Arkadaslik

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.793
4.151
173
Ben arkadaslarimla bulusmayi seviyorum ama bir Kac tanesini cagirinca gelmiyorlar hep bahane. Ben onlarin yaninda tam rahat olamiyorum bu yuzden mi boyle yapiyorlar. Beni cagiran kimsede yok. Neden böyleler ve ne yapmaliyim bu durumda?

Salgından önce de böylelerse demekki pek görüşmek istemiyorlar. .görüşmek isteyen her halükarda görüşür

Ben arkadaslarimla bulusmayi seviyorum ama bir Kac tanesini cagirinca gelmiyorlar hep bahane. Ben onlarin yaninda tam rahat olamiyorum bu yuzden mi boyle yapiyorlar. Beni cagiran kimsede yok. Neden böyleler ve ne yapmaliyim bu durumda?
Hatta soyle bir seyde oldu biz iki kızla buluşmuştuk daha onceden ikisi bulusmuslar beni cagirmadilar

Yaş kaç ?
Çağrılmadığım hiçbir etkinlik için bozulmuyorum,demek ki sebepleri varmış deyip geçiyorum.Siz de biraz kendinize bakın bence.Belki yaptığınız/söylediğiniz bazı şeyler hoşlarına gitmiyordur.Belki de ortada bir sorun yoktur sadece çok yakın olmak istemiyorlardır.Başka arkadaş elbet bulursunuz,ne takıyorsunuz ?

İşyerinden tanıdığım arkadaş karşı apartmana 5 yıl önce taşınd.3 defa gittim.1 defa bile gelmesi.bende gitmiyorum..birbirimizde telefonumuz var.birşey olunca sorar fikir alırız ama gelme gitme yada dışarıda buluşma yok.üstelik kıza benim kızımdan 7 ay küçük.arkadaş bile olamadılar.boşver

Arkadaşlık 3 kişi olunca karışıyor, tek tek kişilerle takıl, 2 şerli olunca dedikodu oluyor,

Dedikodunu yapıncada karşına çıkacak yüzleri olmuyor

Yani hepsi birbirinden bağımsız olsun

Yada tekli buluş ve baika hiçbir kız tanıdık hakkında konuşmayın

Bence seni rehberden silmişler. Sebebini de biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…