- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
müdüre şikayet... hadsizlik terbiyesizlik etmiş. köpeğe bak, sen gitmesen o mağazaya o işsiz demektir. müşteri gitmezse iş yok. böyle konuşamaz, bence maaşına zam işine son!Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
Nerde öküz varsa gratiste herhalde. Bende nişanlımla gittim kasada bekliyorum tıklım tiklim. Kasadaki neyaptigini bilmiyor. On saat bekledik. Diğer bir kiz göbeği açık ve tayt giymis. Geçti karsimizaa raflara birsey koyuyordu eğildi ama resmen şeyini görüyoruz öyle heykel gibi duruyor bize doğru. Nisanlim bile arkasını döndü artık o utandi. Sonra birsey demeden sıraya geldi ben kasadayım bi musade edermisiniz yada geçebilirmiyim demeden önümden geçti. Bende 2 adım arkaya gitmek zorunda kaldim. Ama benim onumdede bekleyen insan var. Tam nisanlim müdahale edecekti birak ya prensesin havası bozulmasın dedim. Ama sanırsın holding yönetiyor bi havalarGecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
ben olsam unutmkustum çoktanGecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
şahsen ben insanların mesleğini düzgün yapması taraftarıyım. devlet memuru da olsa insanları böyle aşağılamaya kalksa yine aynı tavrı gösteririm. konu sahibi kötü bir şey sormamış,belki durumu yok olamaz mı olabilir. o kız biz de bilmiyoruz vs diye kibarca cevap vermek yerine kendince müşteriyi aşağılıyorsa ben aynısının daha kötüsünü yaşatırım kendim söylüyorum zaten çirkinleşirim diye. farklı yerlere çekmeye gerek yok etkiye tepki bunun adı. iyi veya kötü herkes görüşünü yazsın geçsin kendimi açıklamayı sevmiyorum.
Ag
Tepki verilir ona bir lafim yok tabi. ama saldıracak onlarca şey varken birini mesleği veya yaptığı iş üzerinden kendinden alt bir sınıfa ait görmek ve buradan yürümek hele ilk akla gelen tepkinin bu olması işte bunlar hep kaniksanmiş hayat görüşü. Fark et diye söylüyorum.
Üstüne bak ben alışverişteyim sen ise benim hizmetimi yapmak için beklemektesin ne garip biz zenginler böyleyiz para kıymeti biliyoruz işte ne yaparsın ahahah der mübalağa nın alasını yaparaktan onu orda yerdim asla söylediğim gibi biri değilim kısasa kısas manasında Kızlar yanlış anlamayın sakın :)ben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.
bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.
bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.
Üstüne bak ben alışverişteyim sen ise benim hizmetimi yapmak için beklemektesin ne garip biz zenginler böyleyiz para kıymeti biliyoruz işte ne yaparsın ahahah der mübalağa nın alasını yaparaktan onu orda yerdim asla söylediğim gibi biri değilim kısasa kısas manasında Kızlar yanlış anlamayın sakın :)
Hiç Yanidimi komikmiş :)
Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?