- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın görmüyor, sevmiyor ki çağırmak istememiş. Kendi aralarında farklı bir iletişimleri vardır. Bugün sizle iftara gitmek istemezler yarın aranızdan sadece ikiniz plan yaparsınız.
Arkadaşınız işgüzarlık yapmış ne derseniz deyin.
Ya ben varım falan diye bir iddiada bulundum mu?nerden bakarsan bak sıkıntı yakın arkadaşta.
konu sahibeside çok alıngan ve yakın arkadaş bunu biliyor kendini aklamak için iftarı duyar bana kızarsa diye suçu diğer yakın arkadaşına atıp sıyrılmış. aslında ben seni çağıracaktım ama o istemediye getirmiş. anında diğer yakın arkadaşını satmış:))
halbuki konu sahibesi mantıklı düşünse kendi de anlardı. zaten planın başında kendisi yokmuş..
Ya ben varım falan diye bir iddiada bulundum mu?
En Yakin arkadas bir tane olur bence. En yakin arkadasimin yakin arkadasi olamazsam bana gore sikinti buyuktur.ama diğer üçü zaten samimi ve yakınmış üçü iftar planı yapmış zaten..
des diğeri ile samimi değilmiş.
şimdi benim yakın arkadaşım diğer yakın arkadaşımdan hoşlanmıyorsa niye ilişkimi keseyim.
tek kişi ile mi samimi olmak lazım.
ille birini seçmek mi lazım..
Tamam gitmek istemezsin ama ‘o gelmesin’ gibi bir istekte bulunabilir misin? Nerenin görgü kuralı bu?Biri beni davet etse ve hoşlanmadığım birini çağırmak istese ayrıyetten bende gitmek istememama bunu sana söylemesi saçma herkes herkesi sevmek zorunda değil
Tamam gitmek istemezsin ama ‘o gelmesin’ gibi bir istekte bulunabilir misin? Nerenin görgü kuralı bu?
En Yakin arkadas bir tane olur bence. En yakin arkadasimin yakin arkadasi olamazsam bana gore sikinti buyuktur.
Bulunabilir çünkü beni çağırmış sonra su kişiyide çağıralım demiş sevmediğim biriyse yok ya gelmesin derim davet edilen bensemTamam gitmek istemezsin ama ‘o gelmesin’ gibi bir istekte bulunabilir misin? Nerenin görgü kuralı bu?
Bulunabilir çünkü beni çağırmış sonra su kişiyide çağıralım demiş sevmediğim biriyse yok ya gelmesin derim davet edilen bensem
Ben diyemezdim, işim çıktığını vs söyler gelemeyeceğim derdim. Benim dünya görüşümde kendi keyfim için benden daha yakın olduğu arkadaşıyla da olmak isteyen insanları zora sokmak yokBulunabilir çünkü beni çağırmış sonra su kişiyide çağıralım demiş sevmediğim biriyse yok ya gelmesin derim davet edilen bensem
Onun yerine sıkıntısı olanın gelmemesi makul değil midir yahu ? Ben mi yanlış düşünüyorum.Madem ortamların gergin çocuğu benim o zaman önlemi benim almam lazım,neden başkalarına emrivaki yapılıyor ki ? Bana göre nahoş bir tavır bu.
Nasıl?o dediğin eğer evinde iftar verecek olsa doğru.mesela evimde iftara davet edicem arkadaşlarımı tek tek aradım diyelim o zaman kimse şu gelmesin diyemez. rahatsız olan gelmesin haklısın..
ama bu konuda durum öyle değil ki..
Nasıl?
Beni arkadaşım arıyor bize iftara gel diyor bende tamam diyorum davet edilmişim dimi sadece ben misal sonra diyor ki ya şunuda çağıralım mı bende hoşlanmadığım biriyse istemem sonuçta davetli benimOnun yerine sıkıntısı olanın gelmemesi makul değil midir yahu ? Ben mi yanlış düşünüyorum.Madem ortamların gergin çocuğu benim o zaman önlemi benim almam lazım,neden başkalarına emrivaki yapılıyor ki ? Bana göre nahoş bir tavır bu.
Beni arkadaşım arıyor bize iftara gel diyor bende tamam diyorum davet edilmişim dimi sadece ben misal sonra diyor ki ya şunuda çağıralım mı bende hoşlanmadığım biriyse istemem sonuçta davetli benim
Ben mi anlatamadım siz mi anlayamadınız orayı anlamadım. Tekrar açıklayacağım. Yurt arkadaşıyla, arkadaşım iftara gitmek için plan yapıyorlar dışarda bir yere. O sıra diğer yakın arkadaşımla konuşuyorlar. Arkadaşım da diyor ki ‘bize gelin dışarda ne yapacaksınız Desmond’da gelir takılırız’ Üç kişi plan falan yapmamış iftara gitmek için.des yazdım ya defalarca..
üç kişi plan yapmış iftara gitmek için. birlikte yapmışlar bu planı sen yoksun planın içinde o anda. anlaşmışlar iftar için. sonra bir tanesi çıkıp evde yapalım des ide çağırırız diyor biride yok ben ondan pek hoşlanmıyorum diyor. baştan sen içinde olsan o gelmesin dese haklısın ama seni yapılmış planda istememesi normal. baştan olsa o zaman rahatsız olan gelmesin denilebilir.
Arkadasin baska arkadasla iliski kurmasindan bahsetmiyorum zaten. Ama arkadasim evinde beni de davet etmek istedigi bir program yapacaksa ve birisi ben onunla muhattap olmak istemiyorum cagirma derse o zaman rvime gelme demesini beklerim. Ben olsam derim cunku.benim yakın arkadaşım çoktur.
iki de dostum var birbirinden bağımsız. dostumun bile kendi arkadaşlarıyla plan yapmasına bozulmam. benden bağımsız kendi arkadaşları olması normal zira girdiğimiz her yeni ortamda yeni insanlar tanıyıp arkadaşlık kuruyoruz. lise üni iş spor hatta veli olarak bile.. benim yakın arkadaşım var deyip kimseyle plan yapmamamız gerekir öyleyse.. bende istemem mesela başka arkadaşlarımla dışarı çıkmama bozulacak arkadaş.. sevgili değiliz sonuçta. evet dost dediğim kişinin beni dost olarak görmesi gerekir ama kısıtlayıcılık saçma..