ne kadar cirkin bir uslup ne demel allahin kasiyeri... hic kimse hic kimseden daha üstün degil. Böyle cevap verekek o kadindan ne farki kalir... daha seviyeli cevapler dururkenben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.
bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.
bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.
İnsanları aşağılamak en ayıp günah sey ama bazen insan kendine hakim olamıyor bir gün ameliyat olucam devlet Hastanesi'nde sadece eşime yemek var oda çürümüş domates kokmuş peynir ve kupkuru ekmek cebimizde de beş kuruş para yok eşim dediki ben buna hiç doymadım dedi haklı çünkü ondan öncede birşey yememisti bende dağıtan abladan bir tane daha vermesini kibarca istedim durumumuzu izah ettim birden bağırmaya başladı burası otelmi git evinde ye ben sizin hizmetcinizmiyim vs vs ama nasıl bağırıyor temizlikçi adam geldi sesine oda başkanı destek verdi bende Allah affetsin elime ne geçerse yere attım tuvaletimi yatağa yaptim yere istifra ettim şimdi dedim bunları eşek gibi temizleyeceksin işin bu senin temizlikçi vs diye bağırdım hala içimde pişmanlığını yaşarım ama bir yanımda aferin iyiki yapmışsın der
Allahin kasiyeri die o terbiyesizlik yapan kizi deildeben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.
bir dahaki gittiğimde de kasada "burda bi kızcağız vardı ya,indirim hakkında atıp tutuyordu nerde o?" derim seslice.
bilmiyorum bu tarz şeyler bana çok çirkin geliyor ve ben de aynı derecede çirkinleşebiliyorum. gerekirse şikayet bile ederdim.
Allahin kasiueri diyerek o terbiyesizi deil butun kasiyerleri kucumsuyorsun ne yani kasiyerler dandik bi robotmuda boyle kucumseniyor sahsen 4 senelik uni mezunuyum is bulamadigim donemde 3 yil cesitli kurumsal magzalarda kasiyerlik yaptim dediginiz laf cok incitici geldi 8 saat mesaim bitince 9 magazadan cikinca bende sizin gibi musteri olabiliyorum veya calisrkende mesai bitincede sizin gibi Allahin kuluyum evet o kasiyer buyuk ukalalik yapmis boyle yerlede belli prensib ve uslubla konusmasi gerekir bilmiyorsa ustune danisabilir veya onu muhattal edebilir musteriyle daha iyi bilgi verilebilmesi ve hizmet musteri memnuniyeti adina cok itici oluyor bu tarz konusmasi sizin yerinizde olsaydim sorumlunuzla gorusebilirmiyim konu hakkinda daha duzeyli bir dialog gerceklestirebilecegimizi düsunuyorum der kendimi hic onun seviyesine dusurmeden karsilik verirdim sorumluyada indirimler kampnyalar hakkinda personelinizi bilgilendirin diede eklerdim o laf herseyi anlatrdi zaten daha iyi olurdu argolasmamak lazim sözunuzun dinlenir olmasi icin..ben de onu aşağılardım. "şu hale bak allahın kasiyeri bile bana laf söyleyebiliyor ne günlere kaldık" derdim. o bana bir şey demese demem ama herkes yerini bilsin canını yakarım,üzerim hanımefendiyi.
Kime pes hanımefendi
Rahatsiz olduysam o an cevap verirdim ben. Rahatsiz mi oldunuz sıkıntı ne falan der gözümü dikerdim gözüne. Söylene soylene cikardim.Gecen makyaj alisverisi icin bir magazaya gittim. Her ilde adim basi bulunan bir marka. Gezdim baktim. Kasadaki kiza yilbasi indiriminiz ne zaman baslar dedim. Ve dememle nerden cikardiniz ki indirim oldugunu daha biz bilmiyoruz, sizden ogreniyorum simdi dedi. Fazlasiyla kucumseyerek. Kasadaki musteri guldu. Bende genelde oluyor ozel gunlerde o yuzden sordum dedim. Daha bize haber gelmedi siz de olmasaniz gibisinden ukalaca konustu kaldim oyle. Annemde yanimdaydi. bu muydu ya, takildiginiz seylere bak gibi yorumlara simdiden cevap vereyim. Ölüyorum bitiyorum degil sadece icime batti cevap veremedim cunku sok oldum. Simdi baktim indirim baslamis. Yani konu aslında o tavır. Annemde sok oldu kaldik oyle cikalim dedik. Neden bilemiyorum taktim bunu ben kafaya. Bir daha gidersem birsey diyeyim mi? Yada siz olsaniz ne yapardiniz? Tavir anlaminda diyorum. Simdiden sagolun. Magaza Gratis
Allahin kasiyeri die o terbiyesizlik yapan kizi deilde
Allahin kasiueri diyerek o terbiyesizi deil butun kasiyerleri kucumsuyorsun ne yani kasiyerler dandik bi robotmuda boyle kucumseniyor sahsen 4 senelik uni mezunuyum is bulamadigim donemde 3 yil cesitli kurumsal magzalarda kasiyerlik yaptim dediginiz laf cok incitici geldi 8 saat mesaim bitince 9 magazadan cikinca bende sizin gibi musteri olabiliyorum veya calisrkende mesai bitincede sizin gibi Allahin kuluyum evet o kasiyer buyuk ukalalik yapmis boyle yerlede belli prensib ve uslubla konusmasi gerekir bilmiyorsa ustune danisabilir veya onu muhattal edebilir musteriyle daha iyi bilgi verilebilmesi ve hizmet musteri memnuniyeti adina cok itici oluyor bu tarz konusmasi sizin yerinizde olsaydim sorumlunuzla gorusebilirmiyim konu hakkinda daha duzeyli bir dialog gerceklestirebilecegimizi düsunuyorum der kendimi hic onun seviyesine dusurmeden karsilik verirdim sorumluyada indirimler kampnyalar hakkinda personelinizi bilgilendirin diede eklerdim o laf herseyi anlatrdi zaten daha iyi olurdu argolasmamak lazim sözunuzun dinlenir olmasi icin..
Sadece sinirlenmedim durduk yere o kadar bagirmasina karşılık az bile yaptim ayrıca bir anda o sinirle olan şeyler değil bunlar öncesinde onun bu tavrindan ötürü şikayet edecgimi söylediğimde git kime istersen et diye cevaplar alıp üstüne kaldığım süre boyunca saçma sapan tavırlarından dolayı az bile yaptim gelip burda boşuna diyar kasmayin inanın hiç samimi değilsinizPes diyen üye kime pes dedi bilmiyorum ama benden "sana" pes.. yatağa çiş yapmak yere istifra etmek ne ya sinirlendin diye.. şaka mı?
Sadece sinirlenmedim durduk yere o kadar bagirmasina karşılık az bile yaptim ayrıca bir anda o sinirle olan şeyler değil bunlar öncesinde onun bu tavrindan ötürü şikayet edecgimi söylediğimde git kime istersen et diye cevaplar alıp üstüne kaldığım süre boyunca saçma sapan tavırlarından dolayı az bile yaptim gelip burda boşuna diyar kasmayin inanın hiç samimi değilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?