Halanızı mı örnek alsam napsamBir halam var 85 yaşında geçengün 20 yaşındaki kızıma istek göndermiş
Onunla daha iyi anlaşıyormuş
NOt bende sizin gibiyim
Kendi yaş gurubunda daha rahatım
Ben Ankara'da yaşıyorum, burda da sanat kursları var belki oralara gidersem yeni hobi de edinebilirim :)Terapilere gidin bir sürü boşanmış canı sıkılan insan bulabilirsinizŞaka bir yana sizin yaş grubunuzu ben bu aralar İstanbul’da bütün sanat kurslarında görüyorum (resim ağırlıklı) çok da iyi anlaşıyoruz kendileriyle çok neşeli canlı insanlar
Ankara da uygun bir şehir buna hatta İstanbul’a oranla genç nüfus daha az bence. Bir deneyin, aaa bir de etrafta zumba, dans, aerobik dersleri varsa deneyin ben gittiğimde tek genç bendim, herkes 30 yaş üstüydü, kilo vermek için eğlenceli bir yöntem olduğu için tercih ediyormuş hepsi oralarda da olabilirBen Ankara'da yaşıyorum, burda da sanat kursları var belki oralara gidersem yeni hobi de edinebilirim :)
sizin sevdiklerinizin hepsi sizi seviyor mu. Mesela bir ortamda bir hemcinsinize ısındınız. O size ısınıyor mu. Karşılıksız kaldığı oldu muBenimde hiç arkadaşım yok bende zorlanıyorum. Ama bu biraz da benim tercihim gibi duruyor. Herkesi sevemiyorum ısınamıyorum
Bildiğim kadarıyla olmadı, dediğim gibi sosyal çevrem hep genişti ama herkes teker teker kendi hayatlarına karıştılar yuva kurunca, arkadaşları evlenen yada başı bağlanan bekar sorunu bendeki, yeni insanlarla tanışıp ısınmak da oldukça zor :)sizin sevdiklerinizin hepsi sizi seviyor mu. Mesela bir ortamda bir hemcinsinize ısındınız. O size ısınıyor mu. Karşılıksız kaldığı oldu mu
hele belli bir yaştan sonra çoook zor oluyor yeni birini tanı ısın güven kafana göre olsun vs. sevgili bulmak bile daha kolay olabilir :))Benimde hiç arkadaşım yok bende zorlanıyorum. Ama bu biraz da benim tercihim gibi duruyor. Herkesi sevemiyorum ısınamıyorum
Aynen öyle herkesle konuşabiliyorum ama kafama uymuyor. Hem arkadaşım yok diyorum hemde bazen insanlar yaklaşıyor çağırıyor ya da hediyeler alıyor iletişim kurmaya çalışıyor ben bi yerde duvar örüyorum.hele belli bir yaştan sonra çoook zor oluyor yeni birini tanı ısın güven kafana göre olsun vs. sevgili bulmak bile daha kolay olabilir :))
o kadar iyi anlayabiliyorum ki! zaten herkesle de arkadaşlık kurmamak gerekiyor, doğrusunu yapıyoruz bence :)Aynen öyle herkesle konuşabiliyorum ama kafama uymuyor. Hem arkadaşım yok diyorum hemde bazen insanlar yaklaşıyor çağırıyor ya da hediyeler alıyor iletişim kurmaya çalışıyor ben bi yerde duvar örüyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim. Yoga, sanat, çanak, çömlek kurslarına atmayı planlıyorum kendimi. Araştırıyorum Ankara’da, bulursanız haber verin lütfen :)35 yaşındayım, genellikle çevrem tarafından sevilen, eğlenmeyi seven, sosyal ve hayat dolu bir insandım.
Ama arkadaşlarımın evlenmeleri, çocuk yapmaları, erkek arkadaş sorunları vs derken etrafımda hiç kimse kalmadı ve kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. bir şeyleri konuşabileceğim tek tük arkadaşım kalmış onlar da uzaktalar, yaşça küçük kızlarla da çok uyuşamıyorum (teknolojiyi ve sosyal medyayı yeterinde efektif kullanamıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilir) Nerede nasıl sosyalleşirim, bu yaştan sonra güvenilir bir arkadaş nasıl edinebilirim hiç bir fikrim yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı, varsa tavsiyeleriniz neler?
Ben de ankarada yaşıyorum ve burda sosyalleşmek çok zor. Benim de sayılı arkadaşım kaldı :)))Ben Ankara'da yaşıyorum, burda da sanat kursları var belki oralara gidersem yeni hobi de edinebilirim :)
Ankarada sosyalleşmek niye bu kadar zor ya ben de sizlerle aynı hâldeyimO kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim. Yoga, sanat, çanak, çömlek kurslarına atmayı planlıyorum kendimi. Araştırıyorum Ankara’da, bulursanız haber verin lütfen :)
Esasen sosyalleşmek kolay. Çevrem de geniştir fakat artık yaş ilerledikçe bazı şeyler değişti bende. Eski keyfi almıyorum mevcut arkadaşlıklarımdan. E bu da beni biraz geriye götürdü gibi. Sıkıldım yani, değişiklik şart oldu bana. Oturup bi derdimi anlatamaz oldumAnkarada sosyalleşmek niye bu kadar zor ya ben de sizlerle aynı hâldeyim
bence herkesin ailesi ardasi var ankarada istanbulda mesela herkes ordan burdan gelme oldugu icin daha cok arkadas canlisi olabilirler.Ankarada sosyalleşmek niye bu kadar zor ya ben de sizlerle aynı hâldeyim
şey oluyor mu sizde de, bazı eski arkadaşlarınıza bakıp "şuan tanışmış olsaydık sanırım arkadaş olmazdım" demelerEsasen sosyalleşmek kolay. Çevrem de geniştir fakat artık yaş ilerledikçe bazı şeyler değişti bende. Eski keyfi almıyorum mevcut arkadaşlıklarımdan. E bu da beni biraz geriye götürdü gibi. Sıkıldım yani, değişiklik şart oldu bana. Oturup bi derdimi anlatamaz oldum
ben seramik workshoplarına gitmiştim, herke sevgilisi ile gelmişti yine yalnız başıma yapmıştım seramiğiO kadar iyi anlıyorum ki ben de böyleyim. Yoga, sanat, çanak, çömlek kurslarına atmayı planlıyorum kendimi. Araştırıyorum Ankara’da, bulursanız haber verin lütfen :)
Ay olmaz mı ya. Senelerin bağı var denmiyo da bişey. Bir de ben bi arkadaşımdan güzel bi kazık yedim. Çok yakın olduğum biri İstanbul’a yerleşti. Biri var o da yeni evlendi tam kocam köylü çıktı. Diğeri iki çocuklu bebelerinin okul saatine göre oturup kalkıyoruz bilmemne yani. Var yine oturup muhabbet ediyoruz ama baydı hakkaten. Beni anlayacağını bildiğim bi tane insan yokşey oluyor mu sizde de, bazı eski arkadaşlarınıza bakıp "şuan tanışmış olsaydık sanırım arkadaş olmazdım" demeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?