Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Garanti veriyorum burdan arkadaşlar edinirsin tabi hepsi iyi çıkmıcak arada kurtlu elmalar olcak ama güzel dostluklar var burda

Garanti veriyorum burdan arkadaşlar edinirsin tabi hepsi iyi çıkmıcak arada kurtlu elmalar olcak ama güzel dostluklar var burda
Yıllardır takip ederim kk, fazla sık takılamıyorum buralarda hatta unutuyorum buranın olduğunu, nasip diyelim hayırlısı olsun

Merkezi nezih binaların sık sık olmadığı elit insanların olduğu neresi varsa oraya gidecem valla Evet İST Avrupa yakasındayım ama Avrupa Anadolu farketmez
o zaman seni atasehire alalim evet biraz çok bina var ama nezihtir her yere yakin kadikoy,Üsküdar bir suru AvM var sikilmicagin kesin

Jokerq uzulme bnm de arkadasim yok yasadigim sehirde.
Ders calisarak vakit geciriyorum iste:)
Kimin isi duserse o zaman hatirliyo.artik bunlari tek tek eliyorum

canım sosyal medya çıkınca gördüğün gibi arkadaşlıklar bile sanal ağlar üzerinden ...hani hiç mi olmaz olur tabi ama eskiye nazaran daha zor, insanlar dışarı çıkmak istemiyor fazla ,öğrenciler dışında..

Aslında evet güzel bir şey ama Diğer türlüde arkadaşsız kalıyorsun ne bilim iki ucu b.klu değnek bu iş
Ne yapacaksın zaman kötü kimseye güven olmaz. Geçmişte edinilen sağlam arkadaşlar kalıyor insanın yanına kar birtek. En azından benim için öyle. Hani bir laf varya 10 tane1 lira da 10 lira eder, 1 tane 10 lira da. Az arkadaş çok huzur taraftarıyım. Öyle kolay kolay kimseyi almam hayatıma ama hele birde kan bağım yoksa kimseye sonsuz tolerans tanıyamıyorum. Benim için arkadaşlık akrabalık destek güvence veren insan demek. Köstek oluyor yada destek anında yok oluyor ise ne işime yarayacak. Arkadaşlarım var evet ama yinede diyorum iyiki kk var. Çünkü bir sinir harbi yaşıyor sun anlatıyorsun mesela halini tam unutmuş rayına girmiş ken herşey tokat gibi yüzüne vurmak için bekliyor böyleleri. En azından burdaki kimse beni tanımıyor. Anlatıyorum rahatlıyorum. Yorumları süzgeçten geçiriyorum. Eğer sataşma peşinde olan varsa görmemezlikten geliyorum. Cokta faydası oluyor bu konuda gerçekten

Ya sorma herkes birbirine bayılıyor. Sonra biri yazıyor özelden ya şu x ne gıcık okuldayken de böyleydi diye. Ama ana sayfada aşk yaşıyorlar. Enteresan biryer gerçekten

Rabbim sana evlatlarınla meşkul olmayı nasip etsin. İnşallah bebeğin de olur. Dostlarında.

Sıkı kk cı olursan bulursun
Hmmm bem buldum valla Mutluluki canım kankam benim.Güncel hayatında gorusneler de vardır kesin Ben de calismiyor olsam catlqrdim kesin fakat konu sahibi kendine de yete bilr gezebilir kafa dinleyebilir ve hatta yüzedebilir bence

Benim durumumda aynı bir genç komşum vardı o da taşındı geçen ay çok sıkılıyorum bazen üni okurken oysa ki ne güzeldi evlenip geldiğim şehirde olamadı bir türlü arkadaşım genç kesim yok çevremde o yuzden çok zorlandım alışık da değilim ama şimdilik yapacagım bişey yok

Canim inan esin iyiyse yat kalk sukret.
Oyle arkadaslar var ki inan .cikar menfaat pesinde aramasan hiç aklina gelmez .
Bende yalnizim senin gibiyim iyi bir arkadasim olsada bi yerlere gitsek diyorum ama yokkki.
Olanda bi kuyruk buluyo iste..
Allahdan benim bi kixim varda onla gidiyoz bazen gexmeye dondurmaya yemege .
Yoksa hayat cekilmiyor .
Ama seninde omzunu yaslayacagin bir esin var ona sukret..

Ablana hiç birsey soyleme canim.
Zaten kadinin derdi baska.
Ya ben senin yerinde olsam tek basima da olsa gezerim tozarim valla .
Yuzmeye faln git cok iyi geliuor cidden.
Ben gecen sene tek basima havuza gitmistim hic sikilmadim yuzdum keyfime baktim.
Hayat keyif almasini bilene guzel bence..

Ne güzel mutlusun işte, bende mutluyum ama arada insan arıyor arkadaş, ah sen benim papağanımı bir gör aşkım diyor, napıyorsun diyor onlarda evde bir arkadaş işte.
Senin papagani cok merak ettim var ya...

Canim ya yasitiz senle .
Canin ne zamn sikilirsa yaz bana ya.
Ozelden goruselim.

Valla benim de güya çok arkadaşım var ama
Hiç arkadaşım yok
Böyle dışarıda bir kahve içeceğim bile
Gün içinde çalışma arkadaşlarım var ama onun dışında yok yani
Bende severim yalnızlığı ama böyle bir kankam olsa nasıl olurdu bilmiyorum

Ben de çok yalnızım ya. İnanılmaz sıkılıyorum. Aydın dan birileri varsa yazsın bana kahve falan içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…