Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım fiyat 25 beden M-Lmerhaba. bedeni ve fiyatı nedir?
ben s-m bedenim büyük mü olur acaba? ve kemeri var mı gördüğüm kadarıyla kemer yeri var :)canım fiyat 25 beden M-L
evet canım kemer yeri var ama ben sevmediğim için kullanmadım o yüzden yok bende s beden arkadaşa giydirdim fotoyu yükledim şimdi :)ben s-m bedenim büyük mü olur acaba? ve kemeri var mı gördüğüm kadarıyla kemer yeri var :)
güzel duruyor canım ancak kemer uydurmak çok önemli aynı o şekilde derimsi kemer bulmak problem :)Eki Görüntüle 1267561
evet canım kemer yeri var ama ben sevmediğim için kullanmadım o yüzden yok bende s beden arkadaşa giydirdim fotoyu yükledim şimdi :)
öyle canım ama dediğim gibi ben kemersiz kullandım sevmediğim için zaten kapandığım için bana kısa geldiğinden satıyorum yoksa çok seviyordum neyse artık kısmet diyelim :)güzel duruyor canım ancak kemer uydurmak çok önemli aynı o şekilde derimsi kemer bulmak problem :)
biraz düşüneyim dönüş yaparım artık canım hayırlı satışlaröyle canım ama dediğim gibi ben kemersiz kullandım sevmediğim için zaten kapandığım için bana kısa geldiğinden satıyorum yoksa çok seviyordum neyse artık kısmet diyelim :)
tamam canım sağol :)biraz düşüneyim dönüş yaparım artık canım hayırlı satışlar![]()
yok canım takas duşunmuyorumcanım sen takas düşünür müsün