Arkadaşlık

Ben mi anlatamadım siz mi anlayamadınız orayı anlamadım. Tekrar açıklayacağım. Yurt arkadaşıyla, arkadaşım iftara gitmek için plan yapıyorlar dışarda bir yere. O sıra diğer yakın arkadaşımla konuşuyorlar. Arkadaşım da diyor ki ‘bize gelin dışarda ne yapacaksınız Desmond’da gelir takılırız’ Üç kişi plan falan yapmamış iftara gitmek için.

ay des kırk kere üçü plan yapmışlar yazdım şimdi mi söylenir bu :KK70:

yeni bilgiler ışığında soruyorum iftar nerede yapılmış evde mi?

Ben sizi anladım.Misafir gittiği yer için emrivaki yapmaz şu gelsin bu gelmesin diyerek.Ayıptır bu.Hoşuna gitmiyorsa o gelmeyecekti.
Ama ev sahibinin diğer misafirlerinden adeta "izin alması" da abes!! Arkadaşim iftara seni bekliyorum,şunu şunu da çağırdım der...karşıda ki onu çağırma istemiyorum derse de " anlıyorum ama bu bir iftar daveti ve ben çağırdım zaten ,görüşmek istemiyorsan dışarda gene görüşme " derdi ...olur biterdi.Arkadasi hem davet etmiyor konu sahibini,hem sor bir neden davet edemedim diyerek sirinlik yapıyor.Belki böyle bir konuşma hiç geçmedi , diğer arkadaşı kötülemek için yapıyor bunu yakın arkadaş ?! Konu sahibi bunu nasıl teyit edecek ki?

Yakın arkadaşım gelse bana ,seni sevmemiş cnm seni samimi görmüyo ondan çağıramadım.s dese ondan soğurdum ilk net.

Daveti yakın arkadaşınız veriyor olsaydı ve misafir olan "Desmond gelmesin" deseydi "bu neyin kafası" derdim.
Ama planı yapan yurttaki kızlar. Diğerini çağırıp sizi çağırmamışlar, bir problem yok. Plan ev iftarına dönünce "desmond gelmesin" demesi normal. Zaten arkadaşınız da "isterseniz çağırayım" demiş. Neyin ne olduğunu gayet biliyor yani.
Buna rağmen gelip size yetiştirmesi işgüzarlık.

Yarın siz kıza mesafeli olursunuz, bir bakmışsınız yakın arkadaşınız o kızla kanka modunda takılıyor.
Milleti birbirine kırdırıp hiçbir şey yokmuş gibi hayatına devam tiplerden o kadar çok var ki...

hakkınızda konusulmasına ızın verdıgı ıcın arkadasınız vıcdan yapmıs bu yuzden gelıp sıze anlatıyor bunda sorun yok yanlıs anlamadım degıl mı 3 kız bırlıkte ıftar yapacak davet edılenlerden bırı sızın samımı oldugunuz sıze soyluyor hakkında konusuldu dıye degıl mı ?
mısafır gıttıgı eve baska mısafırı kabul etmek ıstemeyen ve buna ses cıkarmayan ev sahıbı olarak yanlıs yapılmıs
ev sahıbı sende mısafırımsın o da ... ıftar yenecek herkes bırbırıne bayılmak zorunda degıl medenı ınsanlarız dıyebılırdı o sevmıyorum dıyen kısıye

Ben mi anlatamadım siz mi anlayamadınız orayı anlamadım. Tekrar açıklayacağım. Yurt arkadaşıyla, arkadaşım iftara gitmek için plan yapıyorlar dışarda bir yere. O sıra diğer yakın arkadaşımla konuşuyorlar. Arkadaşım da diyor ki ‘bize gelin dışarda ne yapacaksınız Desmond’da gelir takılırız’ Üç kişi plan falan yapmamış iftara gitmek için.
Bence hani şu en yakınınız olan değil de diğer yakın olan arkadaşınız var ya o da sizi sevmiyor pek ya da yurt arkadaşını daha yakın buluyor. İkisi plan yapmış sonra en yakın olduğun arkadaşını da çağırmışlar ilk önce seni çağırmamışlar çünkü diğer yakın arkadaşın zaten yurtta kalan kızın seni sevmediğini biliyormuş. Ama en yakın arkadaşının bundan haberi olmadığı için demiş ki desmond’u da çağıralım öyle olunca da söylemek zorunda kalmışlar. Olay bundan ibaret. Zamanla dışlanabilirsiniz gibi geldi bana. En yakın arkadaşım dediğiniz kişiyi kafalarlarsa sonu öyle olur

