Kızlar kimse yok mu yaa
Ayni dertten muzdaribimarkadasim yok oysa arkadasligim cok iyidir benim malesef arkadaslik konusunda yildizimiz dusuk sanirim
bunlari istedigin kadar yap inan ki menfaat en ön plandakomşu edin.. Kurslara git.. Arkadaşlarını ara sor.. Daha sık görüş.. Biraz da samimi sıcak davran..Bir kaç arkadaş edinebilirsin..
aynen cok haklisin kime guvendiysem hepsi sirtimdan bicakladi benibunlari istedigin kadar yap inan ki menfaat en ön planda
aynen cok haklisin kime guvendiysem hepsi sirtimdan bicakladi beni
Oda doğru.. Bu devir de gerçek arkadaşlık, saf dostluğu bulmak da zor.. Karşındaki kişiyle arkadaş olurken, ben ondan ne çıkar sağlarım diye düşünüyor.. Komşular da canım sıkıldıkça kapısını çalabileceği, zaman öldürebileceği kişilerle komşuluk yapıyorlar..bunlari istedigin kadar yap inan ki menfaat en ön planda
evet aynen oyle olduSenin gerçek dostum dedigin mi yapti?
Şaşırmadimevet aynen oyle oldu
Çalışırken çok kötü oluyor. Mesela bir yere yeni başlıyorsun etrafta bir sürü insan olsa bile çok azı samimiyetle yaklaşıyor, yardımcı oluyor. Gerisi hep tepeden bakmalar, aşağılamalar. Ben nasıl olsa orada yeniyim herkese muhtacım ama onlar kendi ortamını yaratmış kendi arkadaşını seçmiş bana iyi davranmak zorunda değiller ve davranmıyorlar. İşte ben bunlara çok takılıyorum maalesef işteki verimim bile düşüyor çünkü etkileniyorum. Kendimde hata kusur arıyorum onların yapısının böyle olduğunu bilmeme rağmen.Oda doğru.. Bu devir de gerçek arkadaşlık, saf dostluğu bulmak da zor.. Karşındaki kişiyle arkadaş olurken, ben ondan ne çıkar sağlarım diye düşünüyor.. Komşular da canım sıkıldıkça kapısını çalabileceği, zaman öldürebileceği kişilerle komşuluk yapıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?