isimle daha birçok yere üye yapmışlar mailimi kurtulamıyorum ya

cnm aynı sey bizimde başımıza geldi birgun eşimin mailinde arkadaşlık sitesinden bir bayandan msj gelmiş gördüm nickide sinhus dü şuanki nickim bende o siteye üye oldum eşimi buldum baktım ne gelen mesajı ne giden msjında msj vardı boştu ama kan beynıme sıçradı dedım takip edeyim ama bekleyemem ben adamın tepesine binim hemen dedim akşam geldi dedim bu ne bilmiyorum nasıl bilmezsin kayıtlısın adın sanın cıkıyor yok cnm ben yapmadım aradı siteyi 24 saat hizmet hattı vardı nasıl üye olduk falan dediki burdan cevap veremeyiz mail atın kayıtlı olduğunuz tarihi atalım mail attık geldi tarih ve ortaya çıktı biz eşimde fiii tarihte testler yapmıştık zeka testleri aşk testleri vesaire onlar çıktı hep dökümanda başka bişey yapmamış üyelik dediki eşim sen arkadaşlık sitesine üye olsam sinhus diyemi alırım belliki senin işin dedi adama inanmadım nys ki ortya çıktı bende büyük ohh cektim kesin sizinde boyle bişeydir hem bazı arkadaşlar demiş bizim üyelik gümüştü parasızdı yazışman cvp atabilmen için para yatırıp bronza gecmen gerekirmiş yani sizinkide böyle bişeydir inşallah okurken o günüme geri döndüm yardımcı olayım dedim biraz uzun oldu ama k.bakmayın

canım evet var. bizzat şahsen yaşadığım için eminim. eşin yok diyorsa yok. bzı siteler var ve bunu sanki sen üye olmuşsun gibi gösteriyor. ben de 1-2 sene önce gördüm eşimin hotmailde bunu ve çoooooooooook uzun süre inceledim. inan şu an ayrıntılarını hatırlamıyorum ama anki eşim üye olmuş gibi ama isim falan yok, yaş, şehir faln yazıyor aynen sendeki gibi. ben eşime sorma ihtiyacı dahi duymamıştım. kafana takma. eşin yok diyorsa kesinlikle yoktur ve dediğim gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…