- 8 Eylül 2018
- 93
- 34
- 3
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk gunBen yeni ise girdim ilk esimde yanimdaydi ordan cikarken matomu tuttu ertesi gun gittigimde arkadsin biri neler kunusuldu arkandan neler de di tedirgin oldum bende o ortamda nasil davranmaliyim
İşe onu sana söyleyen arkadaşından baslaBen yeni ise girdim ilk esimde yanimdaydi ordan cikarken matomu tuttu ertesi gun gittigimde arkadsin biri neler kunusuldu arkandan neler de di tedirgin oldum bende o ortamda nasil davranmaliyim
Sagolun bencede oyle galibaBelli ki kiskanilmis eşinin bu davranışı.. tavrını değiştirme olduğun gibi davran en mantıklısı o
Anaaaaaa eşe bak eşe mantosunuda nasil tutuyor mu demişler :))Halime goruyor musun kiz , lilonun esi, esinin mantosunu tutmakla kalmamis bir de giymesine yardim etmis diye mi konusulmus.
Bir manto tutmanin ne dedikodusu yapilacak ve bunu size getiren sahis hic normal degil.
Evet bence bu gayet normal bisey olmasi gerekenYani bunda dedikodu yapılacak ne var anlamadım ben ne güzel işte eşin montunu giymende yardımcı olmuş benimki de yapar bunu. Herhalde onların eşleri yapmıyor ondan konuşmuşlardır. Sende üstüme çok titrer sağolsun dersin susarlar tedirgin olma bırak onlar olsun dedikodu yaptıkları için duymamazlıktan gel
İşe onu sana söyleyen arkadaşından basla
Bencede ben nasil davranicam herkese onu dusunuyorumHalime goruyor musun kiz , lilonun esi, esinin mantosunu tutmakla kalmamis bir de giymesine yardim etmis diye mi konusulmus.
Bir manto tutmanin ne dedikodusu yapilacak ve bunu size getiren sahis hic normal degil.
Belkide demediler sana söyleyen arkadaş uydurdu değişik davranmana gerek yok.sadece söyleyeni gozlemleBencede ben nasil davranicam herkese onu dusunuyorum
Bence komik konu olmasi tuhaf ilk gun boyle soylemekAnaaaaaa eşe bak eşe mantosunuda nasil tutuyor mu demişler :))
Arkadaslar bugun mantolari bir arada topluyoruz diye konuya bi gir bakalim.Bencede ben nasil davranicam herkese onu dusunuyorum
Sallaaa bosverrr.o söyleyen kiskanmis seni motivasyonunu düşürecek aklınca.Bence komik konu olmasi tuhaf ilk gun boyle soylemek
Evet oyle yapicam sagolun fikirleriniz icinSallaaa bosverrr.o söyleyen kiskanmis seni motivasyonunu düşürecek aklınca.
Evet kiskanc insan cok Allah bizi hepimizi dengesiz insanlardan korusunNe kıskanç insanlar var.Kendilerine böyle nezaketli davranan kimseleri yoksa etraflarında.Boş verin hiç takmayın bile.