Arkadassızlık, yalnızlık ve issizlik

turpdomates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
38
30
3
38
32 yaşındayım ama çevremde kimse yok . Nasıl sosyalleşeceğim bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor. İstanbulda yaşıyorum ama herkes kendi aleminde .

çalışıyor musunuz,evli misiniz,istanbulda akraba vs kimseninz yok mu ya da ailenizden birileri.Bu tip şeyleri bilirsek yalnızlığınız neden kaynaklı vs daha iyi olur.Ben de istanbulda yaşıyorum 1 yıldır .akrabalarım arkadaşlarım vs çok var.Taşındığım apartmanda da herkesle tanıştım.çok yoğun bir okul okuduğumdan fazla vaktim yok insanlarla sosyalleşmeye. Pazarları alışveriş temizlik vs kişisel işlerim oluyor.Cumartesi günleri gittiğim bir dernek var ve orda da çok fazla arkadaş edindim.Ayrıca haftaiçi boş vaktim olduğunda da tek başıma İstanbul’u gezmeyi çok seviyorum.Açıkçası İstanbul sosyallik açısından benim gibi tembel birine bile çok şey katıyor.Neden kaynaklandığını öğrenirsek size daha faydalı tavsiyeler verebiliriz.Ayrıca kaliteli yalnızlık enerji emici kalabalıktan her zaman daha iyidir.

Çalışmıyorsanız iş bulun , akrabalar kuzenler vs onlarla gezebilirsiniz. Belediyelerin ücretsiz kursları oluyor onlara katılın orada iyi kötü çevre edinirsiniz.

Kesinlikle kursa yazılmak.
Özellikle pastacılık gibi kurslarda yaşınıza yakın çok kişi var.

Kurslara yazıldım bir dönem ama bıraktım . Arkadaşlarımın çoğu evli ve aileleriyle vakit geçiriyorlar . İletişim kopuk yani

32 yaşındayım ama çevremde kimse yok . Nasıl sosyalleşeceğim bilmiyorum. Canım çok sıkılıyor. İstanbulda yaşıyorum ama herkes kendi aleminde .

İlgi alanınıza göre halk eğitimin ücretsiz meslek edindirme kurslarına katılın. HEm çevre hem iş edinme şansınız olur :)

Benim de bazen acayip sosyalleşesim geliyor ama sonra canim sıkılıyor sosyalleşmekten.
En iyisi eski dostlar, yeni insanlar tanimaya cok üşeniyorum ben yahu. Tanistiklarimla da cok yüzeysel tutuyorum arkadasliklarimi. 😒😒 Bi yaştan sonra yeni arkadas edineyim motivasyonunu nerden buluyorsunuz 26 yasimdayim.

Benim de bazen acayip sosyalleşesim geliyor ama sonra canim sıkılıyor sosyalleşmekten.
En iyisi eski dostlar, yeni insanlar tanimaya cok üşeniyorum ben yahu. Tanistiklarimla da cok yüzeysel tutuyorum arkadasliklarimi. 😒😒 Bi yaştan sonra yeni arkadas edineyim motivasyonunu nerden buluyorsunuz 26 yasimdayim.
Univden yurttan arkadaslarımla cok samimiydim. Onlarda evlendiler dağıldılar hep baska yerlere

Bana gel ev islerim yiginla cocuklarda hic durmaz hayattan sogur, yanlizligini (yalnizmi olacakti :D ) ozlersin.İsin sakasi tabi bu ,ortam berbat keyfini sur kendinle basbasa sahile in havalar mis..ailenle ol daha iyi

Back
X