- 26 Ağustos 2017
- 107
- 18
- 13
- 35
- Konu Sahibi berrakmadam07
-
İzinsiz kazılar sonrası zengin olanı duymadım ya öldürülüyorlar ya katil oluyorlar
Bence eksileri daha fazla
İnternete yazın Müge anlı diye aratıno kim bilmiyorum anlamadım..
Eğer devam ederse seninde sonun öyle olacak Allah yardımcınız olsunGeçen Mügede kadın sarılma dedi kocasına soğudum senden dedi define işin yüzünden ben bittim dedi
Dedim benim sonumda mı böyle olacak.Define işi Mügede bitti anlıcan
Ama akşam ki o mesajlar arazide kanım çekiliyo canım cekiyo devamlı gitmek vs vs resmen aşık gibi
Nerden bulacak on sene kendisini bu şartlarda çekecek enayiyi. Sizi iyi bulmuş, şanslıymış. Aradığı hazineyi bulduğunun farkında olmayan bir adam...Artıları
Evimizde şiddet, küfür, çalışma sorunu yok. Ses tonu dahi yükselmemiştir evimizde .Devamlı sevdiğini söyler özel günleri kutlarız. Dışardan bakınca efendi duruşludur . Ev işlerinde elinden geldiğince yardım eder.Tatile her yıl gideriz. Aldatma ihanet yok.
Eksileri
İçme diyorum içiyor haftada en az iki defa içer.
Kazı işini bırak diyorum bırakmıyor.Giderken de yakıttı içkiydi yemesi içmesi baya masraflı.Maddi boyutunu geçtim yasal değil kafamı sürekli meşgul ediyor.Allah korusun hapise düşmekte var.
Arkadaş çevresini beğenmiyorum.Sürekli aklı bu işte..
Bu işle o kadar meşgul ki çok ihmal ettiği oluyor sürekli arama yapmaya gitmek istiyor. İşten rapor aldı kazıya gitti o derece bağımlı gözümde..Ama bunu kesinlikle kabul etmiyor
Önceden sarhoş olmazdı artık oluyor miktarımı artırdı bünyesi mi zayıfladı bilmiyorum.
Çocuk yok tedavi şart ama kapattım o konuyu güvenim sarsıldı.
Ailesini de dinlemiyor hatta söyledim diye bana kızıyor.Ama artık söylemek zorundaydım başına bir iş gelse suçlu beni tutarlardı neticede..
Rest çektim en son artık bana bıraktım dedi meğer bırakmamış
Yalancılıkta başladı...Akşam öğrendim bunu da.İzni hafta içi anlamadım devam ettiğini
Ama bu sefer çok farklı bişi yapmak istiyorum kararlı olduğumu göstermek istiyorum.Çok seviyorum ama soğumadım da değil..Sizçevrenizde bir tanıdığınız bu işler peşinde olsa gözünüzde seviyesi nasıl olurdu..Ne olur akıl verin?
Yorumlarıda okutmayı düşünüyorum çok masum bir iş ona göre.Sanki başka kadın olsa anlayış gösterirmişte sorun bendeymiş gibi düşünüyor olabilir..
Suç üstü gerekir mi bende bilmiyorum açıkçasıPolise versem suç üstü olması gerekmez mi bilmiyorum ki gittiği yeri evden çıkınca yoksa ver araç plaskasını arabada makina var diye arattır
Güvercin beslemek, taklaya alıştırmak gibi helal hobiler yapsın ayol :)
Kazı işleri yüzünden millet birbirini öldürüyor bence çok tehlikeli.
Eşinizin sabit bir işi var mı?
'Artı' olarak nitelendirdiğiniz şeyler, bir evlilikte olması zorunlu özelliklerdir. O kadar çok kadına şiddet, aldatma, küfür gibi olaylar görüyoruz ki bunu yapmayan erkeğin lütuf ettiğini falan düşünüyoruz. Eşinizin içki ve kazı olayı hafife alınacak şeyler değil. İnançlı bir insansa, işin dini boyutuyla mı anlatsanız acaba?
Ya da çevrenizde polis bir tanıdığınız varsa, suç üstü yakalayıp gözünü bir güzel korkutsa belki aklı başına gelir.
Düzelmiyorsa, bu evlilikten huzursuzsanız ve tüm çözümleri tükettiyseniz elbette yolları ayırmak gerekir. Ancak bu yolu seçecekseniz ihbar edip öyle terk edin mutlaka.
Müge anli da kazi yapan bir adam cikmisti gecen sezon ayda bir kere kaciriyorlarmis adami karisi aradi en son buldular kasi gozunu dagitmislar. Eksi diye yazdiklariniz benim icin buyuk sorun olurdu şahsen. Alkol almasi kazi yapmasi vs. dogru seyler degil benim nazarimda.. Sizin hayatinizi nasil etkiliyor bilemeyiz tabi. Karsilikli konusun ve halledin bu durumu iliskiniz kurtarilmaya deger gozukuyor cunku
Nerden bulacak on sene kendisini bu şartlarda çekecek enayiyi. Sizi iyi bulmuş, şanslıymış. Aradığı hazineyi bulduğunun farkında olmayan bir adam...
2 yıllık arkeoloji okumayı teklif etseniz belki merakı bu yine doğru kayar ?
Artıları iyi gibi derken eksileri çok fena.. herşeyi geçtim yasal değil yaptığı..bulsa napıcak?? Zengin mi olacakmış.. nolacak huzur olmadıktan sonra.. üstelik daha geçen sezon müge anlıda bi adamı bu kazı işleri yüzünden kaçırıp öldüresiye dövdüler.. karısı müge anlıya çıktı diye adamı bi ormana atmışlardı.. en son karısı da terketti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?