Arkadışım için yardım!

redlowe

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
384
4
643
Eskişehir
mrb arkdaşlar benm arkadaşım bi güzellik salonunda çalışıyordu bnmde gittğim bir yer patronunu falan tanıyorum ve bu salonda kamera ve ses kayıt cihazları var olası bi hırsızlık için her neyse bu patronun kız kardeşi geldi memleketten onuda tanıyorum çok değil ama..tekrar hırsızlıklar başlamış ve patronun kız kardeşide bütün kayıtları tek tek izliyor .. ve orda çalışan kızların hırsız olduklarını söylüyor onlar çaldı diyor ama ıspatlayamıyor fırçayı çaldı dyor mesela ama kız fırçayı çekmeceye koyuyor diyor bakın çekmeceye koyuyorum hayır çantana attın diyorlar ... 150 tane sprey kayıp ıspatlayamıyorlar ama kıza sen yaptın diyorlar ve bn eminim o kızın yapmadığına kesinnlikle hemde.. 150 tane spreyi kız napsın nasıl taşısın hem kayıtlardada öyle bir şey yok ..neyse bu patrounun kız kardeşi sana hırsızlık yaptığını kanıtlayacağım ve sende dükkaan 10 tane fırça alacaksın diyor ok diyor izliyorlar kız almamış bakın almadıgımı görüyosunuz diyor ok diyolar kapıyolar konuyu ama hala onun hırsız oldugunu söylüyorlar..arkdaşım haftalığını uzun zamandır alamamış ve partonun kız kardeşi ne zamn alacaksın fırçaları diyor kızda bnm elime para geçmyorki alayım haftalıgımı almadan nasıl alabilirim derken kavga ediyorlar.. ki kızın ihtiyacı yok yani ailesinin durumu çok iyi ama şehrden uzakta olduğu için bide evde boş boş durmamak için mecburen burda çalışıyor neyse kız çıkıyor dükkandan eve gidiyor aillesine durumu anlatıyor aileside arayıp patronunu bnm kızımıyapmadığı birşey için nasıl suçlarsın diyorlar (bu kameralar takılmadan önce ve patronun kız kardeşi gelmden önce patronla çok iyilerdi ve güveniyordu kızlar herşeylertini anlatmışlar bu hırsızlıkla suçlanan arkdaşımda bakire değil bunuda biliyor patrounu ve kız krdeşi) patronda sen önce git kızına bakirelik testi yaptır diyor telefonda arkdanda kız kardeşi o.... diye bağırıyor kızın annesi tabi kzı savunuyor ama arkadaşımı şimdi bakirelik testine götürecek .. ve bu konuda ne yapabiliriz bana ve arkdaşıma bi akıl verin..

bide arkdaşımı tehdit ediyorlarmış kayıtarda sevgilisyle alakalı özel şeylerden bahsetmiş youtube ve faceye koycaz videolarını diye..

kusura bakmayin ama ne sacma bi muhabbet olmus bu böyle yapmadigi bisey icin suclana arkadasiniz kaybolanlari yerine almasi icin maasini istiyo sonra patronu ailesine bakire olmadigini söylüyobiz burdan ne yapabiliriz ki arkadasin onu hirsizlikla sucliycak kadar adi olan insanlara bakire olmadigini söyliycek kadar samimi olmamasi gerektigini ogrenir yani kissadan hisse alabilecegi tek olumlu ders bu bence

karakola gidip benim görüntülerimi internet ortamına vericekmiş diye şikayet etsin bakalım ne oluyo çok büyük suç helede şantaj en azından arayıp gidip savcılığa şikayet ediyorum desin tutuşsunlar zaten öyle bişey yapamazlar senelerce hapis yatarlar

arkadaşım aslında konu çok uzun ama kısalttım arada ola şeyler ve önceleride var .. kız yeterki sussunlşar dye alacaktı o fırçaları ama ailesine gidip söyleyince herşeyi aileside patronunu arayıp ben göndermeyeceğim artık kızımı oraya size güvenmiştik nasıl hırsızlıkla suçlarsınız diyorlar ve patronda başlıyor söylemeye...

bunu bizde düşündük ama bu potron burdaki jandarmalarla kanka gibi.. ama şikayet edeceğiz.. bnm yardım istediğim konu arkadaşım bakire değil ve ailesi onu teste gtürecek oda benden yardım istedi bende ne yaapacağımı bilemedim

Ne siz nede biz bisey yapabiliriz canim arkadasiniz bakire degil bunu bilmemesi gereken kisilere söylemis ve suan ailesininde haberi var zamani geri almak mumkun olmadigina göre:44:

Ne siz nede biz bisey yapabiliriz canim arkadasiniz bakire degil bunu bilmemesi gereken kisilere söylemis ve suan ailesininde haberi var zamani geri almak mumkun olmadigina göre:44:

haklısınız.. ama arkadaşımın ailesu bu konulaa çok önm veriyor ...

Bütün bu anlatılanları 10 adet saç fırçası ve spreyler için mi yapıyor o patron.

Tuhaf

Yapacak bir şey yok , annesi ile durumunu konuşacak arkadaşınız,öyle bir teste zorla götürmek insan haklarına aykırı zaten.

Sonra da madem ihtiyacı yok , boş durmamak için çalışıyor sadece pek tabii o işten çıkacak.Hoş zaten çoktan çıkmış olması gerekirdi yaa,,neyse.

zaten önceden çııkmayı düşünüyordu.. tuhaf gelebilir ama aynen böyle ..işten çıktı zaten.

