Haklı değiller. Eğitim durumunuz, iş durumunuz nedir bilmiyorum fakat herkesin hayatındaki öncelikleri farklıdır. Herkes 20-25 inde evlenecek diye bir kural yok. Ki mesela bana göre 25 ten öncesi küçük geliyor evlilik için bir başkası içinse 25 ten sonrası geç. Önemli olan sizin için hangisi. Ki ilk yorumda da dediğim gibi bu işler nasip kısmettir, bazen istediğin vakitte olur bazen istediğin zamanda değil de başka bir zamanda olur iyi ki şimdi olmuş dersin. Ayrıca o niye seni de evlendirmiyoruz diyen teyzelere sorun, çocuğu varsa meslek sahibi olma imkanı varsa önce meslek sahibi olmasını ister sonra evlenmesini ister. Ki evlenmekle bitmeyecek bunların soruları, evlendikten sonra çocuk var mı, çocuk olduktan sonra ikinci çocuk ne zaman,ikinci çocuk olduktan sonra yine bulurlar söylenecek bir şey. Siz bu tarz insanları çevrenizden uzak tutun olumsuz etkileniyorsaniz. Ben kendi adıma bunu uyguladım. İki lafından biri evlilik olan, sürekli evlilik muhabbetiyle beni bunaltan kişilere mesafe koydum. Onun dışında ayda yılda bir görüp evlilik diyenlere de hayırlısı deyip geçiyorum. Çok üstüne gelen olursa cevabını verin.