Arkadaşlık ve yalnızlık?

Hemşire adayıyım :halay:
İki yıl oldu ama mezun olalı. On aydır alım yok çünkü neredeyse. Öncesinde de ben çalıştım kısa bir süre ama özel sektöre kendimi kurban vermek istemedim çıktım.
Şimdi evde boş boş oturuyorum kendime hobi ediniyorum bol bol.
Her atanacagim diyeni ogretmen adayi saniyorum algida seçicilik olsa gerek 😂 ben de bir sure özelde calistim bu sene evde pinekleme modundayim arada geziyorum ama gercekten sıkıcıymıs calismamak anladim 😏

Evet yaaa malesef öyle oldu...27ye gideceğim nasipse üç yılı doldurmak üzereyiz evlilikte 😃
Benden kücükmüssün 😁 konularina baktim kv derdi varmis . Ben nisanliyim ve nisanlimin ailesine cok bi sogugum başim agriyor bu yüzden bazen ama degismiyorum 🤣

Benden kücükmüssün 😁 konularina baktim kv derdi varmis . Ben nisanliyim ve nisanlimin ailesine cok bi sogugum başim agriyor bu yüzden bazen ama degismiyorum 🤣
Umarım en güzl şekilde yaşarsın evlilik sürecini ben çok üzüldüm bu süreçte olanlara en büyük duam bu

Burda bile insanlar birbirini cekemiyor yani realde kazik yemek normal. Ben o konularda tedbirliyimdir genelde. Ailem en degerlim oyle bakarim. Biriyle iyi olunca hemen herseyini bilmek istiyorlar, evime giren paranin hesabini yapmaya calisan insanlar tanidim ya.. uzak olsun oyle dost lazim degil. Mesafe candir, kimse kimsenin iyiligini istemiyor artik maalesef. Gulcen eglencen ama dost olmiycaksin.

Her türlü dert dinlenir derman üretilmeye çalışılır :D yazabilirsiniz bana da yardımcı olmaya çalışırım :)

Burda bile insanlar birbirini cekemiyor yani realde kazik yemek normal. Ben o konularda tedbirliyimdir genelde. Ailem en degerlim oyle bakarim. Biriyle iyi olunca hemen herseyini bilmek istiyorlar, evime giren paranin hesabini yapmaya calisan insanlar tanidim ya.. uzak olsun oyle dost lazim degil. Mesafe candir, kimse kimsenin iyiligini istemiyor artik maalesef. Gulcen eglencen ama dost olmiycaksin.

Gerçekten öyle artık benimde kimseye güvenim kalmadı. Kimsenin samimiyetine inanmıyorum.

Bu ara burada o kadar çok arkadaşım yok, yalnızım başlıklı ve içerikli konular okumaya başladım ki. İster istemez bu bana dert oldu neden bilmiyorum ama kafamı çok kurcalıyor. Benim ailem hep yanımda. Çok iyi anlaştığımız ve beraber olduğumuz için hiç yalnızlık çekmiyorum. Ama üç arkadaşımdan dost kazığı yediğim ve ilişkimi kestiğim için bazen bende öyle hissediyorum. İki tane çok yakın arkadaşım var şimdi ama onlarında okulu var ayda yılda bir görüşüyoruz.
İnsan bazen biriyle görüşmek derdini anlatmak uzun uzun sohbet etmek istiyor. Bu ara çok sorgulamaya başladım bende bu tarz içerikleri görünce ve canım çok sıkıldı. Ne var ki bizde böyle kazık yiyoruz arkadaşlığımızı devam ettiremiyoruz?
Ben atanmayı beklediğim için hep evdeyim. Düşünüyorum işe girince illa ki dost edinirim ama bunu işe girmeden nasıl başarabiliriz? Nereden dost edinebiliriz? Yaratıcı bir fikri önerisi olan var mı?
herkes bu dertten muzdarip, iyi insan o kadar azki...

Back
X