- 18 Mart 2021
- 32
- 54
- 8
- 35
- Konu Sahibi gulcanguler
-
Canım kimyasal gebelik yasamıssın bende gecen hafta aynısını yasadım bende 2 kere ard arda düşük yaptımMerhaba 1 yıl içinde art arda 3 tane düşüğüm oldu adetim geçiyor 3 4 gün sonra test kan da hamile oldgumu öğreniyorum fakat 2 3 gün geçmeden düşük yapıyorum sonuncuda kese de olmustu değerim 1827 ydi ertesi gün oda düştü bu konu hakkında fikri olan var mı acaba
Bundan oncekine kimyasal gebelik dediler değerleri düşüktü sonra Bi kaç güne düştü ama bu seferde değerler yüksekti ve doktor keseyi de gördü ondan aacaaba baska bi skıntı mı var acaba dedimCanım kimyasal gebelik yasamıssın bende gecen hafta aynısını yasadım bende 2 kere ard arda düşük yaptım
İkimizde de kan pıhtılasması var büyük ihtimalle bana doktor unv. Hastanesine git arastırsınlar dedi size de dediler miBundan oncekine kimyasal gebelik dediler değerleri düşüktü sonra Bi kaç güne düştü ama bu seferde değerler yüksekti ve doktor keseyi de gördü ondan aacaaba baska bi skıntı mı var acaba dedim
Ben daha dün düşük yaptım kanamam bitince gidince bakalım bana ne diyeceklerİkimizde de kan pıhtılasması var büyük ihtimalle bana doktor unv. Hastanesine git arastırsınlar dedi size de dediler mi
Bazen kimyasalları gebelikten saymıyorlarmış eğer devlette yapmazlarsa özele gidicem artıkBen daha dün düşük yaptım kanamam bitince gidince bakalım bana ne diyecekler
Bana hamile kalabiliyorsun hsg ye gerek yok dediler ama bende cekilmke istiyorumPihtilasma twstleri yaptırın bir de hsg çektirin
Aynn bnde özele gitmeyi düşünüyorum özelde daha çok ilgileniyorlar devlette okdar ilgi göstermiolarBazen kimyasalları gebelikten saymıyorlarmış eğer devlette yapmazlarsa özele gidicem artık
Araştırma hastahanesinin perinotoloji bölümüne gidin bnce riskli gebelik araştırılıyor. Bu arada cok geçmiş olsunMerhaba 1 yıl içinde art arda 3 tane düşüğüm oldu adetim geçiyor 3 4 gün sonra test kan da hamile oldgumu öğreniyorum fakat 2 3 gün geçmeden düşük yapıyorum sonuncuda kese de olmustu değerim 1827 ydi ertesi gün oda düştü bu konu hakkında fikri olan var mı acaba
Allah razı olsun burda o bölm yokAraştırma hastahanesinin perinotoloji bölümüne gidin bnce riskli gebelik araştırılıyor. Bu arada cok geçmiş olsun
Ben smdiye kadar hep hamile kalabilmek için doktora gittim onda da Bi sıkıntı yok dediler düşğk için ilk defa gidicemİkimizde de kan pıhtılasması var büyük ihtimalle bana doktor unv. Hastanesine git arastırsınlar dedi size de dediler mi
Amin inş gerçekten tam seviniyorsun sonra hayal kırıklığı allahım kimseye yasatmasınPıhtılaşma testi kromozom analizi vs. Yaptırın geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin
Sen de gidince bana haber verirmiisin ne dicek lerBen smdiye kadar hep hamile kalabilmek için doktora gittim onda da Bi sıkıntı yok dediler düşğk için ilk defa gidicem
Onu diyen doktora gitme bi daha amac sanki hamile kalmak saglikla ilerlemesi rahimde sıkıntı varsa bebek nasıl tutunsunBana hamile kalabiliyorsun hsg ye gerek yok dediler ama bende cekilmke istiyorum
TabikiSen de gidince bana haber verirmiisin ne dicek ler
TabikiSen de gidince bana haber verirmiisin ne dicek ler
Bende bir senede 2 düşük yaptım çok iyi anlıyorum pıhtılaşma varmış iğne ve ilaçla 3.bebeğim kavuştum çok şükür inşallah Rabbim sizide kavustursun bebeklerinizeAmin inş gerçekten tam seviniyorsun sonra hayal kırıklığı allahım kimseye yasatmasın
Peki hamile kalmadan mı ilaca iğneyle basladınız hamile kalınca mı basladınızBende bir senede 2 düşük yaptım çok iyi anlıyorum pıhtılaşma varmış iğne ve ilaçla 3.bebeğim kavuştum çok şükür inşallah Rabbim sizide kavustursun bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?