mrb arkdaşlar benm arkadaşım bi güzellik salonunda çalışıyordu bnmde gittğim bir yer patronunu falan tanıyorum ve bu salonda kamera ve ses kayıt cihazları var olası bi hırsızlık için her neyse bu patronun kız kardeşi geldi memleketten onuda tanıyorum çok değil ama..tekrar hırsızlıklar başlamış ve patronun kız kardeşide bütün kayıtları tek tek izliyor .. ve orda çalışan kızların hırsız olduklarını söylüyor onlar çaldı diyor ama ıspatlayamıyor fırçayı çaldı dyor mesela ama kız fırçayı çekmeceye koyuyor diyor bakın çekmeceye koyuyorum hayır çantana attın diyorlar ... 150 tane sprey kayıp ıspatlayamıyorlar ama kıza sen yaptın diyorlar ve bn eminim o kızın yapmadığına kesinnlikle hemde.. 150 tane spreyi kız napsın nasıl taşısın hem kayıtlardada öyle bir şey yok ..neyse bu patrounun kız kardeşi sana hırsızlık yaptığını kanıtlayacağım ve sende dükkaan 10 tane fırça alacaksın diyor ok diyor izliyorlar kız almamış bakın almadıgımı görüyosunuz diyor ok diyolar kapıyolar konuyu ama hala onun hırsız oldugunu söylüyorlar..arkdaşım haftalığını uzun zamandır alamamış ve partonun kız kardeşi ne zamn alacaksın fırçaları diyor kızda bnm elime para geçmyorki alayım haftalıgımı almadan nasıl alabilirim derken kavga ediyorlar.. ki kızın ihtiyacı yok yani ailesinin durumu çok iyi ama şehrden uzakta olduğu için bide evde boş boş durmamak için mecburen burda çalışıyor neyse kız çıkıyor dükkandan eve gidiyor aillesine durumu anlatıyor aileside arayıp patronunu bnm kızımıyapmadığı birşey için nasıl suçlarsın diyorlar (bu kameralar takılmadan önce ve patronun kız kardeşi gelmden önce patronla çok iyilerdi ve güveniyordu kızlar herşeylertini anlatmışlar bu hırsızlıkla suçlanan arkdaşımda bakire değil bunuda biliyor patrounu ve kız krdeşi) patronda sen önce git kızına bakirelik testi yaptır diyor telefonda arkdanda kız kardeşi o.... diye bağırıyor kızın annesi tabi kzı savunuyor ama arkadaşımı şimdi bakirelik testine götürecek .. ve bu konuda ne yapabiliriz bana ve arkdaşıma bi akıl verin..
bide arkdaşımı tehdit ediyorlarmış kayıtarda sevgilisyle alakalı özel şeylerden bahsetmiş youtube ve faceye koycaz videolarını diye..