arkadaslik sitesine uye olan erkekler

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne anlıyorlarki öyle sitelerden hıh erke milleti işte ne beklenir

sanki bu konu benim yaşadıklarımı bilerek açılmış..15 gün önce eşimi kalbimde diye bi siteye üye olmuş yakaladım..yazışma yok..diyo kii yazışmadım öğlesine üye oldum 1 kere:) sonra unuttum gitti..siteye bakıyorum gerçekten hiç yazışmamış ama taa ağustosta üye olmuş..şu anda ayrıyız ve ne yapacağımı bilemiyorum..aslında biraz aldım hıncımı..ayıptır sölemesi yüzüne yüzüne tokatları geçirip çıkarıverdim evden:)..yaa güldüğüme bakmayın sinirim çok bozuk 6 aylık bebeğim var..ben şimdi ne yapayım..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kendilerine eğlence arıolar işte.tamamiyle kendi egolarını tatmin edebilmk için.biz nie yapmıorz böle bşy,niye ihtiyaç duymuorz.alçaklık psikolojisi erkeklerin kanında war !

arkadaslik sitesine uye olup ta sonra kız arkadasi veya esi yakaladiginda geyigine girdim, zaten bikere girdim bidaha bakmadim diyen erkekler ne yapmaya calisir ki

karılarını aptal yerine koymaya çalışır ama salak durumuna düşerler.. kuş beyinli düdük makarnaları!!

3hucreli beyinleri cercevesinde bizi kandiramazlar sukurku esim bilgisayara uzak biri hatta evdeki pc bile fazla diye sattik sadece benim laptopum var mailine bakar ki sifreleri kayitlidir ikimizinde birde gazete okur ben bilgisayari ondan daha cok kullanirim

benim de böyle bir sorunum var erkek arkım bi siteye üye.bişi demiyodum arada sırada kontrol ediyodum biri bişey yazmışmış diye. en son uzak bi ülkeden yabancı bi kızla yazıştığını gördüm.sadece kızın bunun sayfasına yazdığı şeyler görebiliyodum.kız çok samimi şeyler yazmış aşkım seni çok özledim gibi şeyler. bunu görünce sinirden çıldırdım ne bu diye hesap sordum. o da geyik olsun diye konuştuğunu söyledi.yok kız dünyanın bi ucundaymış bunu sorun yapmam bile saçmaymış fln fln. nerdeyse beni suçladı yani bu yüzden kızdığım için.böyle bişeyi aldatmaktan saymıyo yani. bi daha konuşma o kızla fln dedim ama konuşmaya devam ediyo bi daha da bişey demedim.kendi kendime sinir olup duruyorum

kızlar bunu yapmalarının sebebi tamamen eziklikten kaynaklanıyo emin olun..biz bayanız bakımlıyız her zaman çiçek gibi görünmeye dikkat ederiz..ne olursa olsun girdiğimiz her ortamda dikkatleri iltifatları üzerimize toplamayı başarırız...
erkeklerde durum farklı..bir erkeğin girdiği ortamda dikkatleri üzerine toplayabilmesi iltifat alabilmesi için çok şık ve süpper yakışıklı olması lazım..ama biz bayanlar çokta güzel olunmasada kendine güven ve salına salına yürüyüş yeter değilmi...sizlerinde etrafında vardır çok güzel olmayan ama kendine güveni sayesinde herkezi üstüne çeken...neyse erkekler bu durumlardan kendilerini eksik hissettikleri için kendilerini tatmin etmek için ilgi çekmek için bu yollara başvuruyorlar...haksızmıyım ne dersiniz..

benmde erkek arkadaşım çıktığımız ilk dönemlerde bu sitelerden birine üyeydiklava: hatta bikere kontrol amaçlı girdim şifresini bilmiodum ama salladım tuttu ve bi kızla yazıştığını gördüm ama bole aşkım lı fln deildi sadece slm nbr nerden die konuşmuşlar bende baya kızmıştımkötükedihüso ama şimdilede net başına bile geçmio artık yapıosada bilemem:1closedeyes:

ben de yakaladım birinde..arkadaşı bunu gaza getirmiş,sen çok yakışıklısın,bi üye ol bak kaç kişi gelecek senle tanışmaya, bi dene falan demiş.
pc sinde gezinirken bi baktım arkadaşlık sitesi.. üye adı ve şifresi kayıltıydı hemen girdim.
Bir de ne göreyim? fotosunu da koymuş, bi kaç kız buna msj atmış..
Benimden vurulmuşa döndüm.. :1shok:ihanete uğramış gibi hissettim..
İşteydi,akşam eve geldi.. Normal karşılamaya çalıştım ama bişeyler olduğunu anladı tabii.
Sonra anlattım ama konuşamadım ve ağlamaya başladım..senağlamaKolay kolay ağlamadığım için çok üzüldü..Çok pişman oldu..
Açıklama falan yaptı.arkadaşımın gazına geldim..Çok büyük bi hataydı özür dilerim falan dedi.
Sonra o da ağlamaya başladı,hemen siliyorum lanet üyeliği dedi.Ben nasıl böyle bi hata yaptım dedi.. Çok şükür bu son oldu.. Bi daha böyle bi hata yapmadı ve inş. yapmaz.:Saruboceq:

