Merkezi nezih binaların sık sık olmadığı elit insanların olduğu neresi varsa oraya gidecem vallanereleri düşünüyorsun?? İstanbuldasin dimi kolay gelsin canim
Yıllardır takip ederim kk, fazla sık takılamıyorum buralarda hatta unutuyorum buranın olduğunu, nasip diyelim hayırlısı olsunGaranti veriyorum burdan arkadaşlar edinirsin tabi hepsi iyi çıkmıcak arada kurtlu elmalar olcak ama güzel dostluklar var burda
o zaman seni atasehire alalimMerkezi nezih binaların sık sık olmadığı elit insanların olduğu neresi varsa oraya gidecem vallaEvet İST Avrupa yakasındayım ama Avrupa Anadolu farketmez
Sıkı kk cı olursan bulursunYıllardır takip ederim kk, fazla sık takılamıyorum buralarda hatta unutuyorum buranın olduğunu, nasip diyelim hayırlısı olsun
Ne yapacaksın zaman kötü kimseye güven olmaz. Geçmişte edinilen sağlam arkadaşlar kalıyor insanın yanına kar birtek. En azından benim için öyle. Hani bir laf varya 10 tane1 lira da 10 lira eder, 1 tane 10 lira da. Az arkadaş çok huzur taraftarıyım. Öyle kolay kolay kimseyi almam hayatıma ama hele birde kan bağım yoksa kimseye sonsuz tolerans tanıyamıyorum. Benim için arkadaşlık akrabalık destek güvence veren insan demek. Köstek oluyor yada destek anında yok oluyor ise ne işime yarayacak. Arkadaşlarım var evet ama yinede diyorum iyiki kk var. Çünkü bir sinir harbi yaşıyor sun anlatıyorsun mesela halini tam unutmuş rayına girmiş ken herşey tokat gibi yüzüne vurmak için bekliyor böyleleri. En azından burdaki kimse beni tanımıyor. Anlatıyorum rahatlıyorum. Yorumları süzgeçten geçiriyorum. Eğer sataşma peşinde olan varsa görmemezlikten geliyorum. Cokta faydası oluyor bu konuda gerçektenAslında evet güzel bir şey ama Diğer türlüde arkadaşsız kalıyorsun ne bilim iki ucu b.klu değnek bu iş
Ya sorma herkes birbirine bayılıyor. Sonra biri yazıyor özelden ya şu x ne gıcık okuldayken de böyleydi diye. Ama ana sayfada aşk yaşıyorlar. Enteresan biryer gerçektencanım sosyal medya çıkınca gördüğün gibi arkadaşlıklar bile sanal ağlar üzerinden ...hani hiç mi olmaz olur tabi ama eskiye nazaran daha zor, insanlar dışarı çıkmak istemiyor fazla ,öğrenciler dışında..
Rabbim sana evlatlarınla meşkul olmayı nasip etsin. İnşallah bebeğin de olur. Dostlarında.Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Hmmm bem buldum vallaSıkı kk cı olursan bulursun
Bencede :/Hmmm bem buldum vallaMutluluki canım kankam benim.Güncel hayatında gorusneler de vardır kesin Ben de calismiyor olsam catlqrdim kesin fakat konu sahibi kendine de yete bilr gezebilir kafa dinleyebilir ve hatta yüzedebilir bence
Canim inan esin iyiyse yat kalk sukret.Selamlar hanımlar,
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Ablana hiç birsey soyleme canim.Orası öyle ama hiç olmaması da kötü ne bileyim ben insanları olduğu gibi kabul ederim patavatsızsa onu öyle kabul ederim insanları değiştirmeye asla çalışmam. Ya arkamdan kuyumu kazsınlar hiç olmazsa onlarla uğraşırım, ablamla kocasının arası kötü hep müdahale ediyorum sonra ablamla ben kötü oluyorum, diyorum sonra kendime yalnızlıktan uğraşacak bir şey arıyorsun onların kavgalarına ortak oluyorum bu olay daha da canımı sıkıyor sonra.
Senin papagani cok merak ettim var ya...Ne güzel mutlusun işte, bende mutluyum ama arada insan arıyor arkadaş, ah sen benim papağanımı bir gör aşkım diyor, napıyorsun diyor onlarda evde bir arkadaş işte.
Canim ya yasitiz senle .Ayden'ciğim açtığın konulara baktım okudum çok üzüldüm, beni kimse anlamak istemiyor dinlemiyorlar diyorsun seni anlamazlar, neler çektiğini bilemezler, hani derler ya Ateş düştüğü yeri yakar işte ondan anlamıyorlar.
Kızma kimseye darılma, onlar öyle bir dert yaşamadı bilemezler, Ki inşaAllah Allah yaşatmasın.
Sana şunu diyebilirim bınların hepsi geçecek, hiç bir şey kalıcı değil ki şu hayatta. Yaşadıkların kolay şeyler değil içine kapanık olman çok normal, eşim de kansere yakalandı 3 kepoterapiyle atlattık çok şükür, inşaAşlah annenizde atlatır, ben bu süreçte çokça Kuran okudum aklımdaki soruları Kuran okuyarak Rabbim hep cevapladı (Türkçe meali okudum) öyle dayandım güçlendim sana da tavsiye ederim en güzel huzurlu sohbeti Kuran'da bulacaksın.
Kendini çok yıpratma inan olacak olan olur, kimseden bir şey bekleme, şuan ilişkin yok ama olacak, sende seveceksin evleneceksin yuvan olacak çocukların olacak, güçlü olmak için binlerce nedenin olcak. Her döktüğün göz yaşın boşa değil inan, senin için de ışık yanacak, sadece şu Zaman'lar çok güçlü ol. (Özelden ismini yaz faceden ekliyeyim seni :)).
Ben de çok yalnızım ya. İnanılmaz sıkılıyorum. Aydın dan birileri varsa yazsın bana kahve falan içelimSelamlar hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?