• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaştan sevgiliye geçmek için yapılması gerekenler nelerdir?

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
Şu an çok sevdiğim bir arkadaşım var.Birbirimize çok fazla değer veriyoruz ve bu çoğunlukla olan bir şeydir ki ben ona aşık olmaya başladım.O bana karşı sadece arkadaş olarak mı hissediyor yoksa o da beni bu şekilde seviyor mu hiçbir fikrim yok.Sadece şunu biliyorum ki eskiden kız arkadaşı onu aldattığı için ilişkilerden epey uzaklaşmış.Onun beni arkadaştan öte bir şekilde sevmesi ve bana bu konuda güvenmesi için yapabileceğim neler var sizce?

eşimle ben 7 yıldır arkadaştık sonra sevgilim oldu :) yani bunu anlamak biraz karışık sana olan hislerini en fazla onunla konuşarak çözebilirsin ve inan bana arkadaştan sevgili olmanın artıları mükemmel :)

sohbet etmek en güzel yöntem tam cevaplar alabileceğin sorular sor

eşimle ben 7 yıldır arkadaştık sonra sevgilim oldu :) yani bunu anlamak biraz karışık sana olan hislerini en fazla onunla konuşarak çözebilirsin ve inan bana arkadaştan sevgili olmanın artıları mükemmel :)

sohbet etmek en güzel yöntem tam cevaplar alabileceğin sorular sor

Öncelikle bunu yazman beni çok mutlu etti sizi de tebrik ederim :) Mesela nasıl sorulardan bahsediyoruz?

yani ne bilim ona olan hislerini belli et onun kişiliğinde birine aşık olacağından bahset ve onu ilişkiye hazırla bu çok önemli çünkü daha önce bu konuda yara almış. ortak yönlerinizden zaten anlaşılır uyumlu olup olmayacağınız konusu

aslında en güzeli cesaret toplayıp konuşmak inan çok işe yarıyor :)

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

Back
X