O kadar yakiniz ki sinir koyunca isler tamamen kopma noktasina gelecek eminim.Tamamen muhabbeti kesme sadece sınır koy. Ben hiç bir kapıyı sert kapatmama taraftariyim. Gün gelir yüz yüze bakmak zorunda kalırsınız en azından bir selamınız kalmalı...
O kadar yakiniz ki sinir koyunca isler tamamen kopma noktasina gelecek eminim.
Tabi ki cogu arkadasimdan hayat kosusturmacasinda koptum selamimiz kaldi sadece. Ama bu arkadasimla kiz kardes gibi alismisiz.Yavaş yavaş keserseniz birşey olmaz zaten hayat kosusturmacasinda ister istemez kopuyoruz arkadaşlardan.
O kadar kotu denk geldi ki bu zamanlama. Mezun oldu beni unuttu diyebilir. Baska bir arkadasi icin ayni seyi soyluyor cunku.Lisedeyken şöyle düşünürdüm: insanın arkadaşı sevgilisinden çok daha önemli, sonuçta sevgiliyle ayrılırsin biter, ama arkadaştan ayrilamazsin, arkadaşın bir ömür yanında olur.
Şimdi lisedeki çoğu fikrim gibi ne kadar da romantik ve safça düşünüyormuşum diyorum. İnsan sevgilisinden ayrılır gibi arkadaşından da ayrılıyor.
Sizin ilişkinizin de bitmesi yakındır... Belki birkaç sene mesafe size iyi gelir.
Yakın arkadaşlardan olur bazen... birkaç sene araya zaman-evlilik- vs girer.. sonra bir ortamda karşılaşılır ve hiçbir şey olmamış gibi aynı yakınlık devam eder.
Bence aranıza mesafe koymaya izin ver. Belli ki ikiniz de hayatınızın karmaşık bir dönemindesiniz ve birbirinize iyi gelmiyorsunuz
Tabi ki cogu arkadasimdan hayat kosusturmacasinda koptum selamimiz kaldi sadece. Ama bu arkadasimla kiz kardes gibi alismisiz.
Evet tam da yaptigi moral bozmak.Anan degil baban degil. Sevmiyorsan uslubundan rahatsizsan soylersin. Eger devam ediyorsa bitirmelisin bu arkadasligi. Arkadas dedigin kotu gununde moral verir. Iyi gununde moral bozmaz..
Evet ben de asagilamayla kendini iyi hissettigini yeni yeni fark ettim.İçimi dökmüşsün resmen benim böyle hissettiğim bir arkadaşım var resmen ukala bilmiş etrafındakileri aşağılayarak kendini iyi hissediyor. Ama hala seviyorum şaka gibi :) erkeklere bu kadar sabır gösteremiyorum.
Biz çok değer veriyoruz galiba arkadaşlarımıza onlar da bize o kadar değer verse kırmamaya çalışır herhalde ama karakterleri öyle .
Çok zarar veriyorsa mesafe koymak en iyisi galiba biraz da onlar sorgulasın neden öyle olduğunu. Açıkça söylersen muhtemelen tamamen koparsınız ben önceden başkasına yaptım öyle oldu çünkü uzun süreli arkadaşlıklar bitebiliyor malesef
Yap gitsin inan hafifliyor insan. Faydalarından çok zararı olan insanlara hayatımızda yer vererek asıl aptallığı biz yapıyoruz.Evet ben de asagilamayla kendini iyi hissettigini yeni yeni fark ettim.
Dolup dolup tasmisim bugune kadar hic kalbini kirmadim ama simdi sessizce hayatindan cekip gidesim var.
Bu vurucu bir ornek oldu benim icin. Bu kadar kestirip atabilir miyim arkadasligimizi bilemiyorum.Aynı şekilde 15 senelik bir arkadaşım vardı.
Herşeyi paylaşırdık ederdik,dediğin gibi artık kendini ön plana atmaya beni saçma sapan şekillerde geri plana atmaya,özellikle aşırı şekilde kıskanmaya ve alışverişime kadar herseyimi taklit edip,herkes beni taklit ediyor havasına girmeye başladı.
1 sene önce kestim,hemde bıçak gibi.
Numarasını falan değiştirdi sonra,bende numarası yok o kadar söyleyeyim:)
O kadar rahat o kadar rahatım ki. Hayatımda verdiğim en harika karardı onu geride bırakmak. Bazen yeri gelince geride bırakmak gerekiyor.
Eğer enerjini tüketip seni üzüyorsa kesmen en makul karar olur.Bu vurucu bir ornek oldu benim icin. Bu kadar kestirip atabilir miyim arkadasligimizi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?