Artık 100 kilo ve obezim

Donemsel bir durum diye dusunuyorum cunku aynisi bende de var.Gerci bende pko da var ama ne yersem yiyeyim doymuyorum ve devamli yemek yemek istiyorum.Psikolojik etken de var.Buna eminim.
Canm bnde de pko var ve 2 hafta önce diyete başladım kafama çok takıyodum 72 ile diyete başladım ekmek asla yok 6 dan sonra da bişey yemedim ve 2 saat yürüdüm evde de egzersiz yaptım şuan 69 u gördüm ve hala devam ediyorum 50 kilo olana kadar bnce iş beyinde bnde yemek yemeğe başlayınca duramayan bi insanım ama artık izin vermiyorum kendme

bir tanıdıgım var oda 100 kilo sana yakın yaslarda yurumekte zorlanıyordu son zamanlarda ne yaptım ne ettim bir sekilde diyete baslattım 6 kilo verdi simdilik pazarteside spora baslıycak yani istenildiginde gercekten kiloyuda verirsen midenede hakim olabilirsin ama gercekten istemen lazım 30 yasındasın cok gencsin goruntuyu gectim de saglık problemleri olusuyor bunları goz onune al kendine kızmak yerine motive etmeye bak

Öncelikle herkese teşekkür ederim evet antidepresan kullanmak zorundayım ve kilo konusunda en az sorun yaptığına inanılan ilacı kullanıyorum polikistik overimde var ama bunlar bilmiyorum ya genede zayıf en azından balık etli olabilirdim oysa ben su an obez oldumdiyetisyen spor hepsi hepsiyle uğraştım ama kendimi bu türlü yeterli zihin kordinasyonuna ulastiramadim en büyük sorun bu.devamlı karar alıyorum karnım tokken sonra bişey görüyorum ve asla reddedemiyorum

sıralar spotik, post: 46275563, member: 488416"]Hepsini yaptım yaptırdım sorun kendim!nefret pisliğin biriyim aklım fikrim yemekte
Su siralar bende oyleyim ya havalarda mi bilmiyorum . Ama aklım fikrim yemekte of off 67 kiloyum boy bir 162

Kendimden nefret ediyorum ama nefret ederken bile aklım fikrim yemekte.belkide etrafimda kimsede olmayan güzel kıyafetler hiçbirine sigmiyorum iğrenç iğrenç aynı kıyafetler ustumde kocaman hırka ve çalışıyorum ben ne yaptıysam aramadim bunu çünkü sorun yontemlerde değil aklımdan çıkmayan yemek fikrinde iradesizligimde.allah ıslah etsin nefret ediyorum kendimden.boyun 170 30 yaşındayım maalesef
sağlam bir diet ve spor ile bu kilolar gider. ama yardım şart. evde sana diet koçluğu ytapacak biri yok mu ?
tüm yemeklerini o hazırlayıp düzenlesin.
mesela : dukan diyeti ile cok iyi kilo verilebilebiliyor. ama dukan diyetine netten bakmaç yalan yanlış bir cok şey yazıor.
adamın kitabını al oku. eşim 90 kiloydu 75 düşürdüm. sonra gene aldı ama öyle deli gibi değil 80 lerde.

İnsanlar ın sinirini bozacak msjlar atmaya ne kadar heveslisiniz yahu... Bazı kişiler gerçekten kk ya stres atmak millete kötü söz söylemek için giriyor

Bi kere çok şanslısın 170 boyun var ve daha otuz yaşındasın.emin ol o kıyafetlere sığmaya başladıkça yemek yemek istemeyeceksin.
Önce bir diyetisyenler başla.kendine o kilolardan kurtulmak için bir zaman hedefi koy mesela 3 yıl.yavaş yavaş ver yoksa çatlarsın ve sarkarsın.
Üç yılda 55 kilo olmak olsun hedefin...manken gibi olacaksın düşünsene.herkes yaşlanırken otuzundan sonra sen fit hayatın tadını çıkaracaksın.bence boğazını tutmana değer ama yanlış diyet yaparsan sonuç alamaz umutsuzluğa düşersin.önce iyi bir diyetisyen sonra kardiyo.her şey çok iyi olacak çünkü gereken boy sende var

bende 5 kiloyu vermek istiyorum, ama nerde..1 gun yemezsem 2 gun yiyorum..sonumuz hayra gele

Sizi gece gunduz mesgul edecek, degil yemek yemek basinizi kasiyacak firsat bulamayacaginiz bir mesgale lazim. Benim kuzenim de asiri kilolu ve tek derdi yemekti. Once bir fabrikaya girdi uretime, surekli hareket halinde oldugu bir yerdi. O arada evlendi en kucuk bir bos vaktinde bile dugun hazirliklariyla ugrasti. Evlendikten hemen sonra ramazan geldi ve hem oruc tutup hem de yeni evli oldugudan davetler bir turlu bitemedigi icin 38 bedene dusmustu ve sahsen ben inanamadim. Sanki kuzenimin zayif bir kopyasi gibiydi.