benimkinin üyeliği falan yok ama okeyde bir bayandan msn almış onunla konuşmuş ben bunu yakaladım önce inkar etti beni salak yerine koymaya çalıştı sonra kabul etti .ben gırgırına şamata olsun diye konuştum şimdi kalkıp yalovadaki kadınamı gidecem dedi tabi ben çok kızdım o günden sonra pcnin başına pek geçmiyo bile hihoyyytpc bana kaldı yani
ama bu erkekleri anlamak zoer eşim beni çok seviyo kendiside diyor ben seni 3 çocuğumu başka bir kadına değişirmiyim hiç diyo ama bu tarz şeyler hoşlarına gidiyo galiba ama bunun tekrarı olamaz eşim aldı zaten ağzının payını
ne evli erkek nede evli kadın için hoş şeyler değil bunlar:1no2:

klava:doyumsuzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,evlisi de aynı bekarıda ya.cevapları da hazır bunların "ee sevgilim senin yüzünden üye oldum napim bana istediğim ilgiyi gösterseydin sende" buyrun burdan yakın.
başka bir tipte ayrıldıktan sonra nispet olsun diye facebooka üye olurlar.profili açıktır...insanın gözüne sokar gibi bilgilerini yazarlar...medeni durumu: ilişkisi yok...ilgi alanı: kadınlar...arkadaş listesinde de fıstık hatunlar....klava:

allah kimseye yaşatmasın..benim bi arkadşın erkek arkadaşını tesadüfen görmüştüm..kız ark söylediğimde çok şaşırdı..hemen aradı çocuğu
tabi ne desin..öğretmendi çocuk öğrencilerim gırgırına yapmış dedi...
aradan 10 gün geçmeden çocuk gerçek yüzünü gösterdi..üstelik arkadaşıma ben 9 aydır seni özlüyor ve bekliyorum demişti...yalancı sahtekar...klava:
böyle tipleri allah çıkarmasın karşımıza

valla hiiiic arastirmaya girip de,kocam uye mi degil mi vaktimi bunun icin heba edemem.zaten etsem de,birsey bulabilecegimi sanmiyorum.ama bilmedikleri birsey var ki eninde sonunda karsimiza cikiyor bu durum.yapanlardan biliyorum..neden yaptiklarina gelince... mutlusu da mutsuzu da yapiyor,kimi meraktan,kimi cinsellik icin,kimi farklilik icin...kimisinin de gercekten dirdirci cekilmez karisi oluyor da, ondan biktigi icin yeni seyler pesine dusuyor...ne diyeyim Allah islah etsin bunu yapanlari...

valla kızlar ben sevgilimin böyle bi siteye üyeliğini yakaladım..yok dil öğrenmek için yok bilmemne amaçlı girdim üye oldum başkada girmedim vs vs vs.. kıvırmaya çalıştı sonra kabullendi.çok uyuz bi durum ama!!!!!!!!!!!! allah yaşatmasın kimseye.

bende eşimin üye oldugunu ögrendimm tabi bekarken olmus ama ben rahat dururmuyum... sifrelerini bilirim zaten önce bi güzel profilini yeniledim ay cok komiktii:
BOY: 1.60
KİLO:99
SAC RENGİ:TURUNCU
MEDENİ HALİUL
COCUK: VAR 5 TANE
İŞ:CALISMIYORR
KÖTÜ ALISKANLIKLAR: SİGARA UYUSTURUCU ALKOL.....
ARADIGI ÖZELLİKLER:KADIN OLSUN YETER.....
NASIL AMAAAAA............:))))))))))))))
(LAF ARAMIZDA)))kaydirigubbakcemile3

sonra ne oluyor tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı tabii defolu olmamak şartıyla

evlilerin baya bi kismi uye herhalde
duydum cok ben
bu erkekler tam salak ya
baska kadın dedin mi agizlari bi karis acilir, hemen merak ederler
bi kadinla uzun yillar kesinlikle yapamiyorlar
cogu diyim

evet benim eşimde kayıt olmuş ama ben yakaladım ama kıyamet koptu neden dedgimde ise canım sıkılıyo ve bunalımdayım cevabını verdi

bende yakaladım ama bu çok onuruma dokundu.ben ona o kadar ilgi sevgi gösterirken hak etmemiştim. hemde daha 1yıllık evliyken. şimdi ne zaman bir tartışma yaşasak hemen aklıma geliyor ve anında soğutuyor beni ondan

bir insanın erkek ya da bayan bi arkadaslık sitesine üye olmasının,evliyse hele,hiç bir mantıklı ve masum açıklaması olamaz gibi geliyor bana..
ortamına bakmak vs ne demek bi kere..
böyle bahane mi olur?
niye ihtiyaç duydun ortamına bakmaya diye sorarlar adama...

aman aman,benden de kocamdan da uzak olsunlar...
walla lise arkadaşlarım grup olarak facebookta takılmalarına rağmen,ben yanına bile yaklaşmadım korkumdan..
malum üyelik olmayınca da girilmiyor.
merak etsem de bi görmüşlüğüm yok ne nedir nasıldır..
böyle iyiyim ben......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…