Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Offf kızlar bugün yine vurdu
Şu instagramı kapatacam
Herşey onun yüzünden
Yalnızlığımı dahada hatırlatıyor
Çok sinir oluyorum
Ömrümün sonuna kadar böyle olacak biliyorum
Şuan tükendim
Ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba cnm .Seninle ayni dertten muzdaribiz. Bende de ayni sikinti var. Kendimi cok yalniz hissediyorum. Gidip gelecek bir komsum bile yok. Hayalim hep cok samimi olup gorusecegim caya kahvelere kahvaltilara gelecek bir arkadas. Ama yok. Cok yalnizim cok

Hiç okul arkadaşın falan da mı yok. Sosyal medyadan falan bir buluşma ayarlayın. Sonra ara ara tekli yada toplu buluşursunuz hepside aynı tip kocalar ile evlenmiş olamaz herhalde. Allahım nasıl bir sık boğaz bu bir kadın neden arkadaşı ile gezemez ya anlamıyorum böyle çiftleri hicte anlamayacağım sanırım

Eşinin iş arkadaşı falan yokmu sizle yaşıt mesela. Bak hazır ramazan iftara çağrı bir iki arkadaşını eşleri ile kaynaş.

Ben anlıyorum arada sevgi olmayınca böyle oluyor sanırım, erkekler kendilerini üstün gördükleri için bu olay böyle devam edip durur, Eğer üstünlük söz konusu olursa kadınlarındır o üstün olma Hakkı

Ben hala aynı durumdayım semt değiştirme kararı aldık şimdi aklımda nereye taşınsam sorunsalı var

Arkadaş sandıģım arkadaşçıklarım vardi hepsi bir bir hayatımdan çıkıp gitti kimine üzüldüm kimine sevindim bende yanlızım hic arkadaşim komşum yok çaya çorbaya gidecek komşum hiç olmadı sanırım dahada olmaz benim şansim annem yakınımda oturuyor ablam karşı dairemde ama yinede ablam bir suru yeni arkadaslar edindi okuldan falan bende oda yok sorun bende guven problemim var ya sorun yasarsam diye kendimi dışarıya kapattım zamanında benim arkadaşlarımla arkadaş olan ablam aldı yürüdü şimdi ben onun arkadaşlarıyla iki muhabbet edeyim diye can atıyorum eşim cok sorguluyo neden komşun yok arkadaşın yok çık gez dolaş ama olmuyor bir arkadaş bulup gezip tozsam adam havalara uçar benim icin cok uzuluyor cunku

Arkadaş konusunda seçicimisin ben öyleyim şahsen uyuz oluyorum bu huyuma.

Bende aşırı yanlızm hiç arkadaşım yok alışveriş e bile eşimle giderim. Çok üzgünüm kuzenlerim var benden küçük. Onlarla da takılmak istemiyorum. Sıkıntıdan annemi çagırdm oda arkadaş olmz hep göznde kötü benim. Bir kaç kere eşim bile başıma kaktı arkadasın yok diye mutsuzum

Benimde hiç arkadaşım yok bilmediğim bir şehire gelin geldim.
Komşuluk yok akraba yok. Üstelik eşimde YANIMDA yok.

Haydi toplanalım arkadaş olalım en iyisi :)

Erkeklerde üstünlük sadece kas gücü olarak nitelendiriliyor. Oysaki aynı psikolojik baskıyı yaşasalar kim bilir ne halde olurlardı. Kadınlar gerçekten güçlü. Fedakar. Fakat yeterli değil. Sevmemek değil aslında herzaman neden. Bazen de sevmeyi bilmemek. Bilmem kaç yaşına kadar gezen tozan gayet sosyal kadınların kendinden emin özgüvenli hallerine aşık olup sonra seviyorum tabiki kıskanıcam kısıtlıyıcam diyip sevgiyi kendi içlerinde böyle yaşıyorlar. Eşlerine verdikleri zararın zerre farkında değiller.

Şu zamanda en iyisini yapıyorsun ama. Bende öyleyim ve en çok bu huyumu severim. Mesela tanışırım ve uzun süre beklerim. Önce dışarıda buluşma taraftarıyım. Ki bunun için de uzun süre gerekir. Kendimce tartarım ya evime davet eder ya evine giderim. Mesela oğlumun okulunda tanıştığım biri vardı. Okul gezisinde bu veli ile resimlerimiz var. Eşim görmüş face te. Eee iyi anlaşıyor sunuz davet etsene falan dedi. Dedim dur bakalım tartıyorum. Ve sonuç evime davet edip hayatıma sokacağım biri değil. Çok yapış yapış sevgi gösterisi yapandan. Çok dedikodu yapandan. Özellikle hemen aile ve eş ozelini sorununu anlatandan. Vb hemen kacarım arkaya bakmadan

Bir an ben yazdım sandım. Ayniyim ve seviyorum bu huyumu çünkü istemediğim kişiler hayatıma dahil olmamış oluyor böylelikle.

Aslında evet güzel bir şey ama Diğer türlüde arkadaşsız kalıyorsun ne bilim iki ucu b.klu değnek bu iş

Yoksa yok niye başına kakıyor. Destek olacagına köstek olmuş. Bnm de abim vr erkek kardeşim başıma kakoyorlardı. Artık cevap veriyorum. Siz de ezdirmeyin kendinizi elinizden geldiğince.

evet hatirliyorum çok teşekkür ederim benden iyilik sukur .sen nasiksin neler yapiysun???
İyim şükürler olsun, napalım aynı şeyler, bu aralar semt araştırması yapıyorum taşınmak için o yoruyor biraz beni hem heyecanlıyım hemde karasızım semt değiştirmek çok zormuş

İyim şükürler olsun, napalım aynı şeyler, bu aralar semt araştırması yapıyorum taşınmak için o yoruyor biraz beni hem heyecanlıyım hemde karasızım semt değiştirmek çok zormuş
nereleri düşünüyorsun?? İstanbuldasin dimi kolay gelsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…