Arkadaşlık ve yalnızlık?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Bu ara burada o kadar çok arkadaşım yok, yalnızım başlıklı ve içerikli konular okumaya başladım ki. İster istemez bu bana dert oldu neden bilmiyorum ama kafamı çok kurcalıyor. Benim ailem hep yanımda. Çok iyi anlaştığımız ve beraber olduğumuz için hiç yalnızlık çekmiyorum. Ama üç arkadaşımdan dost kazığı yediğim ve ilişkimi kestiğim için bazen bende öyle hissediyorum. İki tane çok yakın arkadaşım var şimdi ama onlarında okulu var ayda yılda bir görüşüyoruz.
İnsan bazen biriyle görüşmek derdini anlatmak uzun uzun sohbet etmek istiyor. Bu ara çok sorgulamaya başladım bende bu tarz içerikleri görünce ve canım çok sıkıldı. Ne var ki bizde böyle kazık yiyoruz arkadaşlığımızı devam ettiremiyoruz?
Ben atanmayı beklediğim için hep evdeyim. Düşünüyorum işe girince illa ki dost edinirim ama bunu işe girmeden nasıl başarabiliriz? Nereden dost edinebiliriz? Yaratıcı bir fikri önerisi olan var mı?

Hayırlısı ya çokta zorlamamak lazım ben hep çok yakın olur iyi anlaşırım dediğim kişilerden birsüre sonra uzaklaşmış olarak buluyordum kendimi artık bıraktım aşırı yakın değil ama yakın olduğum kişiler var.Canın sıkıldığında bana yazabilirsin dert etme 🤗

Hayırlısı ya çokta zorlamamak lazım ben hep çok yakın olur iyi anlaşırım dediğim kişilerden birsüre sonra uzaklaşmış olarak buluyordum kendimi artık bıraktım aşırı yakın değil ama yakın olduğum kişiler var.Canın sıkıldığında bana yazabilirsin dert etme 🤗

Çok teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz :KK200:
Ama canın sıkkın olduğunda ya da mutlu olduğunda birine gel kahve içelim deyip buluşmak çok başka. Ya da beraber bir yerlere gitmek sosyalleşmek. Kimseye güvenemiyorum kolay kolay artık orası ayrı bir sorun ya zaten.:halay:

Çok teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz :KK200:
Ama canın sıkkın olduğunda ya da mutlu olduğunda birine gel kahve içelim deyip buluşmak çok başka. Ya da beraber bir yerlere gitmek sosyalleşmek. Kimseye güvenemiyorum kolay kolay artık orası ayrı bir sorun ya zaten.:halay:
Kimbilir belki buluşuruz bile🤣 kader ağlarını örmüştür aynı şehirdeyiz belki kim bilir 🤣🤣🤣

Kimbilir belki buluşuruz bile🤣 kader ağlarını örmüştür aynı şehirdeyiz belki kim bilir 🤣🤣🤣

Olur mu olur vallahi :halay:
Ben çok istiyorum aslında buradaki yalnızlar ya da arkadaş edinmek isteyenler buluşalım kahve içelim tanışalım.
Ama sonra düşünüyorum bin bir çeşit insan var kim nasıldır sorun çıkar mı hem aynı şehirde olacağızda ortak bir gün belirlenecek herkes müsait olacakta.
Bu üşengeçliğimden kaybediyorum galiba :KK53:
Birde anonimlik durumu var tabi

Olur mu olur vallahi :halay:
Ben çok istiyorum aslında buradaki yalnızlar ya da arkadaş edinmek isteyenler buluşalım kahve içelim tanışalım.
Ama sonra düşünüyorum bin bir çeşit insan var kim nasıldır sorun çıkar mı hem aynı şehirde olacağızda ortak bir gün belirlenecek herkes müsait olacakta.
Bu üşengeçliğimden kaybediyorum galiba :KK53:
Birde anonimlik durumu var tabi
Ahhahahahaha buradaki bir kısım insan beni taşlamak için gelir kız neler düşünüyorsun sen öyle 🤣🤣🤣 tövbe de

Atanmayi bekleyen ögretmen adayi misin ?

Hemşire adayıyım :halay:
İki yıl oldu ama mezun olalı. On aydır alım yok çünkü neredeyse. Öncesinde de ben çalıştım kısa bir süre ama özel sektöre kendimi kurban vermek istemedim çıktım.
Şimdi evde boş boş oturuyorum kendime hobi ediniyorum bol bol.

Baktım çoğu eşinizin ailesiyle ilgili sanırım. Hassas mevzular :KK53:
Kaç yaşındasınız bu arada? Ne kadar zamandır evlisiniz?
Evet yaaa malesef öyle oldu...27ye gideceğim nasipse üç yılı doldurmak üzereyiz evlilikte 😃

Back
X