artık annemi sevemiyorum

Ben 'namusa dil uzatma' denilecek bir durum görmedim

Empati yapmam mümkün değil :3:

Falcıya şaklabana inanmadığımdan ( dinende kesin hükümleri olduğundan ) gidipte anlatmayacağımdan onun patavatsızlıklarına da maruz kalmam

Kuzum olayı çok abartmışsın benim annem bi gun tartısırken bana orsp... demişti çok kızdım kırıldım gucendım ama bu kadar buyutmedım sonuçta o benim annem biliyorum ki canından cok sevıyor beni..

Sen cocuk dogurda ondan sonra anlarsın yaptigin hata yı 4yaşında oğlum var beni 3 sene uykusuz bıraktı bana yardima gelen bir gün bile dayanamadi o kadar cok agliyorduki annemi çok aradim o olsaydı benimle beraber uykusuz kalir yardım derdi annenin değerini bil baskalarinin lafları ıçin kusme 3 günlük dunya sonra cok geç oluyor

sen annene mi kızgınsın
yoksa o oğlanla işin olmayacak dediği için kadına mı kızgınsın :ssz:
boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye :51:

yuh bu ne kin ya kusura bakma ama sen fazla abartmışsın bence de!!! kim bilir annene neler söyledin ve kırdın kadını. O kadın patavatsızmış evet ama annenede 3 yıl boyunca kin besleyecek sevmeyecek bişey bulamadım bu olayda..:19:

Canım konunu görünce ilk merak ettiğim şey yaşın oldu. Bence biraz fazla abartmışın.
Kadının sözlerini tartamaması annenin suçu değil.

Sen annenin istemediği arkadaşlıkları sonlandırıyor musun?

Böyle birşey bana yapılsa affederdim,affettim de. Oradan biliyorum.....
Değiştiremiyoruz maalesef büyüklerimizi bazen hiç sevmediklerimizin bile gölgesi aranıyor emin ol.
Kırgınlıkları uzatmak mantıksız söz konusu anne ise.

sizden şunu istiyorum ki lütfen "o senin annen, ne olursa olsun doğurdu büyüttü etti vs." şeklinde yorumlarla değil, kendi annenizle bu olayı yaşasanız affedebilir miydiniz? empati yapıp içtenlikle cevap vermenizi istiyorum. anne olanlar da lütfen şuna cevap versin kızınıza böyle yapılsa sizin tepkiniz nolurdu.

aslnda olay olalı 3 yıl oldu. o dönemde benim sevdiğim ama bana yüz vermeyen bir çocuk vardı. annemin bir arkadaşı da medyum tipli, fala bile bakmadan soru cevaplayan söylediklerini de tutturan bir kadındı. ben de ona bahsedip sordum. olmayacak o çocukla dedi, her neyse benim derdim bu değil. bu çok ağzı gevşek ve lüzumsuz bir kadın. oğlu geldi bizden arabayla almaya. benimle aşağı yukarı aynı yaşlarda olan oğluna "bu bir oğlan seviyor ama oğlanın buna baktığı yok, kız bunun için yanıyo yanıyo(kelimenin çirkinliğine dikkat) orada onu oğlunun yanında rezil etmesini bilirdim de hani çok sinirliyken kitlenir kalırsınız ya bazen, ondan oldu. annemden de tepki gelmedi. ben sonrasında tepkisini gösterir, görüşmeyi keser vs. dedim ama gayet görüşmesine muhabbetine devam etti. kadını mantıyla ağırladığı bile oldu ya. ben gerekeni söyledim diyor ama o da şu "öyle yapman hiç hoş olmadı bir daha dikkat et lütfen" kimse kusura bakmasın ama bu benim içimi soğutmuyo. namusuma dil uzatan kadını eve aldın dedim ne kavgalar ettim ne laflar ettim ağlattım ama yine de içim bir türlü soğumuyo. abartma namusuna dil uzatmaya girmiyor yaptığı filan diyor.

bu 3 yıl içinde affetmeyi unutmayı çok istedim kendi içimde ama yok olmuyo asla affedemiyorum. ben anne değilim bu hissi tatmadım annelik hormonlarını tatmadım ama buna rağmen diyebiliyorum ki benim kızıma böyle yapılsa o kadını insan içine çıkamayacak hale getirirdim. bir de olay "tepki koymaktan aciz, onu da böyle kabul edeyim" olayı olsa daha kolay hazmederdim. ama ne oldu biliyor musunuz? kadın onu aramıyor hep o arıyor diye kadına önce çok soğuk davranmaya başladı sonra ilişkisini kesti. yani isteyince kesebiliyor. demek ki benim namusuma dil uzatılması onun aranmamasından daha önemsiz. bu aranmama olayı olana kadar kadını düğünüme çağırmaktan bahsediyordu ya...

