Artı eksisiyle değerlendirdim bakar mısınız ?

Bilmiyorum ki ne zaman gidiyor nereye gidiyor kimle gidior işi vardiyalı 12 8 olunca yatmıyor gündüz çıkıyor. 4 12 mesela ben bekleyemiyorum alıp gidiyor izin günü hafta içi takipte edilmiyor.telefonunda öğrendim akşam

Bende sizin gibi düşünüyorum kamu malı sonuçta, hayır bişi bulduğu yok bulacağıda yok.başta hobi sandım ama artık 4 yıl olduğu bırakmayı geç elinden gelse arazide yatıp kalkar

bakın işin yasal boyutunu da bir tarafa bırakırsak,bu yüzden insanlar öldürülüyor.kendi hayatını da tehlikeye atıyor.zira bu işi yapan insanlar,pek tekin insanlar değildir.

bence ya siz evden gidin ya onu kovun. konuşarak olmayacak belli ki. kaldı ki kazı yahu yani yasal değil. ordan gömü bulsa haram lokma.

Bence bu bir boşanma sebebidir.
Sonuçta eşiniz yasal olmayan bir şey yapıyor,üstelik size yalan söyleyerek.Güven kalmamış sizde de,sürekli acaba diyeceksiniz her çıktığında.
Ayrıca bunu bildiğiniz için sizin de başınız ağrımaz mı öğrenildiğinde ? Kendinizi riske atmayın bence.

bakın işin yasal boyutunu da bir tarafa bırakırsak,bu yüzden insanlar öldürülüyor.kendi hayatını da tehlikeye atıyor.zira bu işi yapan insanlar,pek tekin insanlar değildir.

Zaten akşam teli karıştırdım bunlar kiki gruptu birbirleriye ters düşmüşler intikam için ya ihbar etseler

ben sizin konularinizi okuyorum.
ve genelde ne yazacağımı bilemeyip yazmaktan vazgeçiyorum.
eşini seven ,evine bağlı sadece biraz huzur
kafa rahatlığı isteyen bir kadın imajı veriyorsunuz bana.
yazdiklarinizi okurken hep sizin kendinizi cok çaresiz hissettiginizi , hissediyorum.
çünkü eşinizi seviyorsunuz ve vazgeçmek istemiyorsunuz.tek istediğiniz eşinizin bu isleri bırakıp size evinize daha fazla zaman ayırması.
eşiniz iyi bir insan
belliki ancak
eşiniz bilsin ki bu duruma katlanmayacak binlerce kadın var.
yaptığı yanlış ve ne kadar iyi bir insan olsada sizi sevsede, sizi dusunsede
yaptığı bu yanlış yüzünden sizden ayrı kalabilir.size laf getirebilir.
cocuklariniz varsa en büyük zararı ona.
bakın yıllar önce ben bebekken babam yasal olmayan bir suç işlemiş.ve ceza almış.
ben su an 30 yaşına yaklaşmış bir kadın olarak babamin bu yaptigindan utanirim.
konusu açılsa konuşamam sanki ben yapmışım gibi
sanki insanlar bana da o suçla muamele edecek gibi.
2 çocuğum var bu olayı duysalar ne derim?
nasıl anlatırım gibi bir sürü sorumluluk yükledi bana babam farkinda bile olmadan.
oysa yapmak istediği bizi daha rahat yasatmakti değil mi??
bunun yolu bu değil.
benimle zaman geçiren open oynayan
başımı okşayan
parka götüren
elime bir çok çikolata verip param buna yetti diyen babayı,
dünyayı ayaklarımın altına serecek babaya tercih ederdim.
eşiniz kiymetinizi bilsin.siz merhametli bir kadinsiniz.ve eşinize asiksiniz.
aranızdaki bu bağ koparsa dönüşü olmaz.
umarım herşey daha güzel olur sizin ve aileniz için.
eşiniz sizi seven bir adamsa ailesuni gerçekten düşünen bir adamsa eminim hatasının farkına varacaktir.
umarım en kısa sürede farkeder..

Icen biri icin haftada 2 cok degil.bilmiyormuydunuz.ben haftada daha fazla alkol alirim eski esim hic icmezdi.
Onceki konunuzda da yazdim eski esimde bir ara manyaklasmisti kafayi yemisti bulucam diye bin cesit alet almisti benden gizli paralarimi alip.
Sonrada ben bi zengin olayip babaninda seninde butun paralarinizi oderim koseyi donerim konusur dururdu.babam kazida zengin olmadi beyinsiz dedim.sonra birati.duydugum kadar ile hala bos islerle para kazanma pesinde.
Cevresinden o arkadaslarindan uzaklastirin.

İnan ağlayarak okudum yorumunu gerçekten çaresizim çünkü
Kendimi de ifade edebilmişim evet çok paradeğil huzur istiyorum evden işe, işten eve gelsin
iyi insandı ama artık tanıyamıyorum hiç kaybetme duygusu kalmamış
Ben zaten içkiden nefret ederim babamı sevmedim ben bu yüzden akşam ayakta duramadığını görünce o an nefret ettim.
O da bu konuda hassasiyetimi biliyordu içki kesinlikle yok dedim
Maalesef çocuk yok onun imtihanı yetiyor zaten birde eşimle uğraşıyorum.
Yani bilmiyor ki bu iş duyulsa bir dk durmam toplumda bir duruşumuz var ki ben kamu malı isteyen bir insan değilim

Baştan içkisi yoktu evliliğimiz ilk 2 yılı normaldi . Sonra kzı işi çıktı ,kazı olduğu anlaşımasın diye yanında içki götürmeye başladı . Haftada benim bildiğim iki ama 3 4 çıktıgıda oluyor..Şimdi yalancılıkta başladı gitmiyorum demişti nasıl güveneyim artık
Evet önceki konumda da yorumun vardı hatırlıyorum defalarca okudum çünkü cevapları

Bir tane define bulan insan varmıymış acaba etrafında? Hadi buldu diyelim nasıl satacak? Bildiğin kaçakçılık bu, hem de define arayacağız derken tarihi dokuyu mahvediyorlar.