Gelip sana niye yetstiriyor arkadas? Ben olsam hic olmamis gibi devam ederim

hakkınızda konusulmasına ızın verdıgı ıcın arkadasınız vıcdan yapmıs bu yuzden gelıp sıze anlatıyor bunda sorun yok yanlıs anlamadım degıl mı 3 kız bırlıkte ıftar yapacak davet edılenlerden bırı sızın samımı oldugunuz sıze soyluyor hakkında konusuldu dıye degıl mı ?
mısafır gıttıgı eve baska mısafırı kabul etmek ıstemeyen ve buna ses cıkarmayan ev sahıbı olarak yanlıs yapılmıs
ev sahıbı sende mısafırımsın o da ... ıftar yenecek herkes bırbırıne bayılmak zorunda degıl medenı ınsanlarız dıyebılırdı o sevmıyorum dıyen kısıye
Bence hani şu en yakınınız olan değil de diğer yakın olan arkadaşınız var ya o da sizi sevmiyor pek ya da yurt arkadaşını daha yakın buluyor. İkisi plan yapmış sonra en yakın olduğun arkadaşını da çağırmışlar ilk önce seni çağırmamışlar çünkü diğer yakın arkadaşın zaten yurtta kalan kızın seni sevmediğini biliyormuş. Ama en yakın arkadaşının bundan haberi olmadığı için demiş ki desmond’u da çağıralım öyle olunca da söylemek zorunda kalmışlar. Olay bundan ibaret. Zamanla dışlanabilirsiniz gibi geldi bana. En yakın arkadaşım dediğiniz kişiyi kafalarlarsa sonu öyle olur
Gelip sana niye yetstiriyor arkadas? Ben olsam hic olmamis gibi devam ederim
C99E59C4-EBE7-4744-8F28-C1D48F10AA3A.webp
F95F1882-7255-4808-A8E1-1F76FAE15C89.webp

Bana samimi olduğum arkadaşım, beni aradılar bize gelin Desmond’u da çağırırız diye anlattı. Yurtta kalan arkadaşım ise direkt iftara gidicez diye anlattı. (Şu an farkettim bu ayrıntıyı) Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası. Arkadaşlık konularında pek iyi değilim. Uzun süredir de arkadaşım yoktu, birkaç tane buldum ve iyi insanlar diye sevinmiştim. Belki de benimle görüşmek istemiyorlar gerçekten. Bilemiyorum...

Vicdandan bagimsiz bir durum. Hatirladigim kadariyla yanlissam duzelt sen oruc tutmuyordun. Bununla alakasi olabilir mi?

Ayrica sana soylemeseydi bu kez neden beni cagirmadilar diye dusunecektin. Bence soylemesi o bakimdan iyi olmus.

Yerinde olsam ikisiyle de iliskimi keserdim.

Bir kisi birinin lafiyla arkadasini cagirmamazlik etmemeli.

Sorunu olan kisi gitmesin o zaman . Bu kadar basit.

eww midem bulandı.Çok çok saçma ya tam Türk ve kız ortamı muhabbeti kusura bakmayın. Tabiki de gitmeyin gerçekten kalitesiz ve asosyal insanlar. Sanki neyini görmüş de sevmemiş ya da devlet sırrı mı konuşcakmış lol.
Ben istersem yoldan yeni tanıştığım birini getireyim ya da kavgalı arkadaşımızı tüm arkadaşlarım kapısını açar. Çok kişi oldu mu daha eğlenceli zaten. Tabi ortamına göre değişir iftar diyorsunuz ondandır belki. Olmadı dramaa ortamı olurdu. Çok bayık insanlar ya sallayın

Vicdandan bagimsiz bir durum. Hatirladigim kadariyla yanlissam duzelt sen oruc tutmuyordun. Bununla alakasi olabilir mi?

Ayrica sana soylemeseydi bu kez neden beni cagirmadilar diye dusunecektin. Bence soylemesi o bakimdan iyi olmus.

Yerinde olsam ikisiyle de iliskimi keserdim.

