arnica süpürge

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
bugün phılıpsin süpürgesi maratona baktım. fikir aldım. ama erkek arakadaşım arnica diye bir markadan bahsetti. bu markayı kullanan varmı? netten baktığım modeller çok büyük. küçük olarak su filtreli jumpo plus modeli var.
fikirlerinizi bekliyorum.

bende arnica alcaktım canım ama son anda karar değiştirdim maraton aldım
aldığım mağazada deneme şansım oldu sessiz ve güçlü emiş gücüne sahip çok beğendim

kızlar ben aldım jumbo plus olanı arnicanın.bugün geldi peşin 165 e aldım.herkes tavsıye ettı.güvenılır ve eski bi marka bilindik yani.bence küçük te degıl tombık ve büyük.1800 w

nerenin markası bu arnica

kızlar ben de bugün arnica bora süpürge aldım.bu ara herkesin aldığı bir süpürge.hemen denedim.şöyle söyleyeyim.dört dörtlük bir süpürge değil.ama kötü de değil.çekiş gücü fazla iyi değil.yani halıyı öyle yerden kaldırırcasına süpürmüyor.turbo fırçası iyi süpürüyor.kıl,tüy ne varsa herşeyi çekiyor.fiyatına göre çok çok iyi diyeyim sizlere.ben 185 tl ye aldım.ama fiyat bazı yerlerde 200 tl olarak değişiyor.temizliği çok zor değil.süpürüp kovayı döküyorsun.diğer aparatlarında içini elinle temizliyorsun kıl falan dolaştığı için.yani çok zaman almıyor.eğer çok iyi süper bir süpürge almak istiyorsanız almayın arnicayı.ama orta halli bişey almak istiyorsanız iyi derim..

Back
X