Arkanızdan konuşmalara şahit oldunuz mu??

Ewt bende oldum.
Tepkimi hemen belli ettim.Utanan karşımdaki kişi oldu.
Bir kişinin arkasından konuşmak acizliktir.

Canım benim..
Ben yokken konuşuyorlar mı bilemicem..
Ama benimle aynı ortamda en fazla,"eeeee sen de anlat" diyorlar..
O kadar ketumum ki özel hayatım konusunda..
Az çok biliyorsun,çetrefelli bir yoldan geçtim.. Ama bir anlatmaya kalksam ne sonu gelir ne başını yakalarım..

Susmak iyi geliyor..
Salağı oynamak bazen güzeldir..

Evet tatlım ya bilmezmiyim..Şeniz Şeniz

Elbetteki arkamdan konuşanlar oldu. Tez canlı bir insan hiç değilim ama yapılanı da hiç bir zaman unutmam zamanı geldiğinde muhakkak cevabını alır. Bu yeri gelir bir sene de olur, üç sene de.

En son hatırladığım zamanında arkamdan bir dünya atıp tutan bazı akrabalarımın yüz yüze geldiğimizde ihtiyaçları olduğu zamanda yanlarında olduğum için sen şöyle iyisin, böyle iyisin nağmeleri çekerken onlara tek söylediğim şuydu “ iyi bir tebessüm edip, zamanında arkamdan söylenenlerle şu an duyduklarıma bakıyorum da ben artık insanların içtenliklerine inanamayacak kadar iyi biriyim…” Ondan sonra iyi bir dumur olup, kendileri başlıyorlar biz şöyle yanlış ettik sana da tanıyamamışsız da seni filan, feşmelek.

Ne önemi var ki!

''Padişahın bile arkasından kılıç sallarlar.'' Biri ne zaman arkamdan konuşsa ,bu kulağıma çalınsa hep bu söz aklıma gelir.kaydirigubbakcemile3 Sanal alem de bile bu durumu yaşıyoruz.Bu daha komik geliyor bana.
Arkamdan konuşulduğunu dostlarım vasitasıyla öğrenirim genelde.Yüzüme söyleseler zaten arkamdan konuşmuş olmazlar değil mi?kaydirigubbakcemile3 Böyle bir durumda o kişi kaale almam,zaten abus subuk hazımsızlıklardan kaynaklanan şeylerdi bunlar,ama daha ciddi konularda arkamdan atıp tutulsa hiç uğraşmam ,onu adalete teslim ederdim.:smiley-cool:

Açıkçası böyle bir duruma tek söyleyeceğim şudur:
Arkamdan konuşanlar!
Arkamda takılmaya devam etsinler... sempatiksalakcinni

Ben öğretmenim mutlaka konuşuyolardır arkamdan ama hiç şahit olmadım. sempatiksalakcinni

arkamdan konuşulduğunu duydum bikaç kez üzüldüm çok üzüldüm ama söyleyen insanlar onlarla yüzleşmemem için yeminler ettirdiği için elimi kolumu bağlayıp oturdum sadece ahhh etmekle kaldım
benim arkamdan niye konuşuyolar hiç anlamadım ama...
kimseyle bi alıp veremediğim yok herşey hasetlik kıskançlık vs vs

Birileri arkanızdan konuşuyorsa üzülmeyin önlerindesiniz demektir turkbayragi

kendimi insanlara anlatmayı bırakalı çok oldu..
konuşan konuşsun..alsanaalsanasmile
Dilim sivridir biraz arkamdan konuşulduğuna emin olduğum ortamlarda (eskiden)"önce herkes kendi evinin önündeki çöpleri temizlesin derdim."

Tabiki bende şahit olanlardanım.
Adamdan bile saymadım.
Yüzüme karşı konuşacak cesaretleri yok da arkamdan konuşuyolar..
Böyle kişilere hayatımda İhtiyacım yok..
Çoktan sildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…