Arkamdan iş ceviren, yaptığım işlere konan iş arkadaşı

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
O kadar sinirliyim ki
Yani is yerinde resmen sinavim bu is arkadasi
Kendini o kadar akilli, o kadar cin fikirli saniyor ki
Artik sus sus cildiricam
Kacinci kez emegime kondu hatirlamiyorum
Son olayi anlaticam
Bi is vardi. Aksi gibi de hep bunla ayni grupta oluyorum. Taslak bisey yapti bu. Ben de eklemelerle duzenlemelerle adam gibi bi hale getirdim o isi. Sonra bu grupla paylastim. Patronlari da cc tutmuyorum. Cunku o donem kimin ne oldugu belli degildi. Hem sadece calisma grubum gorsun onlar da ekleme yapsinlar diye. Sonra bu arkadastan hic ses cikmadi. Ust kademelerden de ses yoktu. Dedim noldu o is. Bizi karistirmiycaklarmis kendileri yapacaklarmis dedi o isi. Ben o kadar ugrastigimla kaldim.
Sonra bu ust kademe bizr bu isi yapip bi goz atin diye gonderdi. Bi baktim benim yaptigim duzenlemeler hatta ozgun olarak ekledigim bazi cumleler var isin son halinde. Muhtemelen bu emek hirsizi benim hazirladigim seyi uste gondermis.

Boyle yaparak amaci goze girmek

Yarin bi konusma yapmayi dusunuyorum. Artik bunu yapmaliyim hep sessiz kaliyordum. Ama boyle konusmalarda hic iyi degilim. Hic sakin kalamam. Ya ofkeden aglayacak gibi olurum ki aklima geldikce sinirim tepeme cikiyo ya da konusamam etkili bir sekilde.

Nasil basa çıkılir bu tiplerle. Sen benim gonderdigim seyi onlara attinmi dedigimde yok derse ne dicem. Bunu yapan inkar da eder

Üste sor. Ama dolandırarak sor. Böyle tiplerle muhatap olmadan onlar gibi halletmek lazım. eğer etrafındakilerle de arkadaşsan çaktırmadan açığını öğren. Lazım olacak gibi duruyor.

Allah yardımcınız olsun nasıl bir duygu olduğunu bilirim. Benim de vardı böyle biri, beraber çalışıyorduk. İngilizce bilmez, başka dil bilmez, maillerini bile rica minnet bana yazdırır, sonra ben yazdım İngilizcemi geliştirdim diye müdürlere söyler yükselmek için. Ben atama aldım, şimdi onun üstü oldum ve doğum iznim bitince onla çalışmayacağım, başka bir departmana veriyoruz. Darısı başınıza.

sen benim gönderdiğim şeyi onlara attın mı derseniz hayır diyeceği kesin.
sen benim yaptığım şeyi neden onlara attın deyin bakalım ne diyecek?
ama onun gözünü açmadan önce uygun bi dille üstlerle konuşmanız daha mantıklı olabilir.

Üstüne mail gönder hatta cc'ye bu şahsı da ekle. X işi devrettiğimizi söyledi, kullanmak istersiniz diye yaptığım çalışmaları toparlayıp gönderiyorum yaz. Pdf'ye tamamladığın işi ekle, taslak halini de ekle. x şu taslağı yaptı bende üzerine şunları şunları ekledim diye ne yaptıysan yaz. Umarım işinize yarar yaz. Sonrasını o düşünsün.

Back
X