Arkamdan konusulmus

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
42
Yeni girdigim bir ortamdaesimin cikista matomu giymeme yardim etti tuttu diye konusulmus ve ben bu ortama gene girmek zorundayim onlara nasil davrannaliyim arkandan neler neler soyledi diger arkadaslar diye soylendi tedirgin oldum

Ben yeni ise girdim ilk esimde yanimdaydi ordan cikarken matomu tuttu ertesi gun gittigimde arkadsin biri neler kunusuldu arkandan neler de di tedirgin oldum bende o ortamda nasil davranmaliyim

Yani bunda dedikodu yapılacak ne var anlamadım ben ne güzel işte eşin montunu giymende yardımcı olmuş benimki de yapar bunu. Herhalde onların eşleri yapmıyor ondan konuşmuşlardır. Sende üstüme çok titrer sağolsun dersin susarlar tedirgin olma bırak onlar olsun dedikodu yaptıkları için duymamazlıktan gel

Halime goruyor musun kiz , lilonun esi, esinin mantosunu tutmakla kalmamis bir de giymesine yardim etmis diye mi konusulmus. :duduk:

Bir manto tutmanin ne dedikodusu yapilacak ve bunu size getiren sahis hic normal degil.
Anaaaaaa eşe bak eşe mantosunuda nasil tutuyor mu demişler :))

Yani bunda dedikodu yapılacak ne var anlamadım ben ne güzel işte eşin montunu giymende yardımcı olmuş benimki de yapar bunu. Herhalde onların eşleri yapmıyor ondan konuşmuşlardır. Sende üstüme çok titrer sağolsun dersin susarlar tedirgin olma bırak onlar olsun dedikodu yaptıkları için duymamazlıktan gel
Evet bence bu gayet normal bisey olmasi gereken

İşe onu sana söyleyen arkadaşından basla

Halime goruyor musun kiz , lilonun esi, esinin mantosunu tutmakla kalmamis bir de giymesine yardim etmis diye mi konusulmus. :duduk:

Bir manto tutmanin ne dedikodusu yapilacak ve bunu size getiren sahis hic normal degil.
Bencede ben nasil davranicam herkese onu dusunuyorum

Ne kıskanç insanlar var.Kendilerine böyle nezaketli davranan kimseleri yoksa etraflarında.Boş verin hiç takmayın bile.

Çoğu yerde konuşurlar arkandan bence bunu önce kabul ederek başla

Sonra bunu sana yetiştiren kişiye hiçbir şey anlatma hiçbir konuda

Yeni işe başlayan birinin eşi ilk gün mantosunu tutsa dedikodusunu yapar mıyım bilemedim de çok nazlı, Prenses modunda birisi olduğu yönünde bir ilk izlenimim olurdu

Back
X