Arkadaşsızlık Problemi

Ay olmaz mı ya. Senelerin bağı var denmiyo da bişey. Bir de ben bi arkadaşımdan güzel bi kazık yedim. Çok yakın olduğum biri İstanbul’a yerleşti. Biri var o da yeni evlendi tam kocam köylü çıktı. Diğeri iki çocuklu bebelerinin okul saatine göre oturup kalkıyoruz bilmemne yani. Var yine oturup muhabbet ediyoruz ama baydı hakkaten. Beni anlayacağını bildiğim bi tane insan yok
offff bende de aynı dertler...
sohbet etmek için ortak konu bile bulamaz oldum, resmen duygusal boşluktayım napıcaz biz böyle!

Bir halam var 85 yaşında geçengün 20 yaşındaki kızıma istek göndermiş
Onunla daha iyi anlaşıyormuş 🤣🤣🤣🤣
NOt bende sizin gibiyim
Kendi yaş gurubunda daha rahatım
halan ayni ben
25 yaşındayım 16 yaşında kızlarla kanka oluyorumjdjdj

35 yaşındayım, genellikle çevrem tarafından sevilen, eğlenmeyi seven, sosyal ve hayat dolu bir insandım.
Ama arkadaşlarımın evlenmeleri, çocuk yapmaları, erkek arkadaş sorunları vs derken etrafımda hiç kimse kalmadı ve kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. bir şeyleri konuşabileceğim tek tük arkadaşım kalmış onlar da uzaktalar, yaşça küçük kızlarla da çok uyuşamıyorum (teknolojiyi ve sosyal medyayı yeterinde efektif kullanamıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilir) Nerede nasıl sosyalleşirim, bu yaştan sonra güvenilir bir arkadaş nasıl edinebilirim hiç bir fikrim yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı, varsa tavsiyeleriniz neler? :KK43:
Benim çook arkadaşım var
Ama şu an bilerek kendime monroe donktrinini uyguluyorum 😄
Çünkü hepsi çıkarcı
Çoğu kıskanç taklitçi
Diğerleride iki yüzlü arkadan iş çevirici
Geri kalan hepside nankör

Onun için gerek görmüyorum

Ankarada da sosyallesmek zorsa yani... Benim sosyallesmek icin tek mekanim tavuk dönerci 😂 doguda kucuk bi şehirde gorev yapiyorum. Ciger, kebap da sevmiyorum... Spor salonlarini ve kurslari deneyebilirsiniz. Ankara'da çok guzel spor salonlari var. Bi de yuksek lisans onerebilirim. Şöyle alaniniza gore zor bir okulda bulursaniz tum neşenizi ve sosyallesme isteginizi cekip alacaktir, arkadas arayisiniza son verecektir 😂

sizin sevdiklerinizin hepsi sizi seviyor mu. Mesela bir ortamda bir hemcinsinize ısındınız. O size ısınıyor mu. Karşılıksız kaldığı oldu mu
Düşünüyorum ama olmadı, ben biriyle arkadaşlık etmek istesem edebilirim gibi geliyor. Bazıları şey diyo beni dışlıyorlar ortama giremiyorum vs. Bana öyle olmuyor. Genelde sevilen birisi olabiliyorum. Ya da hiç bu çabaya girmiyorum çok da insan tanıyorum aslında iş yerimde çok kadın çalışan vardı. Belki içlerinde arkadaş olabileceğim kişiler olurdu ama öyle yaklamişmıyorum

35 yaşındayım, genellikle çevrem tarafından sevilen, eğlenmeyi seven, sosyal ve hayat dolu bir insandım.
Ama arkadaşlarımın evlenmeleri, çocuk yapmaları, erkek arkadaş sorunları vs derken etrafımda hiç kimse kalmadı ve kendimi inanılmaz yalnız hissediyorum. bir şeyleri konuşabileceğim tek tük arkadaşım kalmış onlar da uzaktalar, yaşça küçük kızlarla da çok uyuşamıyorum (teknolojiyi ve sosyal medyayı yeterinde efektif kullanamıyor olmamdan kaynaklanıyor olabilir) Nerede nasıl sosyalleşirim, bu yaştan sonra güvenilir bir arkadaş nasıl edinebilirim hiç bir fikrim yok. Benimle aynı durumu yaşayan var mı, varsa tavsiyeleriniz neler? :KK43:
Yaş büyüdükçe hayatın telaşıyla insanlar kopabiliyor üniversitede aktif çok arkadaşı olan biri olarak şuan konuştuğum insan sayısı sayılır onlarla da ekstra durumlarda konuşuyoruz çünkü herkes evlendi işi var eşi var çocukları var herkesin kendine göre telaşı var sikinti etmeyin kendine hobi edinin kurslara gidin spora gidin bunun gibi etkinlikler edinin

