artık annemi sevemiyorum

Emin ol seni hayat boyu annenden daha cok kimse sevmeyecek ve dusunmeyecek. Mutlaka bir gun anlarsan bunu. Hele kizdigin konu oyle onemsiz ki, annen aldirmamistir bile kadinin soylediklerine. Sende unut gitsin

Son düzenleme:
ama şunu da söyleyim bu konuda içimin rahatlayabileceği hiç aklıma gelmezdi ama gerçekten çok rahatlattınız... insan kendi kendini ne kadar sakinleştirmeye de çalışsa başkasının yapması gibi olmuyor. çok teşekkür ederim ya gerçekten bu forumu açan dert yüzü görmesin insanların hiç tanımadıklarıyla dertlerini paylaşması ve insanların hiç tanımadıklarının dertleriyle ilgilenmesi kadar güzel bir şey yok:5:

Başlığınız çok acı olmuşşş
Bunuu annemi artık sevemiyorum diye değilde anneme çok kırıldım diye açabilirdinizz
Anneden başka kimse sizi gerçek sevmez güzelimm
Elin oğlu alana kadar sever

konun okumadım en bastan soyleyeyım aa bos konusan benı her defasında dınlemeden haksız cıkaran annemden nefret edıyorum ...

başlığı o anki sinirle öyle attığımı sonra pişman olduğumu, öyle bir şey olmadığını annemi sevdiğimi söyledim. ama bazı insanlar inatla o lafı cımbıza alıp o laf üzerinden saldırıyor. tabi başka türlü nasıl oyalanacak şey bulacaklar kendilerine.

başlığı açmaktaki amacım zaten belirttiğim gibi bana abarttığımın söylenip rahatlatılmasıydı bunu yapanlara bilmem kaçıncı kez teşekkür ederekten, bol boş vakit sahibi, forum kavgalarına bayılan insanlara ayıracak vaktimin kalmadığını belirtirim. bu başlıktan istediğimi aldım bırakıyorum başlıkta artık hep beraber bana mı atarsınız geyik mi yaparsınız çifte telli mi oynarsınız size kalmış iyi eğlenceler.

Yine bir ergen sorunu daha,neyse ki yol verilmiş.
Ama misafir sanatçı olarak okuduğundan emin olarak,yazmadan geçemiycem.
Konuya öyle bir girmişsin ki sanki annenden değil de sevgilini elinden alan birinden,
seni sırtından vuran bir arkadaşından bahsediyorsun.
Nedir yani kadınla görüşmeye devam etmiş annesi.
Ne yapsaydı?Senin namus meseleni kan davasına döndürse için soğurmuydu?
''içim soğumadı,içim soğumadı''demişsin ya,bir şey değil medyum kadını da haklı çıkarıyorsun;
''yanıyor kız yanıyor''demiş ya teyze:1:
Ahh işte evlat evlat diyoruz ya,deli gibi aranıyoruz.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
Bir kaç sene sonra anlarsın anneni de bu saçma sapan sürdürdüğün kininin ayıbını da ama geçmiş ola,
olan koskoca 3 yıl boyunca sinsi gibi bilenerek haksızlık ettiğin anne-kız ilişkinize olmuş!

bu ne kin! bi mahalle kadınının lafına bakıp bunu 3 yıl boyunca kafanda kurman bi garip geldi bana..namus fln diosun ama sadece ben değil kimse bunu namusla bağdaştıramamış..belki bilinçaltında annenle başka bir problemin vardır bunu bahane etmişsindir..bu kadar minicik bi olaydan anneden nası soğulur nası kin yapılır anlayamıyorum..bu bu kadar basit olmamalı.ayrıca namus kavramını bir daha gözden geçir derim ben

başlığı görünce cidden çoook mühim bir konu diye düşündüm ..... konu sahibi arkadaşın aile bireylerinden biri olmak istemezdim özellikle annesi kimbilir kaç yıldır hangi konuların, gereksiz tartışmaların içinde bir hayat sürdürüyor...... Allah herkese aklı başında, hayırlı evlat versin.......:20::20::20::20:[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

tahmin ediyorum yaşın 15 falan. biraz daha büyüyünce anlarsın annenin kıymetini. ayrıca falcı kadının yaptığı patavatsızlık sadece namusla ne alakası var. . bu kadar küçük bir olayı 3 yıldır unutmaman ise son derece sağlıksız. neyse biz ne desek boş şimdi. inşallah ilerde bu durumu yüzünde bir tebessümle hatırlarsın.

Back
X