Kırıcı bir laf evet ama bunun doğruluk payı var mı sizce? Olmadığının farkındaysanız önemsemeyin. Küçümsemek değil niyetim ama bunu size diyen kişi muhtemelen en fazla (sanmıyorum ama) lise mezunudur, yaşı biraz buyuk. Eşinden değer görmüyordur ya da mutlu evliliği yoktur. Hayattan bir amacı, beklentisi yoktur muhtemelen. Yanılıyor muyum? Yani kafa yapınız belli ki farklı, böyle birinden kalkıp da size sizin bakış acinizla yanıt vermesini bekleyemezsiniz. Sizin için önemli biri değilse bu dediği lafa da çok takılmayın. Bu tarz insanlarla hepimiz az çok karşılaşıyoruz. Bana da mesela bir yakinim birini önerdi. İstemiyorum dedim ve cevap olarak "çocuk memur, üniversite okumuş, iyi biri, bundan daha iyisini mi bulacaksın kaç yaşına geldin evlenmeyip ne yapacaksın" dedi. Ki ben de vasıfsız biri değilim, yaşım da bana göre büyük değil. Şimdi ben kalkıp bu kadına evlilikte memur olup olmamasindan daha önemli şeylerin olmasını anlatsam ya da iyi diye nitelendirdiğin adamin ikili ilişkilerde nasıl olduğu hakkında bilgisi olmadığından tutun da kendi kafamdaki profili anlatsam belli ki anlayamayacak, frekanslarımiz uyuşmuyor çünkü. Tamam deyip geçtim ne yapayım yani. Siz de mümkünse hayirlisi deyip geçin... Gönlünüze göre birini bulursunuz doğru zamanda umarım.