Keşke özelini anlatmasaymış. Arkadaşın için çok kötü bir durum zorla teste götürülmek. O yüzden maaşını alamadığı için, hırsızlıkla suçlandığı için, aralarında da kavga olduğu için kendine iftira atıldığını söylesin.

Kimseyi yadırgamıyorum ama bu nasıl ilişki yumağıdır anlayan beri gelsin.. Hırsızlıkla suçlamalar mı dersin, jandarma kuafördeki patronun kankasıymış, kız bakire değilmiş git test yaptırın denmiş babasına. Nasıl bir cesaret yani bu? Yuh dedim .. Ne kadar laçka ilişkiler ya.. Arkadaşınız sonuçta oranın çalışanı değil mi ne diye bu kadar özelini gidip patronun kardeşine anlatıyor ? Bunlar çok mahrem konular. Bakiredir değildir patrona mı dert yanıyor tövbe tövbe...Bakirelik testi için denebilecek bir şey yok böyle bir şeyin varlığından bile iğreniyorum ama sonuçta bu saatten sonra yapılacak bir şey yok arkadaşım. Bakire değilse değildir. Bana göre arkadaşın gitsin savcılığa dilekçe versin tehdit ediliyorum desin. Sen de olaylara çok karışma derim...

Son düzenleme:

doğru söylüyorrsun am patronu kız kardeşi geldikten sonra o kadra çok değiştiki önceleri çok iyilerdi hatta patron gibi bile değildi ben şehidim :S bizde öyle düşünüyoruz bende konuşucam annesiyle zaten..

arkadaşım gerçekten bu insanlar çok çirkefmiş yeni yeni anlıyoruz .. patronun kardeşine anlatmıyor . patrona anlatıyor ama araları çok iyiyken e oda kız kardeşine anlatmış tabi ..ben zaten fazla içinde değilim bu konunun ama bana yardım et bakirelik konusunda deyince yardım etmek istedim

Maalesef çözüm yok.. Bana göre arkadaşın çok hatalı davranmış hem de patronuna böyle şey anlatması olur şey değil. Patron sonuçta ne gerek var samimiyete. Ama olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Bakirelik testinde her şey ortaya çıkacak. Bence arkadaşın gidip söylesin ailesine..

hatalı davrandıgını biliyorum ama anlatamadım galiba çok samimilerdi patron işçi gibi bir münasebet yoktu aralarında kızları gibi görüyordu ama kız kardeşi geldikten sonra değişti herşey .. ailesine nasıl söylesin bilmiyorum ben vazgeçirmeye çalışacağım konuşup annesiyle .. inş götürmezler teste..

Benim bildigim türkiyede diktirme olaylari oluyormus sanki, gazetede okumustum. Nerden sorulur bilmiyorum, ama diktirtse okadar korkuyorsa ailesinden?
Eger zaman kalmadiysa ozaman aglayarak annesine durumunu anlatsin, cok pismanim, tövbe ettim, bir oglan vardi cok sevdigim beni kandirdi sadece bir kere oldu ondan sonra beni istemedi zaten, banada cok büyük ders oldu birdaha erkeklere güvenmedim desin?
Annesi sonucta, yardimci olur mutlaka, ilk önce kizsada kiyamaz kendi kizina. Annesi babasini vazgectirir bence.

Ayrica ben su patron olayina cok takildim, sanki patronuyla iliskisi vardi, yoksa hic akla mantiga sigmaz patronuna öyle birseyi anlatmasi.
Yok sadece anlatti diyelim, ozaman kesin patronu bu zaten o yolun yolcusu diye yaklasmak istedi, bakti karsilik yok, sinirini böyle hirsiz suclamalariyla, kiz kardesini doldurmakla ve ailesine bakire meselesini anlatarak gidermisde olabilir. Veya kizkardesi bu kiz bakire degilmis diye potansiyel bir tehlike olarak gördü, hem kendi abisini bastan cikartir, hem belki ordaki baska erkekleri kiskaniyordur. Durduk yerde kimse hircinlasmaz, vardir bir karin agrisi.

Bence polise gitmekle tehdit etsin patronu ve hatta gitsinde, öyle kamera kayitlari vs internete verirlerse cok büyük ceza yerler, korksun gözleri...

ailem beni bir başkasının sözüyle teste götürseydi ortalığı kaldırırdım ne demek, yok öyle bir şey desin kestirip atsın, öyle test düşkünü bir aile nasıl kızlarını ihtiyacı olmadığı halde çalıştırıyor anlamadım, patronla başetmesi çok kolay ettiği tehdileri şikayet edeceğini söylesin elinde msj telefon kaydında sözler varsa işi daha kolay, hatta patron kızın ailesini arayıp özür dilesin yoksa şikayet edeceğim desin,

evet şuan zaten kaydı veremiyorlar eğer verirseniz savcılığa gideceğiz buyrun verin demiş arkdaşımın ailesi .. birde patron bayan erkek değil... yani ilşki falan olma durumu söz konusu değil..

bilmyorum şuan ailesinden ses yok sanırım götürmeyecekler inş götürmezler .. arkadaşım bana dedi bnmle birlikte gelirmisin doktora bilikte gidelim rapor almaya bi yolunu bulup bakiredir raporu alamazmıyız dedi.. bende bunun suç olduğunu söledim kimse böyle bir şey yapmayı kabul etmez dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…