art niyet aramalı mıyım sizce

• Konu Sahibi Konu Sahibi nkip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence niyeti kötü değildi ama neden öyle bir şey düşündü anlamıyorum kendi kızı para harcıyo bana gelince mi acıyor parayı ki hani kendi parası değil yani sana ne niye böyle düşündü asla anlam veremiycem

Kayınvalideden kayınvalideye değişir sürekli size imalı lafları varsa sinirlenmeniz normal .

Benımki dese mesela ben art niyet aramam Normalde de zaten sürekli almıyoruz abiye hevesin varsa al giy

Eşinizin durumu diğer kardeşlerine göre daha kötüyse annesi aklınca oğlunu korumak istiyor olabilir. Bizim iş kurduğumuz ilk zamanlar büyük bi borcun altına girmiştik kayınvalidem o zamanlar oğluna üzüldüğü için bana ve eşime kıyafet almaya çalışırdı. Asla giymeyeceğimiz şeyleri alırdı ama kendince iyi bişey yapıyordu işte. Şimdi de görümcemler büyük bir borcun altına girdiler. Kayınvalidem sen kıyafetlerini temiz kullanıyorsun olmayanları görümcene verebilirsin diyor, görümcemin kızının okul ihtiyaçlarını gelip gidip bize söylüyor biraz yüz versek siz alın diyecek. Büyükler kendilerince bişeyler yapmaya çalışıyorlar işte. Her hareketlerinden bişeyler çıkarmaya çalışırsanız kendinizi yorarsınız. Velev ki art niyetli olsun ne farkeder? Siz alacağınızı almaktan vazgeçecek misiniz?

Dediniz mi o kadra güzelse tekrar gitsin diye. Bence demeliydiniz . Deneyince şişer içinizde tabiki. Evet haklısınız..ama ağlayarak günlüğüne yazmakla gelip buraya yazmak aynı şey.

iyi de onun parasıyla mı alıcam ne karışıyo ki
Bazı kişiler böyle masraf olmasın,, para harcanmasın gibi bir tutum içinde, kendilerince iyi niyetle söylüyorlar. KV kendine de yeni mi alıyor? Eğer kendine de yeni almıyorsa bu yüzdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…