Saç Şekillendiriciler Arnica Saç Şekillendiricisi hk.

Nazenins

`I Need A Mirαcle`
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
1.264
288
363
Merhaba canlarım ciğerlerim:)

Tv'de geçenlerde çıkan Arnica ürünün Venüs adlı saç şekilendiricisini çok beğendim.Ama hakkından çok fazla bir bilgim yok..
Instyler Saç Şekillendiricisine benzer bir ürün,ama Instyler hakkında buradaki yorumları okudum hiçte iç acıcı değil.:)Acaba bunda da böyle bir sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum,kastım saçları düzleştirmez yada şekillendirmez mi ? Kullanan arkadaşlar var mı ?Yada yakını kullanan? Yorumlarınıza ve memnuniyetinize ihtiyacım var,sipariş vermeyi düşünüyorum..Yardımcı olursanırz sevinirim.:17:

Tv'de geçenlerde çıkan Arnica ürünün Venüs adlı saç şekilendiricisini çok beğendim.Ama hakkından çok fazla bir bilgim yok..
Instyler Saç Şekillendiricisine benzer bir ürün,ama Instyler hakkında buradaki yorumları okudum hiçte iç acıcı değil.:)Acaba bunda da böyle bir sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum,kastım saçları düzleştirmez yada şekillendirmez mi ? Kullanan arkadaşlar var mı ?Yada yakını kullanan? Yorumlarınıza ve memnuniyetinize ihtiyacım var,sipariş vermeyi düşünüyorum..Yardımcı olursanırz sevinirim.:17:

Bende instyler var aslinda duzlestiricim ve masam olmasina ragmen yorumlara aldirmayip aldim eger arnicaninkide oleyse bence memnun kalmazsin saci duzeltirken resmen kopariyo bide cok elektriklendiriyo gordugum kadariyla arnicada instylerla ayni bence alma canim

evet bende çok merak ettim almak istiyorum kullanan var mı acaba???

cnm ben 2 hafta önce braun saç şekillendiricisi aldım fırçalı.. çok memnunummm ısınması ve üflemesi çok iyi.. aylardır araştırıyordummm en sonunda buna kararar verdim.. mesela braunun döner fırçalı şekillendiriciside var.. küt gib kısa saç kulananlar memnun uzun saçlılar memnun deil saçıyoluyormuşş .fiyatıda 100 tl tavsiye ederim kızlar:)

cnm ben 2 hafta önce braun saç şekillendiricisi aldım fırçalı.. çok memnunummm ısınması ve üflemesi çok iyi.. aylardır araştırıyordummm en sonunda buna kararar verdim.. mesela braunun döner fırçalı şekillendiriciside var.. küt gib kısa saç kulananlar memnun uzun saçlılar memnun deil saçıyoluyormuşş .fiyatıda 100 tl tavsiye ederim kızlar:)

tamam bi araştırayım canım.netten

benim maşam var ayrı bukle yapmasına gerek yok yani...

saçımı düzleştirsin güzelce yeter..hep dalgalı olmuyo değişiklik lazım....

philips saç düzleştiricim var ama hiç memnun kalmadım ben...saçı tost gibi pestil yapan düzleştiriciler hiç iyi olmuyo...

dönen fırçalıda iyi fikir ama benim saçlarımda uzun yolarmı ki..:44:.

Tv'de geçenlerde çıkan Arnica ürünün Venüs adlı saç şekillendiricilerini çok beğendim.Ama hakkından çok fazla bir bilgim yok..

Sipariş veren yada satın alan var mı kızlarr ??

Merhaba, biraz geç kalınmış bi yorum farkındayım ama ben ürünü daha yeni aldıgım ve denedigim için yeni yorum yapabiliyorum. Ürün instyler a çok benziyo evet ama daha önce de instyler kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki instyler çok kalitesiz ve dandikti ve de hiçbi işe yaramıyodu. Ama arnica venüs ü instyler a benzedigi için biraz tereddüt ederek alsam da daha kaliteli olabilecegini düşündüm ve aynen de öyle çıktı. Benim saçlarım kalın telli ve dalgalı, tam olarak fönlü gibi yapmasa da ona yakın bi saç yapıyo arnica venüsle düzleştirince. Ben çok memnun aldım, sorup merak edenlere de dogru bilgiyi vermek istedim:)

Back
X