ARKAMDAN KONUŞANLAAARR :(

ben direkt hiiç çekinmem söylerim böyle böyle bişey duydum söyleyinn derdiniz ne diye..
kim olursa olsun duyduğum an yapıştırırım sonrası konuşmanın gidişatına bağlı ki genelde aaaa naaalakasııı vaar yhaaa kızııım vallahii beeen öylee demedim diye gevşek gevşek konuşmayla sonlanır..

Ben bir keresinde onlarin olmadigi ama iclerinden bi kacinin illa ki onlara yetistirecegi bi ortamda acik acik"Benimde onlarda illa ki hakkim vardir,kim konusuyorsa arkamdan hakkimi helal etmiyorum "demistim.o gun bugundur duymuyorun bisey.Yine de Allahtan korkulari varmis demek ki diyorum
Arkadaşlar arkanızdan konuşan kişilere genellıkle nasıl davranırsınız duydum kı arkamdan konuşuyorlarmıs akrabalarım kuzenlerım falan hepsıde buyuk baya nasıl davranmalıyım sızce onlara ?

Sevgili konu sahibesi nereden duydunuz acaba kaynak nedir? Laf getirene sinir olurum ben inanamayin ya mutlaka bir iki lafi çevirir kafasina gore yorumlar fesatlik yapar vs..hicbirimi degil? ne diye milletin lafini tasiyor ? Sizi dusunene lafi olan yerde sizi savunur digerinde art niyet ararim ben ..bu yeterde artar...kulaginizla duyarsaniz kendinizi savunun ya da ne bilim dedikodu yaparken sagina soluna bakta boyle rezil olma....gibi sozlerle.cvp verilebilir ama genel manada duyduklarini i nan ma yin ...

De ki arkamdan konuştuğunuz kadarsınız. Inan her ne kadar ellerine firsat vermesekte fitne fesat cikaranlar cikariyor

HIÇ birşey yapmam, gözümden ,gönlündem, lafı yapanda, getiren de düşer, ķüsmem onlar üzülsün gözümden düştüklerine

ağızlarını bantlayamıyacağına göre muhattap olmayacaksın, soğuk yapacaksın. her gördüğün yerde de duyduğun lafları sokacaksın.

Benim de eltilerim kayinvalidem hatta kayinbabam bile sagolsun arkamdan laf konusmayi hic eksik etmezler hepsi bi sekilde kulagima gelir bi de ayni apartmandayiz kayinvalidemgilin yanindayim. Ozellikle arkamdan kime konustularsa onlarin yaninda bu eltim olacak insanlarla ve kayinvalidemle iyi gecinirim ki hepsinin yalan oldugunu anlasinlar. Ama yalnizken fazla muhatap olmam :)

akıllıca . .

Bi de kayinvalidemin bi huyu var kayinvalidemin o cumleyi kurdugunu kulagimla duysam sen niye boyle boyle dedin desem bile "aaa ben hic oyle dermiyim kizim valla bsy demedim " der sen de kalirsin oyle :)

Valla ben zamaninda kafama cok taktim niye boyle yapiyolar fln diye ben boyle kendimi yiprattikca onlar sevindi sonra bi kere bunu denedim baktm onlarda bozuluyo ben boyle yapinca ben de yolunu boyle buldum :)

Bizim millette baskasi hakkinda konusmayan varmi.. yoksa cayin, kahvenin tadi cikmiyor sanirim..yapmayan cok az insan oldugunu düsünüyorum...

Hiç umursamayın.
Eminseniz dedikodu konusunda, yanlarında konuştuklarınıza dikkat edin,sırrınızı paylasmayın yeter.

Hiiiç umrumda olmaz nasılsa arkamda. Görmem duymam. Sen kendini biliyorsan boşver. Hiç kendini doğrulamaya da çalışma böyle insanlara. Altinda daha cok sey ararlar. Bu tip insanlara en iyi tepki sessiz kalmaktir

Arkadasim olanlarla tum bagimi kestim. Akrabalarim da yakin olduklari icin komple kesemedim senede iki kere bayramda gorurum o kadar.

Hepsini bir süreliğine telefondan engelle, sitelerde filan arkadasınsa sil, görmesinler seni.
Sonra seninle ilgili konuşacak konu bulamayınca, konusmaları biter.
O zaman da seni merak ederler, ararlar sorarlar.
Önemseme, bosver gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…