Arsız insanlar.

Sorunuza evet veya hayir seklinde cevap vermesi yeterdi, ne kadar laubali ve üslubu cirkin birisiymis. Ben boyle durumlarda sikayet ediyorum, kimse kimseyi kücümseyerek konusma hakkina sahip degil. Sikayet edin, sikayetvar.com a yazarsaniz dönüs cok kisa bir sürede oluyor emin olun..

Açıkçası Gratis'in hayvanlara karşı olan tutumundan ötürü bende ayrı bir yeri var. Ne zaman bir Gratis'e gitsem mutlaka içeride bir kediyle karşılaşırım.

Patavatsız cahilin biri. Hakettiği şekilde tepki vermeliydiniz ama artık geçmiş sık ayın canınızı.

İnsanları aşağılamak en ayıp günah sey ama bazen insan kendine hakim olamıyor bir gün ameliyat olucam devlet Hastanesi'nde sadece eşime yemek var oda çürümüş domates kokmuş peynir ve kupkuru ekmek cebimizde de beş kuruş para yok eşim dediki ben buna hiç doymadım dedi haklı çünkü ondan öncede birşey yememisti bende dağıtan abladan bir tane daha vermesini kibarca istedim durumumuzu izah ettim birden bağırmaya başladı burası otelmi git evinde ye ben sizin hizmetcinizmiyim vs vs ama nasıl bağırıyor temizlikçi adam geldi sesine oda başkanı destek verdi bende Allah affetsin elime ne geçerse yere attım tuvaletimi yatağa yaptim yere istifra ettim şimdi dedim bunları eşek gibi temizleyeceksin işin bu senin temizlikçi vs diye bağırdım hala içimde pişmanlığını yaşarım ama bir yanımda aferin iyiki yapmışsın der

Bana bugun basladigina dair mesaj geldi sabah :) arkadasin calistigi yerle pek ilgisi yok herhalde :) kimbilir neye kafasi bozuktu da size patladi ukalaymis

ne kadar cirkin bir uslup ne demel allahin kasiyeri... hic kimse hic kimseden daha üstün degil. Böyle cevap verekek o kadindan ne farki kalir... daha seviyeli cevapler dururken

O kadar sacma sapan insanları calıstırıolar ki bende demk geliyorum eli kulağında yakında dalıcam bir tanesine.

Öyle gereksiz kasiyerle muhatap olup laf sokmak çocukluk işleri, onlara girmeyin. Yaptığı saygısızlık olabilir ancak bu saygısızlığa saygısızlıkla karşılık vermeyi gerektirmez.

Bahsettiğiniz mağaza W ile başlayan mağazaysa ben onları müşterilerine karşı yaptıkları ilk saygısızlık olmadığı için, küçük bir kızı hırsızlıkla suçlayıp polis gelmeden çırılçıplak soyarak arama yaptıkları için protesto ediyor ve alışveriş yapmıyorum. Bilmeyenler varsa diye yazıyorum ki sizler de almayın. Onun dışında diğerlerine mail atabilir ya da şikayetvar'a yazabilirsiniz. Bahsettiğim mağazaysa şikayetten bir şey çıkacağını düşünmüyorum çünkü.

Dipnot: Mağazanın adını şimdi gördüm neyse benimki ekstra bilgi olarak bulunsun madem. :)

Ben olsam attirana kadar durmazdim.
Normalde aman ekmeğine mani olmayim kafasindayim ama yaptığı düpedüz terbiyesizlik.
Peşini birakmayin , başkasına yapamasin.

Pesss

Temizlikçi olmak ayıp birsey değil ben tuvalet bekçiliği yapmis insanım aynı zamanda da temizliklerini ama insan her ne iş yaparsa yapsın karşısında ki insana saygı göstermek zorundadır ben orada ona biraz daha vermesini hiç paramız olmadığını ve eşimin halen aç olduğunu belirtiyorum onun bana verdiği cevap burası otelmi git evinde ye

Allahin kasiyeri die o terbiyesizlik yapan kizi deilde
Allahin kasiueri diyerek o terbiyesizi deil butun kasiyerleri kucumsuyorsun ne yani kasiyerler dandik bi robotmuda boyle kucumseniyor sahsen 4 senelik uni mezunuyum is bulamadigim donemde 3 yil cesitli kurumsal magzalarda kasiyerlik yaptim dediginiz laf cok incitici geldi 8 saat mesaim bitince 9 magazadan cikinca bende sizin gibi musteri olabiliyorum veya calisrkende mesai bitincede sizin gibi Allahin kuluyum evet o kasiyer buyuk ukalalik yapmis boyle yerlede belli prensib ve uslubla konusmasi gerekir bilmiyorsa ustune danisabilir veya onu muhattal edebilir musteriyle daha iyi bilgi verilebilmesi ve hizmet musteri memnuniyeti adina cok itici oluyor bu tarz konusmasi sizin yerinizde olsaydim sorumlunuzla gorusebilirmiyim konu hakkinda daha duzeyli bir dialog gerceklestirebilecegimizi düsunuyorum der kendimi hic onun seviyesine dusurmeden karsilik verirdim sorumluyada indirimler kampnyalar hakkinda personelinizi bilgilendirin diede eklerdim o laf herseyi anlatrdi zaten daha iyi olurdu argolasmamak lazim sözunuzun dinlenir olmasi icin..

Bazen bu mağazalar çok yoğun oluyor, çalışanlar her müşteriye cevap veremiyor, ilgilenemiyor, her zaman güleryüzlü de olamıyorlar onlar da insan sonuçta anlayışlı olmak lazım.. ama senin yaşadığın olay resmen terbiyesizlik, gerçekten ukalalık yapmış.. ama geçmiş artık, düşünme boşver bu olayı..

Rahatsiz olduysam o an cevap verirdim ben. Rahatsiz mi oldunuz sıkıntı ne falan der gözümü dikerdim gözüne. Söylene soylene cikardim.

Ben olsam “gülecek bişey mi var “dan girer söve söve çıkardım

Çok çok katılıyorum. Orada çirkeflik yapmak zaten çirkef olan birinin seviyesine inmekten başka hiçbir işe yaramıyor. Herkes böyle sinirini ondan çıkaran ya da lakayıt, saygısız tiplerle karşılaşmıştır. İsmi lazım değil bir yerde denk geldi bana da. Direkt müdürünü çağırmasını istedim. Binbir özür ve bir poşet hediyeyle uğurlandım. Oradaki çalışana daha iyi bir ders oldu bu müşterilere nasıl davranması gerektiği hakkında. Bağırıp çağırıp kızı aşağılasaydım hiçbir şey elde edemeyeceğim gibi çok da çirkin bir davranış olurdu.

Pes diyen üye kime pes dedi bilmiyorum ama benden "sana" pes.. yatağa çiş yapmak yere istifra etmek ne ya sinirlendin diye.. şaka mı?
Sadece sinirlenmedim durduk yere o kadar bagirmasina karşılık az bile yaptim ayrıca bir anda o sinirle olan şeyler değil bunlar öncesinde onun bu tavrindan ötürü şikayet edecgimi söylediğimde git kime istersen et diye cevaplar alıp üstüne kaldığım süre boyunca saçma sapan tavırlarından dolayı az bile yaptim gelip burda boşuna diyar kasmayin inanın hiç samimi değilsiniz

duyar mı kasmak? sadece midem bulandı ve şaşırdım.. bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…