demek ki anne manne de boşmuş bunu anladım. en azından bana denk gelen öyle. ben şimdi böyle bir anneyi nasıl koşulsuz seviyim? naparsam yapıyım, ne düşünürsem düşünüyüm içim soğumuyo, soğumuyo.

bence de namusuna dil uzatmamıs ki tamam hoş bi kelime değil ama bence kadın orada onu cok sevdiğini söylemeye çalısmıs annenin ne sucu var anlamadım sen kendini savunsaydın ya canını acıttıysa o kelime kadından ne istiyorsun ha biri benim kızıma öle birsey dese güler gecerdim kayle bile almazdım çünkü kızımın namuslu aklı basında oldugunu bilirim o diyen kadının terbiyesizliği annenin bi suçu yok busuna günah sahibi olma ha şimdi anlamazsın ama anne olunca anlarsın

sizden şunu istiyorum ki lütfen "o senin annen, ne olursa olsun doğurdu büyüttü etti vs." şeklinde yorumlarla değil, kendi annenizle bu olayı yaşasanız affedebilir miydiniz? empati yapıp içtenlikle cevap vermenizi istiyorum. anne olanlar da lütfen şuna cevap versin kızınıza böyle yapılsa sizin tepkiniz nolurdu.

aslnda olay olalı 3 yıl oldu. o dönemde benim sevdiğim ama bana yüz vermeyen bir çocuk vardı. annemin bir arkadaşı da medyum tipli, fala bile bakmadan soru cevaplayan söylediklerini de tutturan bir kadındı. ben de ona bahsedip sordum. olmayacak o çocukla dedi, her neyse benim derdim bu değil. bu çok ağzı gevşek ve lüzumsuz bir kadın. oğlu geldi bizden arabayla almaya. benimle aşağı yukarı aynı yaşlarda olan oğluna "bu bir oğlan seviyor ama oğlanın buna baktığı yok, kız bunun için yanıyo yanıyo(kelimenin çirkinliğine dikkat) orada onu oğlunun yanında rezil etmesini bilirdim de hani çok sinirliyken kitlenir kalırsınız ya bazen, ondan oldu. annemden de tepki gelmedi. ben sonrasında tepkisini gösterir, görüşmeyi keser vs. dedim ama gayet görüşmesine muhabbetine devam etti. kadını mantıyla ağırladığı bile oldu ya. ben gerekeni söyledim diyor ama o da şu "öyle yapman hiç hoş olmadı bir daha dikkat et lütfen" kimse kusura bakmasın ama bu benim içimi soğutmuyo. namusuma dil uzatan kadını eve aldın dedim ne kavgalar ettim ne laflar ettim ağlattım ama yine de içim bir türlü soğumuyo. abartma namusuna dil uzatmaya girmiyor yaptığı filan diyor.

bu 3 yıl içinde affetmeyi unutmayı çok istedim kendi içimde ama yok olmuyo asla affedemiyorum. ben anne değilim bu hissi tatmadım annelik hormonlarını tatmadım ama buna rağmen diyebiliyorum ki benim kızıma böyle yapılsa o kadını insan içine çıkamayacak hale getirirdim. bir de olay "tepki koymaktan aciz, onu da böyle kabul edeyim" olayı olsa daha kolay hazmederdim. ama ne oldu biliyor musunuz? kadın onu aramıyor hep o arıyor diye kadına önce çok soğuk davranmaya başladı sonra ilişkisini kesti. yani isteyince kesebiliyor. demek ki benim namusuma dil uzatılması onun aranmamasından daha önemsiz. bu aranmama olayı olana kadar kadını düğünüme çağırmaktan bahsediyordu ya...

demek ki anne manne de boşmuş bunu anladım. en azından bana denk gelen öyle. ben şimdi böyle bir anneyi nasıl koşulsuz seviyim? naparsam yapıyım, ne düşünürsem düşünüyüm içim soğumuyo, soğumuyo.

konuya böyle başlyınca gerçekten önemli bişey söliceksin sandım.gerçekten bi olay var sandım.bu kadar şeyden annene 3 yıldır kin besliyorsan hala unutamıyorum diyosan bence senin başka problerim var. bu kadar şeyden insan annesi için bunları düşünemez söyleyemez bencee

gayet içtenlikle yanıtlıyorum bence sen anneni zaten sevmiyomussun buda bahanen olmuş
bide kadını ağlatmışsın bence annen senden utanmalı sen annene kin beslicene...