Sonra isten ayrildi, evde kendi basina kaldi, nihayetinde eskiye donus...

Pko var diyosun pko varsa tiroid er yada geç oluyo.

Doğurganlık döneminde 2,5 olması gerekiyosa tshın ama referans değeri 5e kadar genelde oyüzden gözden kaçmış olabilir.

Testlerin duruyosa bakabilir misin kaç ?

Kendimden nefret ediyorum ama nefret ederken bile aklım fikrim yemekte.belkide etrafimda kimsede olmayan güzel kıyafetler hiçbirine sigmiyorum iğrenç iğrenç aynı kıyafetler ustumde kocaman hırka ve çalışıyorum ben ne yaptıysam aramadim bunu çünkü sorun yontemlerde değil aklımdan çıkmayan yemek fikrinde iradesizligimde.allah ıslah etsin nefret ediyorum kendimden.boyun 170 30 yaşındayım maalesef

Illaki yemeye iten psikolojik bir neden vardir, yanlizlik, sevgisizlik, korku, guvensizlik, gelecek kaygisi, is stresi vb seyler...

Hepsini yaptım yaptırdım sorun kendim!nefret pisliğin biriyim aklım fikrim yemekte

Senin kilondan cok daha fazlaydım, hepsini verdim.

İncecik uçuşan elbiseler, dar bedenler hayal et. Aslında cok uzak degil. Tabii ben şu an aldım, evlilik sonrası ve hamilelikle...

Ama bebeğim geldikten sonra, az biraz dikkat ve sporla, OLDU GİTTİ BİTTİİİİİ...

Senin kilondan cok daha fazlaydım, hepsini verdim.

İncecik uçuşan elbiseler, dar bedenler hayal et. Aslında cok uzak degil. Tabii ben şu an aldım, evlilik sonrası ve hamilelikle...

Ama bebeğim geldikten sonra, az biraz dikkat ve sporla, OLDU GİTTİ BİTTİİİİİ...
kaç kilo verdin canım ben de arkadaş gibiyim artık obez oldum ve bebeğim de olmuyor :(

kaç kilo verdin canım ben de arkadaş gibiyim artık obez oldum ve bebeğim de olmuyor :KK43:

Canım benim boyum uzun. 1.80 im. 110 kilolara gelmiştim, yürüyen bi su aygırı gibi oldugumu düsündügüm an...

Yemeyi kestim, spor yapmaya başladım. 30 kiloya yakın verince, inan ki 80 kiloda bile 40 beden oldum. Gören en fazla 38 beden oldugumu düşünüyordu. Benim o erimez dedigim bacaklarım eridi ya, göbegim gitti ya, o kütük belim bile inceldi, ben daha başka söze inanmam. Doktorlar, diyetisyenler hepsi hikaye... BEYNİN DE BİTİYOR HERŞEY...

HERŞEY BİZİM KAFAMIZDA BİTİYOR.

Canım benim boyum uzun. 1.80 im. 110 kilolara gelmiştim, yürüyen bi su aygırı gibi oldugumu düsündügüm an...

Yemeyi kestim, spor yapmaya başladım. 30 kiloya yakın verince, inan ki 80 kiloda bile 40 beden oldum. Gören en fazla 38 beden oldugumu düşünüyordu. Benim o erimez dedigim bacaklarım eridi ya, göbegim gitti ya, o kütük belim bile inceldi, ben daha başka söze inanmam. Doktorlar, diyetisyenler hepsi hikaye... BEYNİN DE BİTİYOR HERŞEY...

HERŞEY BİZİM KAFAMIZDA BİTİYOR.
kesinlikle haklısın canım

cnm bu kadar hakaret etme kendine.insan istedikten sonra herşey yapabilir.bence pskolojik olarak bir yardım al yemeğe vermişsin kendini büyük ihtimalle aşamıcağın bişey değil inan bana.

Hareket edin verirsiniz tamammen ac degil biraz tok tansiyonunuz sekeriniz dusmeyecek sekilde birkac egzersiz yapin gobek basrn yan yaglar gider kalan sagalar bizimdir kalcalari pek eritmeden sıkilasarak gayette guzel olur moralinizi bozmayı n duzelir boyunuz kisa degil evet viraz kilo vardir ama sekilsiz degilsinizdir

Back
X