arkadaşmı olmak istiyor, hala seviyormu?

melek900

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
4
0
16
İzmir
eski sevgilimle ayrılalı 50 gün oldu bugun mesaj atıı bana 'sana yaşattıgım o acılar için özür dilerim, benim için akan o gözyaşlarından özür diliyorum' dedi bende madem özür dilicektin niye yaşattın o acıları dedim. biraz sert oldu galiba çünkü eskiden barıstıgımızda filan daha yumusak davranırdım. işte ben öyle diyince oda arkadaş olmak için özür diledim dedi. sizce amacı gercekten arkadaş olmakmı?? veya ben mesaj atsammı hala seviyorum cünkü onu oda beni unutamadı bnce

cnm bence ağız yoklaması yapmış, senin davranışlarına,verdiğin cevaplara göre her an bir aşk itirafı gelebilir sanki;)

Dışarıda arkadaş kıtlığı mı var ki adam eski sevgilisine arkadaşlık teklifiyle geliyor?

Amaç belli...

Sen hala seviyorsan Allah tamamına erdirsin diyeyim o zaman ;-).

eski sevgilimle ayrılalı 50 gün oldu bugun mesaj atıı bana 'sana yaşattıgım o acılar için özür dilerim, benim için akan o gözyaşlarından özür diliyorum' dedi bende madem özür dilicektin niye yaşattın o acıları dedim. biraz sert oldu galiba çünkü eskiden barıstıgımızda filan daha yumusak davranırdım. işte ben öyle diyince oda arkadaş olmak için özür diledim dedi. sizce amacı gercekten arkadaş olmakmı?? veya ben mesaj atsammı hala seviyorum cünkü onu oda beni unutamadı bnce

sadece vicdanını rahatlatmak istiyor olabılır sakın umuda kapılma o zmn daha cok uzulursun madem arkadas olmak istiyor sende ole davran niyeti eger baskaysa ztn ortalıga cıkar ama umuda kapılıp kendini uzme 50 gun olmus demekki baska kapılara gitmiş degerini anlamıs

olurya bir noktadan sonra anlaşamazsın ayrılık kaçınılmaz olmuştur,yapılması gereken hiç görüşmemektir arkadaş olarak kalmak, sevgisini içinden tam olarak atamamış taraf için katmerli acı oluşturur..

bende cok güzel günler yaşadık keske bu hale gelmeseydik dedim. oda eve cok güzel günlerdi keske geride kalmasaydı dedi. bnde keşke dedim sonrada bişey demedi üzülsemmi sevnsemmi?

rol yapıyor tabiki
eski sevgiliden asla arkadaş olmaz :51:

arkadaş oldunuz diyeilm
napcaksınız birbirine çıktıklarınızı mı anlatcaksınız
yok böyle bişi :ssz:

gönlün varsa hala biz ne dersek diyelim sen geri dönersin ona zaten
ama yok bitirdim kafamda onu diyosan da

yol ver gitsin başka arkadaşlıklara :27:

Back
X