Gencken hersey daha kolay. Sevgili de arkadaş da daha kolay bulunuyor çünkü pek ince elenip sık dokulmuyor. Ama yasla birlikte tecrübe de qrttikca biriyle iyi anladım anlasamayacaginizi daha çabuk anliyorsunuz. Mesela eşimle 19 yasindayken tanismistim. Su anda 34 olmak uzereyim, simdi vbekar olsam onunla evlenir miydim emin değilim....aynı şey arkadasliklarda da geçerli. Eski dostlarina toleransi daha çok oluyor insanın. Bu yastannsonra yeni arkadaş edinmek biraz zor oluyor. Ha oğlum dogduktan sonra onun arkadaslarinin anneleriyle arkadaş oldum ama tabii ki bir lise bir uni arkadaş gibi olmuyor. Sizin yerinizde olsam turlara katılır, hem gezer hem ye i insanlarla tanisirim

İnanırmısım bende aynıyım.
30 yaşındayım. Çevrem çok fazla işim gereği.
Ama öyle samimi arkadaşım iki taneyi geçmez.
Biri uzakta biri yakın.
İş arkadaşlarım yada danışanlarım olmasa kimse yok🤣
Komşularını gözden geçir belki vardır? Yada bi hobi felan edin orda birileriyle tanışmaya çalış?
Nerdensin? Hollandada yaşıyorum, istanbula sık sık geliyorum . Herzaman yazabilirsin.

spordan çok güzel arkadaş bulabilirsiniz. Grup pilates dersleri, dans dersleri, yoga vs tavsiye ederim. Mesela benim en yakın 2 arkadaşımla danstan tanıştım. Bir dönem yetişkin grup bale dersleri alıyordum ordan da cok arkadaş edindim. Tırmanış grupları, kayak grupları var. Kış için bir kayak grubuna yazıldım daha kimseyi tanımıyorum whatsapp grubunda bir baktım birsürü benim yaş grubum var. Bol bol spor vs etkinliklerine yazılın

Ankarada da sosyallesmek zorsa yani... Benim sosyallesmek icin tek mekanim tavuk dönerci 😂 doguda kucuk bi şehirde gorev yapiyorum. Ciger, kebap da sevmiyorum... Spor salonlarini ve kurslari deneyebilirsiniz. Ankara'da çok guzel spor salonlari var. Bi de yuksek lisans onerebilirim. Şöyle alaniniza gore zor bir okulda bulursaniz tum neşenizi ve sosyallesme isteginizi cekip alacaktir, arkadas arayisiniza son verecektir 😂
yüksek lisans yaptım, o tez dönemini bir daha çekebileceğimi hiç sanmıyorum öle gıcık bişi ki :D

İnanırmısım bende aynıyım.
30 yaşındayım. Çevrem çok fazla işim gereği.
Ama öyle samimi arkadaşım iki taneyi geçmez.
Biri uzakta biri yakın.
İş arkadaşlarım yada danışanlarım olmasa kimse yok🤣
Komşularını gözden geçir belki vardır? Yada bi hobi felan edin orda birileriyle tanışmaya çalış?
Nerdensin? Hollandada yaşıyorum, istanbula sık sık geliyorum . Herzaman yazabilirsin.
Ankara'dayım, benim de arayıp hadi kahve içelim diyebileceğim arkadaşlarım var aslında ama hiç zevk almıyorum vakit geçirmekten ve çoğu insan bana çok çıkarcı ve sahte geliyor, nerde o eski arkadaşlıklar :(

spordan çok güzel arkadaş bulabilirsiniz. Grup pilates dersleri, dans dersleri, yoga vs tavsiye ederim. Mesela benim en yakın 2 arkadaşımla danstan tanıştım. Bir dönem yetişkin grup bale dersleri alıyordum ordan da cok arkadaş edindim. Tırmanış grupları, kayak grupları var. Kış için bir kayak grubuna yazıldım daha kimseyi tanımıyorum whatsapp grubunda bir baktım birsürü benim yaş grubum var. Bol bol spor vs etkinliklerine yazılın
dil kursuna yazılmıştım, hep liselilere denk geldim, seramik kursuna gitmiştim herkes sevgilisi ile gelmiş, dans kursuna da erkekler sevgili bulmaya gelmiş, valla yıldım bende de pek şans yok :D

Bende de bu durumun tam tersi var. Arkadaşlarım çok fazla ve hepsinden kaçıyorum. İnşallah bir yere cagirmazlar diye dua ediyorum. Gerçek samimiyetin olmadığı yerde ben de yokum. Yalnızlığı tercih ederim. 1 tane arkadasimi cok seviyorum o da kmlerce uzakta

Bende de bu durumun tam tersi var. Arkadaşlarım çok fazla ve hepsinden kaçıyorum. İnşallah bir yere cagirmazlar diye dua ediyorum. Gerçek samimiyetin olmadığı yerde ben de yokum. Yalnızlığı tercih ederim. 1 tane arkadasimi cok seviyorum o da kmlerce uzakta
o da arkadaşsızlık problemi işte :)

Back
X