Artı eksisiyle değerlendirdim bakar mısınız ?

İzinsiz kazılar sonrası zengin olanı duymadım ya öldürülüyorlar ya katil oluyorlar
Bence eksileri daha fazla

Geçen Mügede kadın sarılma dedi kocasına soğudum senden dedi define işin yüzünden ben bittim dedi
Dedim benim sonumda mı böyle olacak.Define işi Mügede bitti anlıcan
Ama akşam ki o mesajlar arazide kanım çekiliyo canım cekiyo devamlı gitmek vs vs resmen aşık gibi

Eğer devam ederse seninde sonun öyle olacak Allah yardımcınız olsun
Kurtarmak için ne yapılır bilmiyorum belki psikolojik destek olabilir

Nerden bulacak on sene kendisini bu şartlarda çekecek enayiyi. Sizi iyi bulmuş, şanslıymış. Aradığı hazineyi bulduğunun farkında olmayan bir adam...

Kazı işini izinsiz yapıyorsa aynı zamanda çıkacak para ona helal olmayacak bunu da düşünüyor mu ?
Bana eksileri artıdan fazla gibi geldi

Özel günleri kutlar , tatile götürür , ihanet yok , yardımcı olur .... " bunlar artı yönler değil zaten olması gerekendir.

Kazı işleri yüzünden millet birbirini öldürüyor bence çok tehlikeli.
Eşinizin sabit bir işi var mı?

Benim yasayis bicimim icki icen bir insanin heeer seyi yapabilecegini soyluyor. Ben boyle inaniyorum. Kaldi ki bu adam sarhos oluyor. Bilinci kapaniyor yani. Benim icin tk basina evliligi bitirme hatta baslatmama sebebi.

Kazi meselesi yasal bir sey degil. Bulduklari ne oluyor? Devlet ait tarihi eser tarzi seyler degil mi bunlar? Hirsizlik yaptigi.

Yalan zaten son nokta. Bir insanin yalan soyleyecek kadar bir seye bagimli olmasi demek, o sey ugruna her seyi goze alacagi anlamina gelir. Yani artilarinin hicbir onemi yok. Biraz kendine gelsin esiniz. Evliliginizden calmasin, anneliginize elinizden almasin. Size karsi sorumlu bir adam olsun.

'Artı' olarak nitelendirdiğiniz şeyler, bir evlilikte olması zorunlu özelliklerdir. O kadar çok kadına şiddet, aldatma, küfür gibi olaylar görüyoruz ki bunu yapmayan erkeğin lütuf ettiğini falan düşünüyoruz. Eşinizin içki ve kazı olayı hafife alınacak şeyler değil. İnançlı bir insansa, işin dini boyutuyla mı anlatsanız acaba?
Ya da çevrenizde polis bir tanıdığınız varsa, suç üstü yakalayıp gözünü bir güzel korkutsa belki aklı başına gelir.
Düzelmiyorsa, bu evlilikten huzursuzsanız ve tüm çözümleri tükettiyseniz elbette yolları ayırmak gerekir. Ancak bu yolu seçecekseniz ihbar edip öyle terk edin mutlaka.

Müge anli da kazi yapan bir adam cikmisti gecen sezon ayda bir kere kaciriyorlarmis adami karisi aradi en son buldular kasi gozunu dagitmislar. Eksi diye yazdiklariniz benim icin buyuk sorun olurdu şahsen. Alkol almasi kazi yapmasi vs. dogru seyler degil benim nazarimda.. Sizin hayatinizi nasil etkiliyor bilemeyiz tabi. Karsilikli konusun ve halledin bu durumu iliskiniz kurtarilmaya deger gozukuyor cunku

yok tanıdık bildiğim polis böyle şey nasıl söylenir ki ağzıma almaya buraya yazmaya utanıyorum

Nerden bulacak on sene kendisini bu şartlarda çekecek enayiyi. Sizi iyi bulmuş, şanslıymış. Aradığı hazineyi bulduğunun farkında olmayan bir adam...

dimi maaşını keyfi harca keyfi takıl boşansak ailesinin yanında kuruş harcayamaz kendine

Artıları iyi gibi derken eksileri çok fena.. herşeyi geçtim yasal değil yaptığı..bulsa napıcak?? Zengin mi olacakmış.. nolacak huzur olmadıktan sonra.. üstelik daha geçen sezon müge anlıda bi adamı bu kazı işleri yüzünden kaçırıp öldüresiye dövdüler.. karısı müge anlıya çıktı diye adamı bi ormana atmışlardı.. en son karısı da terketti..

terketmeyi düşünüyorum bir iki kere daha uyarıcam yeter 4 yıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…