Son düzenleme:
başlığı okuduğumda annen sana işkence yaptı yada babanı falan aldattı sandım. çok garipsin. bir kere kadın namusuna laf söylememiş sevgi anlamında yanıyo demiş ki bu doğal bir cümle bu kadar abartılacak bir şey yok. Annenizle 3 yıl konuşmamak çok değişik geldi bana kadının suçu günahı yokki çok abartmışsınız gerçekten. Bu benim şahsi fikrim.

noldu şimdi kadının biri bişiy dedide annenimi sevmiyorsun kaybedince anlarsın degeri kimse onun gibi olmuyor...
benimkide bu ceneyle seni kimse almaz diyodu sevmimi ozaman olurmu...

gayet içtenlikle yanıtlıyorum bence sen anneni zaten sevmiyomussun buda bahanen olmuş
bide kadını ağlatmışsın bence annen senden utanmalı sen annene kin beslicene...

ağlattım ama içim hala soğumadı diyor birde. Ben annemin 1 damla göz yaşına kıyamam be. yazık o anaya kim bilir ne acılar yaşadı içinde.

ağlattım ama içim hala soğumadı diyor birde. Ben annemin 1 damla göz yaşına kıyamam be. yazık o anaya kim bilir ne acılar yaşadı içinde.

annesin degerini bilmiyor.....
saçımı süpürke ettim annem için yine olsa yine yaparım herşeyim obenim dnyaları veririm...
ne derse desin kırılmam canımdır...b..ka batırıp çıkarsın annemmdir.....................

Namusa dil uzatmak durumu yok ki ortada, yanıyor sözcüğünü sen neresinden algıladıysan dokunmuş anlaşılan. Kadın patavatsızlık etmiş hepsi bu.

Anneye kızmaya gelince ; sen evlatsın böyle basit bir şey için bırak kızmayı, anneni eleştirme hakkın bile yok, annen senin kumandalı oyuncağın değil, kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine kendi karar verir. Kusura bakma ama buna şımarıklık diyorlar, üç sene böyle bir şeyi düşünebildiğine göre derdin yok senin.

Burada anneciğini kaybedip, rüyasında olsun 5 dk hasret gidermek için dua eden insanlar var, elindekinin kıymetini bil, üzme sakın. Bak şu an çalışma masamda resmi var annemin, öğlen bu saatlerde arardım, sultanım napıyosun derdim, o da bana iyiyim ...... çiçek, yemeğini yedin mi derdi. Şimdi ses yok seda yok, çok ararsın

Namusa dil uzatmak durumu yok ki ortada, yanıyor sözcüğünü sen neresinden algıladıysan dokunmuş anlaşılan. Kadın patavatsızlık etmiş hepsi bu.

Anneye kızmaya gelince ; sen evlatsın böyle basit bir şey için bırak kızmayı, anneni eleştirme hakkın bile yok, annen senin kumandalı oyuncağın değil, kiminle görüşüp kiminle görüşmeyeceğine kendi karar verir. Kusura bakma ama buna şımarıklık diyorlar, üç sene böyle bir şeyi düşünebildiğine göre derdin yok senin.

Burada anneciğini kaybedip, rüyasında olsun 5 dk hasret gidermek için dua eden insanlar var, elindekinin kıymetini bil, üzme sakın. Bak şu an çalışma masamda resmi var annemin, öğlen bu saatlerde arardım, sultanım napıyosun derdim, o da bana iyiyim ...... çiçek, yemeğini yedin mi derdi. Şimdi ses yok seda yok, çok ararsın

size katılıyorum ALLAH sabır versin gercektenn cok zor annesizlik düşünmesi bile beni cok korkutuyor...ama önemli olan dünyadayken kıymetini bilmek kayınvalideme bile yıkamam öperim sarılırımm üç günlük dünyada neyi paylaşamıyoruz nefes bitince boyut değişiyor hiç biişy kalmıyor...

bence sen o kadının seninle yaşıt olan oğlunu gördün ve beğendin anneside oğlunada "bu bir oğlan seviyor ama oğlanın buna baktığı yok, kız bunun için yanıyo yanıyo" diyince sen kudurdun tabi çünkü oğluda hoştu :34: YALAN MI YALANSA YALAN DE! :9:

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin sana hayatta bu bakış açısıyla daha çok kişiden soğur sevemezsin. Yazık annene çok üzüldüm gerçekten hiç yoktan yere ne hale sokmuşsun olayı. Annen şuan bunları duysa tee 3 yıl önce yaşanmış ve gerçekten çok basit bir cümle için bütün bu hissleri herhalde kalpkrizi geçirir. Annene sorsan hatırlamaz bile belki:D

yaşınız küçük diye tahmin ediyorum yoksa böyle düşünmezdiniz.

Back
X