artık annemi sevemiyorum

3 senedir bu sözü mü devirip çevirip kinleniyorsunuz?
Keskin sirke kübüne zarar. Bir süre sonra hasta olursunuz yapmayın...
Affetmek erdemdir ki siz boyle en ufak olayları büyütup kinlenmeye devam ederseniz çevrenizde arkadasınız kalmaz.

5 aylık kızım var gece gündüz uyumuyo ev taşıdım bide memleketten 16 saat uzaktayım kimse yardıma gelemedi zombi gibi geziyorum ortalıkta kızım 5 dk durmayan bi çocuk kızım iyi olsun ben 1 hafta geç yerleşeyim o sorun değilde bu kadar fedakarlığı insan ancak evladı için yapar düşünüyorum ileride böyle bi sebepten benle konuşmayacağını tey allahım ne günlere kaldık :31::31::31:

Bazı insanların düşüncelerine aklım almıyor. sen anneni sevmemek için neden arıyormuşsun demekki. patavatsız bir arkadası yüzünden kızının kendisine düşman olacağını bilse tavrını koyardı eminim.Bir evladın sudan sebeplerle annemi sevmiyorum demesi çok acı.
Oysa anneler evlatlarını kayıtsız sartsız sever.Konu sahibine söyleyecek bir sözüm yok ancak anne olunca annesinin kıymetini anlar o
zamanda geç olmaz umarım.

Bende harbiden birsey var sandim..bence kafanda buyutmussun olayi onca zaman. Kaldiki sen kendin anlatmissin olayi kadina, madem rahatsiz olacaktin yorumlarindan anlatamasaymisin. :19:

annemi sevmiyorum ne demek ya. inanın içim o kadar çok acıdı ki bu sözünüze, hele bir de konuyu okuyunca kusura bakmayın ama size çok kızdım, söylemek istediklerim için cümle bile kuramıyorum. kusura bakmayın ama siz kimsiniz de annenizi affedemiyorsunuz, hem de kadınla ilgili hiçbir şey yokken ortada. bu kadar kin, nefret ne? böyle bir şeyden asla ve asla anneme kızmayı bırakın annema kırılmazdım bile. o patavatsız kadına da bozulurdum ama bu kadar süre içinde olayı bile unuturdum, ben namusumu bilmiyor muyum da (ki kaldı ki burada namusla ilgili hiçbir şey yok. madem birinden hoşlanmayı, namusla bağdaştırıyordunuz kadınla da bunu paylaşmayacaktınız) kadının söylediğiyle dil uzatılmış, kirlenmiş olacak? annenize yaşattığınız huzursuzluklara değinmiyorum bile. bence aklınızı başınıza toplayın ve annenizden gidip af diyeyim.
konu anne olunca böyle şımarıklıklara tahammül edemiyorum kusura bakmayın. (annemle sabah tartışsam, durağa varmadan onu üzdüğüm için arayıp özür dilerdim. şimdi tavrınıza bakıyorum da neden benim değil de sizin anneniz yanınızda, inanın kıskanıyorum)

bu arada yukarıda bir arkadaşımız annesini rüyasında 5 dakika görmek için neler feda edenler var demiş, sonuna kadar katılıyorum. oğlum doğmadan önce birkaç dakika anneme yine sarılabilmek için yaşamaktan vazgeçerdim bir an bile tereddüt etmeden. şimdi ise oğlumun annesiz kalmaması için belki canımı(ve tabi oğlumu) değil ama onun dışında tüm varlığımı vermeye hazırım.

İçtenlikle cevap veriyorum asla annemle aramıza bu kadının girmesine engel olurdum ve annemi böyle boş bir konu yüzünden üzmezdim .

O kadın patavatsız fakat namusuna dil uzatmamış tabiki de . abartmışsın olayı biraz. o kadar zaman tanıdıgınız bir kadına böyle olcagını bilip konuyu açman gerekirdi değilmi ?

annene cok büyük haksızlık ediyorsun . Annemle kçüçük bir şeyden tartıştıgımız seyler ve üstünden ne kadar sene gecmesıne ragmen o konu ne zaman aklıma gelse özür dilerim ya da gittigimiz yerde ise ordan gecsem yanımda annem olmasa bıle teleofnu acar özür dilerim dusunun üzerinden 5 sene gecen seyler için bile

Son düzenleme:
3 senede kininiz cümlenin şeklinide değiştirmiş,iyice sizi etkilenmiş olabilir..bu kadar kin sizi yıpratır,sizi üzer..namusla alakalı olan bir husus yok boşuna kendinizi üzmüş,yıpratmışsınız..annenizi suçlu ilan edebileceğiniz bir durumda hiç yok...

