Arkadaşlık

Zaten sensiz disarda yiyeceklermis yani.. evde iftar sonradan gelisen birsey. Disarida iftara cagirmayacaklarmis ayni sey aslinda. Ev sahibi yakin arkadasin.. ben olsam gercekten gormemezlikten gelir olmamis gibi yoluna bakarim, ugrasamam
Orada şöyle bir şey var; yakın olduğum arkadaşım ‘beni aradılar benim haberim yoktu bize gelin Desmond’u da çağırırız’ diye anlattı. Yurtta kalan arkadaşım ise direkt ‘biz iftara gidicez x’e, arkadaşım seni istemedi. Sonra bir ara üçümüz takılırız’ diye anlattı.

Orada şöyle bir şey var; yakın olduğum arkadaşım ‘beni aradılar benim haberim yoktu bize gelin Desmond’u da çağırırız’ diye anlattı. Yurtta kalan arkadaşım ise direkt ‘biz iftara gidicez x’e, arkadaşım seni istemedi. Sonra bir ara üçümüz takılırız diye’ anlattı.
Hangisi dogru acaba?

Orada şöyle bir şey var; yakın olduğum arkadaşım ‘beni aradılar benim haberim yoktu bize gelin Desmond’u da çağırırız’ diye anlattı. Yurtta kalan arkadaşım ise direkt ‘biz iftara gidicez x’e, arkadaşım seni istemedi. Sonra bir ara üçümüz takılırız’ diye anlattı.
Bu işlerden biraz anlıyorsam en yakının olan masum değil çoğunluğun lafına göre hareket ediyo ama seni de kaybetmek istemiyo büyük ihtimalle herkesle iyi geçinmeye çalışan sinsi bir tip.

des
bu kızları sen bosver al bırını vur otekıne bırı dıgerınden masum degıl hepsı aynı ayar
kotu olma tabıkı mesafe koy merhaba merhaba bıttı gıttı
gıtme hıc onlarla bır yere karsılasırsanız selamlasın bosver

O kızın istemedigini size anlatıyor ve haliyle dogru davranış olmadığını düşünüyor ki size yetiştiriyor. Ben bunu anlatacak olsam o ortamda ben de bulunmazdım. Diger kızı tercih ediyorsa samimiyeti keserdim.

Diger kızı tercih ediyorsa samimiyeti keserdim.
Bugün konuştuk, o kızın yanlış yaptığını düşünmüyor, hatta bana böyle küçük şeyleri kafana takma falan dedi. Acaba ben mi farklı bir boyuttayım ya? Asıl normal olan onlar mı?

Bugün konuştuk, o kızın yanlış yaptığını düşünmüyor, hatta bana böyle küçük şeyleri kafana takma falan dedi. Acaba ben mi farklı bir boyuttayım ya? Asıl normal olan onlar mı?
Ben normal bulmadım yani aslında üni ortamlarını bilmesem normal bulabilirdim ama bana yakın arkadaşım dediğiniz kişiler sizi pek savunmazmış hatta arkanızdan az da olsa dedikodunuzu yapıyorlarmış gibi geldi. En yakın olan kişi onlarla takılmaktan memnun sizi savunmaz ama kaybetmek de istemiyor belki daha güvenilir buluyor olabilir. Yurtta kalan kızın seni sevmeme sebebi onların kendi aralarında konuştuğu şeyler olabilir değilse neden sevmesin iftarda oturup yemek yiyemeyecek kadar ne problemi olabilir ki. Yavaştan yeni arkadaşlar edinmeye başlayın ama bu konuyu da çok uzatmayın kompleksli gibi görünmeyin bence

Ben normal bulmadım yani aslında üni ortamlarını bilmesem normal bulabilirdim ama bana yakın arkadaşım dediğiniz kişiler sizi pek savunmazmış hatta arkanızdan az da olsa dedikodunuzu yapıyorlarmış gibi geldi. En yakın olan kişi onlarla takılmaktan memnun sizi savunmaz ama kaybetmek de istemiyor belki daha güvenilir buluyor olabilir. Yurtta kalan kızın seni sevmeme sebebi onların kendi aralarında konuştuğu şeyler olabilir değilse neden sevmesin iftarda oturup yemek yiyemeyecek kadar ne problemi olabilir ki. Yavaştan yeni arkadaşlar edinmeye başlayın ama bu konuyu da çok uzatmayın kompleksli gibi görünmeyin bence
Tekrar üzerine konuşmayı düşünmüyorum. Başka arkadaş edinmek de ne bileyim, zaten sınıfta doğru düzgün insan yok.

