- Konu Sahibi remedioslabelle
sorun bu mu yani bende bişey oldu sandım

insanların ne dertleri var Allah dert vermesin boş şeyler bunlar

insanların ne dertleri var Allah dert vermesin boş şeyler bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen annene mi kızgınsın
yoksa o oğlanla işin olmayacak dediği için kadına mı kızgınsın
boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye![]()
bu başlığa yazan hiç kimseye kızmadım hepsine hak verdim sert cevap yazmış da olsalar, başlığı da o anki sinirle attığımı ve sonradan pişman olduğumu da söyledim zaten.. ama sizinarıki kadar sığ bir bakış açısı ömrü hayatımda görmedim. ya körsünüz kadının sonradan söylediği lafı okumadınız, ya da olayları sadece aşk meşk meselesine bağlayabilecek kapasiteniz var. bu da doğruyu söylemek değil. başka da bir şey yazmıcam ne yazarsanız yazın kavga etmeye niyetim yok.
haa duuur herkes yanlış sen doğrusun değil mi
remedioslabelle
bu başlığa yazan hiç kimseye kızmadım hepsine hak verdim sert cevap yazmış da olsalar
anlama yeteneğine zum![]()
itiraf ediyorum o kadın benim
doğru söylediğim için kızmış olmayasın
sen bu kafayla gidersen çoook kızarsın daha
olayı aşk meşk meselesine bağladığımı düşünerek yaşının kaç olduğunu az çok belli ettin zaten ama şunu söyleyeyim
o kadının lafı yüzünden seni korumadı diye annene 3 senelik bir nefret beslediğin için kendinden utanmalısın
kadının sırf medyumluğu var diye sır vermen ne kadar doğru
ya da medyumdan medet umman ne kadar doğru
haa duuur herkes yanlış sen doğrusun değil mi
çok kızdın annene sinirin hala geçmedi ama onun yaptığı yemeği yedin onun yıkadığı kıyafetlerini giydin onun temizlediği evde oturdun değilmi
merak ediyorum geceleri başını yastığa nasıl rahat koyabiliyorsun
hiç annenin artık hayatta olmadığını düşündün mü
yada sen ona sinirliyken onun canı yandığında hiç üzülmedinmi
en önemlisi hiç utanmadınmı onu sevemediğini söylerken
şimdi ister banlasınlar ister cezalandırsınlar ben o mesajımda senin kadar terbiyesiz olduğumu asla ama asla düşünmüyorum ve bu yazdıklarını senin çocukluğuna veriyorum
ha bu arada
gitmem gereken 8 köy daha var sanırım![]()
bana dar görüşlü diyene bak 16 satırlık yazıdan 7 kelimeyi okumuş pabucumun kaprisi
sen git hiç suçu olmayan masum kadıncağıza kız sinirlen sevme
yazık o kadına acaba senin bu yazdıklarını okusa ne düşünür :26:
7 kelimeyi alıntılayınca sadece o kısım okunmuş oluyor di mikorkma korkma okudum editlediğin kısım dahil. kinci olmamı sevmediğimi ve düzeltmeye çalıştığımı söyledim, herkese hak verdiğimi de söyledim sense oturdun düşündün di mi saldıracak ne açık bulabilirim acaba diye
![]()
sen kimsin de sana kapris yapıyım ayrıca? sanki hayatımın içinden çok sevdiğim birisin de bana ters laf etmene üzülüp sana kapris yapıcam, şefkat beklicem senden
editlemeden önce mesaja şeytan yazmıştın gördüm ne oldu niye sildin, fark ettin di mi laf yetiştiricem derken bazı hayvanların bazı yerlerine su kaçırdığını?
kendime kızardım lüzumsuz işlerle uğraşıyorum diye seni görünce kendime şükrettim. en azından net üzerinden millete saldırma gibi saçma davranışlarla kendimi tatmine ihtiyacım yok.
senin gibi klavye adamına bu cevap yeter de artar bile. güle güle.![]()