Şimdi paranormal olaylara girmiş gibi olmayayım, sırf fikir vermek için yazıyorum, ama benim bildiğim define arayıcılığıyla uğraşan insanlar, buldukları şeylerin 'sahipli' oluşundan korkuyor. Sırf bu kazıcıların bulduklarını okuyup üflemesiyle meşhur hocalar var. Eşiniz öyle şeylere inanan biriyse bu tarz hikayelerle gözünü korkutmayı deneyebilirsiniz.

Ver telefonunu polise olsun bitsin seni düşünmeyen birine acıma

Ne yardan geceyim ne serden diyor muhtemelen sana caktirmadan yapinca hatali olmus olmuyor.
Zor bir durum.
Yakalanirsa hapis cezasi alacagini kendiside biliyordur.her yer hazine dolu olsa herkes yapmaz mi bunu?
Allah yardimcin olsun uzun uzun sakin konusmalar yap.belli ki esinde senin gibi seviyor seni ama cevresi ortami belki kafasında bulma hayalleri hep tekrarlatiyor

çok haklısınız.
umarım herşey gönlünüzce olur.
umarım eşiniz bu durumdan kurtulur bir an önce.
inanin samimiyetle huzurlu ve mutlu bir yuvaniz olmasını dilerim.
bunun bir boşanma sebebi olduguda bir gerçek.imtihan mi yoksa terciherimizi mi yaşıyoruz çoğu zaman ayirt edemiyorum hayatta.
kendinizi daha fazla yipratmadan hayırlı bir sonuca varırsınız umarım.
gönlüm eşinizin hatasını farkedip yuvasına sahip çıkmasından yana.
Allah yardimciniz olsun.

Sevgisinden şüphem yok ben eve 5 dk geç geleyim telefon susmaz bir yere gideyim devamlı arar aklı kalır .Şu olsun diyeyim alalım yapalım gidelim bir dediğim iki olmaz.Ama bu kazı işi artık huzurumu etkiliyor onu kötü yola sürüklüyor.Akşam mesajları bir okudum kanım çekiliyor arazide çok canım çekiyor bu hafta gidelim kesin tamam mı arkadaşına neler yazmış.

Bugün düşündüm bunu evet boşanma kader mi tercih mi diye
Çocuk olmadı diye üzülürken artık varmış bir hayırı Allah bunları mı görmemi istedi acaba diyorum.Hatta iyiki olmamış diyorum.
Akşam leş gibi kokuyordu yanımda yatıramadım
Artık fark edeceğinden umudum yok keşke olsa
artık 5 yıla girecek bu uğurda bıraksa bırakmaz mıydı?
Ailesi bile çok sabretmişsin ben olsam bu kocayı boşardım dedi annesi

Yok be kazıya ayırdıgı parayı biriktirseydi kardaydık.
Öyle büyü tarzı işlere inanmıyor gibi
Evet altın kaçakçılığı bu resmen bulunsada kul hakkı kamu malı istemiyorum o parasını da sokmam eve bak sinirleniyorum aklıma geldikçe

kimseye bosan yada boşanma demek tarzim değil.
böyle bir vebalin altına görmek istemem hiç bir zaman.
ortada duzeltilecek kurtarılacak bir evlilik varsa kurtarılmalı.
ama hiç yolu yoksa evlilik hayatı eziyete donüsmemeli.mutlu huzurlu olmak için evleniyoruz.
hayat arkadaşı seçiyoruz karşılıklı ve birlikte yürüyoruz.yanlış tercihlerde ayrılmak suç değil günah değil.
elbette ayrilikta evlilik kadar doğal.
ancak ben sizin eşinizi sevdiğinizi düşünüyorum.
bütün bu cabaniz mucadelenizde bunca zaman devam etmiş.
normal şartlarda mantık üzerine kurulu bir evilikte çoktan bitmişti herşey.
eğer esinizdede kurtarabilecek telafi edilebilecek birseyler yakalar sıfırdan baslayabilirseniz ne ala.
olmuyorsada olmuyordur.
umarım herşey gönlünüzce olur tekrardan.
sizin için en hayırlı neyse o olsun ınşallah.

Canım, böyle erkekten asla boşanılmaz.
Çünki yalnışları düzeltilmeyecek cinsden değil. Karakteri bozuk biri değil.
Coğu insan dara düşende durumu kurtarma adına yalan konuşur. Durup dururken yapanlar da var. Çevresel faktörler onu bu hale getirmiş. Hani derler ya "mayası bozuk" onlarda degil bu insan.
Kazı işinden vazgecmeyi kendi istemeli, sende yolynu yordamını bulup yardım etmelisin. Tabi içki kötülüklerin anasi, onu da bırakmalı.
Bu da senin sınavin.. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…