Bir kisi birinin lafiyla arkadasini cagirmamazlik etmemeli.

Sorunu olan kisi gitmesin o zaman . Bu kadar basit.
Oruç değildim evet ama onlar bunu bilmiyordu. Sanırım asıl kırıldığım nokta, en yakın arkadaşım dediğim insanın, ya olmaz öyle Des’de gelsin dememesi. Böyle bir zorunluluğu yok ama ben onun yerinde olsaydım derdim.

eww midem bulandı.Çok çok saçma ya tam Türk ve kız ortamı muhabbeti kusura bakmayın. Tabiki de gitmeyin gerçekten kalitesiz ve asosyal insanlar. Sanki neyini görmüş de sevmemiş ya da devlet sırrı mı konuşcakmış lol.
Ben istersem yoldan yeni tanıştığım birini getireyim ya da kavgalı arkadaşımızı tüm arkadaşlarım kapısını açar. Çok kişi oldu mu daha eğlenceli zaten. Tabi ortamına göre değişir iftar diyorsunuz ondandır belki. Olmadı dramaa ortamı olurdu. Çok bayık insanlar ya sallayın
Tmm moruq

Oruç değildim evet ama onlar bunu bilmiyordu. Sanırım asıl kırıldığım nokta, en yakın arkadaşım dediğim insanın, ya olmaz öyle Des’de gelsin dememesi. Böyle bir zorunluluğu yok ama ben onun yerinde olsaydım derdim.
Ben de deistim oruc tutmuyorum ve iftara gitmem de, cagirmazlar da . O bakimdan soyledim.

Kirildigin noktada haklisin. Hayir des de gelsin demesinden ziyade hem kabul edip hem sana yetistirmesi cok masum durmuyor.

Ben olsam ikisiyle de gorusmezdim.

tam Türk ve kız ortamı muhabbeti

o nasıl oluyor? okuduğum en gereksiz cümle.

desmond ben senin yerinde olsam uygun bir zamanda direkt “ay bir gün yemek yiyelim ama keyif kaçıracak olanlar gelmesin” derim yılanı salarım. seni istemeyen kız lafın sana ulaştığını anlar, laf taşıyan belli olur vs. ve tabi ki o ikisiyle mesafemi de koyarım.

o nasıl oluyor? okuduğum en gereksiz cümle.

desmond ben senin yerinde olsam uygun bir zamanda direkt “ay bir gün yemek yiyelim ama keyif kaçıracak olanlar gelmesin” derim yılanı salarım. seni istemeyen kız lafın sana ulaştığını anlar, laf taşıyan belli olur vs. ve tabi ki o ikisiyle mesafemi de koyarım.
Bugün yakın arkadaşım dediğim kızla konuştuk, acaba ben ne yapmış olabilirim neden beni istemiyor şeklinde sorular yönelttim, belki de istemeden bir şey yapmışımdır, rahatsızlık vermişimdir falan diye kıza. Sadece rahat edemem dedi sözüme güveniyorsan buna inan başka kötü bir şey söylemedi dedi senin hakkında. Ben de siz onunla bu kadar samimi miydiniz falan dedim, evet ben konuşuyorum sürekli o kızla dedi. Benim de diyecek bir şeyim kalmadı haliyle. Sanırım çok isteseydi ya ölmezsiniz, kız belki alınır idare edin falan derdi.

Bugün yakın arkadaşım dediğim kızla konuştuk, acaba ben ne yapmış olabilirim neden beni istemiyor şeklinde sorular yönelttim, belki de istemeden bir şey yapmışımdır, rahatsızlık vermişimdir falan diye kıza. Sadece rahat edemem dedi sözüme güveniyorsan buna inan başka kötü bir şey söylemedi dedi senin hakkında. Ben de siz onunla bu kadar samimi miydiniz falan dedim, evet ben konuşuyorum sürekli o kızla dedi. Benim de diyecek bir şeyim kalmadı haliyle. Sanırım çok isteseydi ya ölmezsiniz, kız belki alınır idare edin falan derdi.

zaten başkasının evinde ne derece rahat olabilirsin de başka bir misafir seni rahatsız edecek? gereksiz cidden ya. ben dediğim gibi onu da masum bulmadım ve bir dengine getirince onların da arasını açardım kesin :D birbirlerinin lafını taşıdıklarını bilsinler bana ne...

Back
X