Art arda düşük

Peki hamile kalmadan mı ilaca iğneyle basladınız hamile kalınca mı basladınız
Hamile kalınca başladım hemen ilaca bir kaç ay sonra da igneye başladım aslında iğne de hemen başlanıyor ama benim fobim var zor bir surecti cesaretimi toplayınca ona da başladım başka sormak istediğiniz varsa yardimci olmak isterim

benimde 3 kaybım var ilk kimyasal biri 10 enson 13 haftalık kalp atışları durduğu için kaybettim çok dr gittim maalesef 2 düştükten önce yapmadılar araştırmayı 3 de araştırmadaki prf beni tüp bebek merkezindeki drlara yönlendirdi 2 dr da pıhtılaşma dedi şuan sonuç beklıyorum mümkünse kendiniz gidip yaptırın pıhtılaşma testini esinizlede gidip yaptira bilirsiniz araştırma hastanelerinde ilk düşüğünüzde olsa yaptırın rabbim kimseye aratmasın bizlere ve isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Benim 1 düşük 1 kimyasal var yapaelarmı acaba

Benim 1 düşük 1 kimyasal var yapaelarmı acaba
kendin de yaptira biliyorsun ben bilmiyordum daha önce araştırma hastanelerinde gidip genetik test yaptırmak istiyorum dediğinizde yaptira biliyorsun hiç düşük yada gebelik gecirmeyenler bile yaptırıyor

Sonuclar ne zamana cıkıyor bırde sonuclar cıkana kadar korunmam mı gerekir
biz 3 kayıptan sonra normal yollardan istemediğimiz için tüp bebek yaptırmaya karar verdik onun için korunuyoruz ama egerki istiyorsan beklemene gerek yok ben 10 martta vermiştim hâlâ bekliyorum çıkmadı onun öncesinde yada gebeligi çok erken öğrenmen gerekiyor en azından coraspirin veriyor dr önlem amaçlı

Cok soru soruyorum kusura bakmayın nolur ama neden doğal yollardan değil özle değilse birde siz özelde mi vermiştiniz testleri

Cok soru soruyorum kusura bakmayın nolur ama neden doğal yollardan değil özle değilse birde siz özelde mi vermiştiniz testleri
sorun değil cnm tüp bebek için özele gittim o dr araştırma hastanesinde yaptir boşuna ücret ödeme dedi eşimde bende normal yollardan istememe sebebimiz çok yıprandık 5 ay önce ki kaybım da çok zor oldu 13 haftalık olmasına rağmen kürtajla alamadılar sezeryan ile aldılar hem fiziksel hem psikolojik olarak yıprandigimiz için tüp bebek yaptırmaya karar verdik sonucun çıkmasını bekliyorum tedaviye başlamak için gözümüz korkuyor açıkçası aynı şeyleri yaşamaktan yorulduk

Merhaba aynı şeyleri yaşamışız benim 2 düşük normal gebelik ikincisini bu ay yaptım hsg ve testleri yaptırmak için bekliyorum siz naptınız gittiniz mi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…