Ne diye anlatıyor o zaman. Yanlış yaptıgını düşünmüyorsa en büyük yanlış kendisi o zaman. Niye ortalık karıştırıyor

Ne diye anlatıyor o zaman. Yanlış yaptıgını düşünmüyorsa en büyük yanlış kendisi o zaman. Niye ortalık karıştırıyor
Zaten amacı o bence içten içe keyif almış gibi hissettim. Bak seni çağırmadılar ama beni çağırdılar mesajı vermiş alttan alta

E durumda anormal hiçbir şey yok ki. Kız sizi istememiş sizi çağırmamış ama planı onlar yapıp arkadaşınızı davet etmiş zaten, arkadaşınız plana dahil olunca siz de dahil olun istemiş o cevabı almış, e o saatten sonra o gelmiyorsa siz de gelmeyin diyecek hali yok. Yani o da plana sonradan dahil olan aslında. Kızın ben onu istemiyorum o gelmesin demesinde de bir şey yok, planı başlatan onlar. Arkadaşınızın size söylemesi de bence normal, duyarsanız onun evinde plan yapıldı diye dışlanmış hissetmeyin diye söylemiştir sebebini. Bunların hiçbirinde özel bir tavır takınacak bir durum yok, gündelik hayatınıza devam edin işte :)

Yakın arkadaşlarımızın arkadaşları bizi sevmeli ya da yakın arkadaşlarımızın tek arkadaşı biz olmalıyız gibi bir dünya yok. Keşke olsa ama ben en yakın arkadaşımın diğer çok yakın arkadaşını boğmak istiyorum mesela, o da beni boğmak istiyor :) yapacak bi şey yok.

Yakın arkadaşınız olsa, siz arkadaşımın arkasından ne konuşuyorsunuz, alt tarafı iftar yapacaktık, niye hemen fitne fesat işlere giriştiniz diye tepki gösterir, o iftara gitmezdi. Yani ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum, sevdiğim insanları sahiplenirim, biri arkalarından konuşsa, ağızlarının payını alır. O yüzden sevmedim o yakın arkadaşı.
arkasından konuşmamış ki, sevmiyorum demiş, fitne fesat bir işe de girişmemiş. Ben de bir arkadaşımla plan yapsam ve üçüncü bir arkadaşımı davet etsem, onun getirmek istediği birini reddetme hakkım olur diye düşünüyorum.

Sana birinin lafını getiren senin de lafını başkasına götürür, net.
Samimi olan, samimi değil.
Yurtta kalan düşündürücü.
Üçüncü kız sorunlu.

arkasından konuşmamış ki, sevmiyorum demiş, fitne fesat bir işe de girişmemiş. Ben de bir arkadaşımla plan yapsam ve üçüncü bir arkadaşımı davet etsem, onun getirmek istediği birini reddetme hakkım olur diye düşünüyorum.
Şu konuda hemfikiriz aslında, herkes herkesi sevmek, birlikte plan yapmak zorunda değil.
Yalnız burada şu ayrıntı var; planı yapan arkadaş Desmond'u çağırmak istiyor, plana davet edilen kız bunu istemiyor. Örnek verdiğiniz durumda azıcık farklı. Yani kendimi Desmond gelmesin diyen o kızın yerine koyduğumda, sesimi çıkarmazdım. Davet eden istemiş çünkü gelmesini. Bana uymuyorsa gitmem yani, o gelmesin demek yerine.

Back
X