Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta soyle bir seyde oldu biz iki kızla buluşmuştuk daha onceden ikisi bulusmuslar beni cagirmadilarBen arkadaslarimla bulusmayi seviyorum ama bir Kac tanesini cagirinca gelmiyorlar hep bahane. Ben onlarin yaninda tam rahat olamiyorum bu yuzden mi boyle yapiyorlar. Beni cagiran kimsede yok. Neden böyleler ve ne yapmaliyim bu durumda?
Evet maalesefSalgından önce de böylelerse demekki pek görüşmek istemiyorlar. .görüşmek isteyen her halükarda görüşür
İşyerinden tanıdığım arkadaş karşı apartmana 5 yıl önce taşınd.3 defa gittim.1 defa bile gelmesi.bende gitmiyorum..birbirimizde telefonumuz var.birşey olunca sorar fikir alırız ama gelme gitme yada dışarıda buluşma yok.üstelik kıza benim kızımdan 7 ay küçük.arkadaş bile olamadılar.boşverEvet maalesef![]()
Ben arkadaslarimla bulusmayi seviyorum ama bir Kac tanesini cagirinca gelmiyorlar hep bahane. Ben onlarin yaninda tam rahat olamiyorum bu yuzden mi boyle yapiyorlar. Beni cagiran kimsede yok. Neden böyleler ve ne yapmaliyim bu durumda?