ARKADAŞSIZLIKKK:((

Ah ahhhh bende tekim kapımı dilenci bile calmiyor senin yine bebegin olacak bende oda yok
Ayy dilenci çalmıyo diye üzüleni ilkdefa duydum
Benim kapıyı pizzacılar tekeller hep yanlış çaldığı için ben zili söktüm
Sende sök acaba biri geldi mi diye düşünürsün:)

Hahahahahah valla sırf onun için balkondan bağırcam şimdi kimse yokmu diye

Napıyım tatlım biz uzağız komşularıyla tanışsın :)

Ayy dilenci çalmıyo diye üzüleni ilkdefa duydum
Benim kapıyı pizzacılar tekeller hep yanlış çaldığı için ben zili söktüm
Sende sök acaba biri geldi mi diye düşünürsün:)
Ay Allah razı olsun çok güldüm valla alemsiniz kızlar hahahahahahaahaah

Örgü yapmayıda bilmem ki anca burda yapıyorum onuBir can yoldaşı daha edindim hoşgelgin canım
Hoşbulduk şekerim.. youtube de örgü örmesini gösteren bir çok video var.. bende bilmiyordum, izleye izleye, deneye deneye öğrendim.. Eğer senin de ilgin varsa, deneyebilirsin..

Valla insan ayrı kalınca kıymetini anlıyor arkadaşlarının onlarla geçen zamanın ne kadar değerli olduğunun :) Yalnızlık Allah'a mahsus.. Keşke yalnız kalmasak. Ama dostluklar da komşular da eski gibi değil. Çünkü o eski güven yok samimiyet yok.. Sohbet muhabbet yok.. Ya tv ya telefon yada bilgisayar.. Sabitlenmiş kalmışız bunlara oysa ki sıcak bir muhabbete nasılda açız..

Üniye geri mi döndürüyüm seni kadıköye gelmen için :)
Gel modada dondurma yiyelim :)

Bayılırım moda da dondurma yemeye. Birde modada bir yerde fasıla gitmiştik. Altı bar üstü fasıldı. Adını hatırlamıyorum ama küçücük şirin bi yerdi. Ne çok eğlenmiştik. Hey gidi günlerr :)

Havalar ısınsın metrobüse atladığım gibi oradayım o zaman. Sözünü unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…