Sustuğu için anneni suçlamakla değil, patavatsız biri yüzünden anneni üzdüğün için düşünmelisin bence..
Asıl dikkatimi çeken şey 3 senelik bir konudan bahsediyor olman !
Bu kadar kin böylesi bir konuyla ilgili hemde..
İlginç ! Çok ilginç !!
Annene karşı içinde biriktirdiğin başka sebepler var diye düşünüyorum bu sadece bir bahane..
dipnot : bende anne değilim !

Son düzenleme:
sen annene mi kızgınsın
yoksa o oğlanla işin olmayacak dediği için kadına mı kızgınsın :ssz:
boşuna demezler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye :51:

bu başlığa yazan hiç kimseye kızmadım hepsine hak verdim sert cevap yazmış da olsalar, başlığı da o anki sinirle attığımı ve sonradan pişman olduğumu da söyledim zaten.. ama sizinarıki kadar sığ bir bakış açısı ömrü hayatımda görmedim. ya körsünüz kadının sonradan söylediği lafı okumadınız, ya da olayları sadece aşk meşk meselesine bağlayabilecek kapasiteniz var. bu da doğruyu söylemek değil. başka da bir şey yazmıcam ne yazarsanız yazın kavga etmeye niyetim yok.

bu başlığa yazan hiç kimseye kızmadım hepsine hak verdim sert cevap yazmış da olsalar, başlığı da o anki sinirle attığımı ve sonradan pişman olduğumu da söyledim zaten.. ama sizinarıki kadar sığ bir bakış açısı ömrü hayatımda görmedim. ya körsünüz kadının sonradan söylediği lafı okumadınız, ya da olayları sadece aşk meşk meselesine bağlayabilecek kapasiteniz var. bu da doğruyu söylemek değil. başka da bir şey yazmıcam ne yazarsanız yazın kavga etmeye niyetim yok.

itiraf ediyorum o kadın benim :27:
doğru söylediğim için kızmış olmayasın :53:

sen bu kafayla gidersen çoook kızarsın daha
olayı aşk meşk meselesine bağladığımı düşünerek yaşının kaç olduğunu az çok belli ettin zaten ama şunu söyleyeyim
o kadının lafı yüzünden seni korumadı diye annene 3 senelik bir nefret beslediğin için kendinden utanmalısın
kadının sırf medyumluğu var diye sır vermen ne kadar doğru
ya da medyumdan medet umman ne kadar doğru
haa duuur herkes yanlış sen doğrusun değil mi
çok kızdın annene sinirin hala geçmedi ama onun yaptığı yemeği yedin onun yıkadığı kıyafetlerini giydin onun temizlediği evde oturdun değilmi
merak ediyorum geceleri başını yastığa nasıl rahat koyabiliyorsun
hiç annenin artık hayatta olmadığını düşündün mü
yada sen ona sinirliyken onun canı yandığında hiç üzülmedinmi
en önemlisi hiç utanmadınmı onu sevemediğini söylerken

şimdi ister banlasınlar ister cezalandırsınlar ben o mesajımda senin kadar terbiyesiz olduğumu asla ama asla düşünmüyorum ve bu yazdıklarını senin çocukluğuna veriyorum

ha bu arada
gitmem gereken 8 köy daha var sanırım:35:

3 sene önce benim başıma böyle bişey gelse şimdiye kadar çoktan unutmuş olurdum.ne kadarda büyütmüşsünüz içinizde kadın kendince espri yapmış tabiki seviyesizce ama.annenize bu kadar yüklenmenizin altında bence başka şeyler var böyle bişey sebep olamaz olmamalı.hem namus falan derken ne alaka diyesim var.siz herşeye bu kadar takarsanız çevrenizdekiler yandı....

3 sene boyunca annene karşı böyle hislerle mi doluydun.. üzüldüm.. bence çok büyütmüşsün. o lafda da kimse namusuna dil uzatmamış ki.. bence gereksiz yere tavrın.. annenin kıymetini bil. sonra çok ararsın bu günleri

remedioslabelle

bu başlığa yazan hiç kimseye kızmadım hepsine hak verdim sert cevap yazmış da olsalar

anlama yeteneğine zum:27:

bana dar görüşlü diyene bak 16 satırlık yazıdan 7 kelimeyi okumuş pabucumun kaprisi :33:

sen git hiç suçu olmayan masum kadıncağıza kız sinirlen sevme
yazık o kadına acaba senin bu yazdıklarını okusa ne düşünür :26:

