ARKAMDAN KONUŞANLAAARR :(

Merviikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
5
1.112
33
Arkadaşlar arkanızdan konuşan kişilere genellıkle nasıl davranırsınız duydum kı arkamdan konuşuyorlarmıs akrabalarım kuzenlerım falan hepsıde buyuk baya nasıl davranmalıyım sızce onlara ?

davranma
yapma bişey
çekemiyorlar ki konuşuyorlar o da onlara yeter
benim kuzenlerim de çok konuşuyor arkamızdan ama biliyorum ki çekememezlik, kıskançlık içindeler. aklıma bile gelmiyorlar benim. 15 sene olmuştur görüşmemişizdir bunca zaman sonra bile hakkımda konuşacak bişey bulabiliyorlarsa ben sadece onlara acırım.

ben nefret ediyorum böle şeylerden.. arkamdan konuşanlardan.. hiç suratına bakmamm.

kuzenlerim kıskandi beni.
memur oldum.. işimi kurdum sorada hayatımın aşkını buldum evlendim..
aramadilar kuzenler beni hiç...
ne olduysa bilmiyorum çekemiyolar benle.. hele ki bebegimi kaybettiğim zamanlarda hiç aramadi içten gülüşleri vardi baktığımda.. sinir olmuşum belli etmedim..
boşver çekemedikleri için konuşur. ama arkamdan konuşan kişileri hiç sevmem.. sevilecek degil çünkü.

umursama göemezden gel eğer tepki göstermeye kalkarsan işi gücü bırakıp onlara odaklandığını düşünürler ve dozu da arttırırlar

Benim 2 kuzen var ayyyy nasıl konusurlar arkamdan. Hangisiyle gorussem sanki diğeri arkamdan konusuyormus da bu beni koruyormus gibisinden anlatırlar bir de konusmaları Yersen. Ben artık gorusmuyorum bayramdan bayrama.
Görüştüğümde de yüzlerine gülüyorum.
Çünkü sevmediğim insanların yuzune gulmeyi cok severim.

Bence anlatmaya, kanıtlamaya çalışmak sonuçsuz kalıyor.
Ya ciddi bir kavgayı göze alıp, korkudan susmalarına sebep olacaksın,
ya da görmezden gelip rahat bir kafayla kendi işine bakacaksın.

uzak durmaya çalışıyorum. zaten bu fesatlıkları yüzünden bayramdan bayrama görüşüyorum.

Hiçbir şey yapmam. Fakat arkamdan konuşulduğunu bildiğimi belli ederim.

veraa34 her giydiğim yaptığım olay olur onlar için tesettürlüyüm ama yine de düşemedim dillerinden. bilmiyorlar mı acaba herkes kendinden mesuldur diye

WOLFROG bu benim için ilk değildi ve biliyorum sonda olmayacak haklısınız bunu ufaktan belli etmenin zamanı geldii

ya üfff ne sorun etceksin güzelim.Allah herkese beyinde veriyo dilde yanlız nasıl kullanacağını bilmek kişinin kendi meselesi.
Kişiliksizdir konuşanlar hiç muhattap bile alma.

sorun etme demekki çok kıskanıyorlar seni çekemiyorlar ki konuşuyorlar çekemeyen anten taksın

Çünkü sevmediğim insanların yüzüne gülmeyi çok severim
Yabancı dizi repliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…