- Konu Sahibi agresifkiz
Bu ara burada o kadar çok arkadaşım yok, yalnızım başlıklı ve içerikli konular okumaya başladım ki. İster istemez bu bana dert oldu neden bilmiyorum ama kafamı çok kurcalıyor. Benim ailem hep yanımda. Çok iyi anlaştığımız ve beraber olduğumuz için hiç yalnızlık çekmiyorum. Ama üç arkadaşımdan dost kazığı yediğim ve ilişkimi kestiğim için bazen bende öyle hissediyorum. İki tane çok yakın arkadaşım var şimdi ama onlarında okulu var ayda yılda bir görüşüyoruz.
İnsan bazen biriyle görüşmek derdini anlatmak uzun uzun sohbet etmek istiyor. Bu ara çok sorgulamaya başladım bende bu tarz içerikleri görünce ve canım çok sıkıldı. Ne var ki bizde böyle kazık yiyoruz arkadaşlığımızı devam ettiremiyoruz?
Ben atanmayı beklediğim için hep evdeyim. Düşünüyorum işe girince illa ki dost edinirim ama bunu işe girmeden nasıl başarabiliriz? Nereden dost edinebiliriz? Yaratıcı bir fikri önerisi olan var mı?
İnsan bazen biriyle görüşmek derdini anlatmak uzun uzun sohbet etmek istiyor. Bu ara çok sorgulamaya başladım bende bu tarz içerikleri görünce ve canım çok sıkıldı. Ne var ki bizde böyle kazık yiyoruz arkadaşlığımızı devam ettiremiyoruz?
Ben atanmayı beklediğim için hep evdeyim. Düşünüyorum işe girince illa ki dost edinirim ama bunu işe girmeden nasıl başarabiliriz? Nereden dost edinebiliriz? Yaratıcı bir fikri önerisi olan var mı?