Son düzenleme:
itiraf ediyorum o kadın benim :27:
doğru söylediğim için kızmış olmayasın :53:

sen bu kafayla gidersen çoook kızarsın daha
olayı aşk meşk meselesine bağladığımı düşünerek yaşının kaç olduğunu az çok belli ettin zaten ama şunu söyleyeyim
o kadının lafı yüzünden seni korumadı diye annene 3 senelik bir nefret beslediğin için kendinden utanmalısın
kadının sırf medyumluğu var diye sır vermen ne kadar doğru
ya da medyumdan medet umman ne kadar doğru
haa duuur herkes yanlış sen doğrusun değil mi
çok kızdın annene sinirin hala geçmedi ama onun yaptığı yemeği yedin onun yıkadığı kıyafetlerini giydin onun temizlediği evde oturdun değilmi
merak ediyorum geceleri başını yastığa nasıl rahat koyabiliyorsun
hiç annenin artık hayatta olmadığını düşündün mü
yada sen ona sinirliyken onun canı yandığında hiç üzülmedinmi
en önemlisi hiç utanmadınmı onu sevemediğini söylerken

şimdi ister banlasınlar ister cezalandırsınlar ben o mesajımda senin kadar terbiyesiz olduğumu asla ama asla düşünmüyorum ve bu yazdıklarını senin çocukluğuna veriyorum

ha bu arada
gitmem gereken 8 köy daha var sanırım:35:

milyon kere beğen butonu:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

canım bak benim annem yıllardır yaşadığı sıkıntıları hastalıkları nedeniyle böyle çok konuşan herşeye kızan bir kadın olmuştu hatta bazen öyle laflar sölerdiki lafın acısı içime oturur günlerce ağlardım küserdim. çok kavga olurdu bizim evde annemden babamdan nefret ederdim kaçıp gitmek isterdim. sonra birgün öldü. hayatım boyunca geri almak istediğim tek zamandı ve geri dönüşü yoktu. inan o kadar pişmanımki şimdi 1,5 yıl oldu her gün ağlıyorum ah diorum annem olsanda yine kızsan küssen o laflar bir kenara böle daha kötülerini sölesen ben sana hiç küsmesem hep dizinde uyusam çok geç kalma bence hemen koş anneciğine

bana dar görüşlü diyene bak 16 satırlık yazıdan 7 kelimeyi okumuş pabucumun kaprisi :33:

sen git hiç suçu olmayan masum kadıncağıza kız sinirlen sevme
yazık o kadına acaba senin bu yazdıklarını okusa ne düşünür :26:

7 kelimeyi alıntılayınca sadece o kısım okunmuş oluyor di mi :D korkma korkma okudum editlediğin kısım dahil. kinci olmamı sevmediğimi ve düzeltmeye çalıştığımı söyledim, herkese hak verdiğimi de söyledim sense oturdun düşündün di mi saldıracak ne açık bulabilirim acaba diye:1:

sen kimsin de sana kapris yapıyım ayrıca? sanki hayatımın içinden çok sevdiğim birisin de bana ters laf etmene üzülüp sana kapris yapıcam, şefkat beklicem senden:1:

editlemeden önce mesaja şeytan yazmıştın gördüm ne oldu niye sildin, fark ettin di mi laf yetiştiricem derken bazı hayvanların bazı yerlerine su kaçırdığını?

kendime kızardım lüzumsuz işlerle uğraşıyorum diye seni görünce kendime şükrettim. en azından net üzerinden millete saldırma gibi saçma davranışlarla kendimi tatmine ihtiyacım yok.
senin gibi klavye adamına bu cevap yeter de artar bile. güle güle.:51:

7 kelimeyi alıntılayınca sadece o kısım okunmuş oluyor di mi :D korkma korkma okudum editlediğin kısım dahil. kinci olmamı sevmediğimi ve düzeltmeye çalıştığımı söyledim, herkese hak verdiğimi de söyledim sense oturdun düşündün di mi saldıracak ne açık bulabilirim acaba diye:1:

sen kimsin de sana kapris yapıyım ayrıca? sanki hayatımın içinden çok sevdiğim birisin de bana ters laf etmene üzülüp sana kapris yapıcam, şefkat beklicem senden:1:

editlemeden önce mesaja şeytan yazmıştın gördüm ne oldu niye sildin, fark ettin di mi laf yetiştiricem derken bazı hayvanların bazı yerlerine su kaçırdığını?

kendime kızardım lüzumsuz işlerle uğraşıyorum diye seni görünce kendime şükrettim. en azından net üzerinden millete saldırma gibi saçma davranışlarla kendimi tatmine ihtiyacım yok.
senin gibi klavye adamına bu cevap yeter de artar bile. güle güle.:51:

bebeğiiiimmm çok tatlısııııınnn :16:
seni küçük şeytan madem kinci değilsin neden doğrular biyerine battı niye kafayı bana taktın doğru söylediğim için mi
yoksa çoğu kişinin benimle aynı fikirde olduklarını gördüğün içinmi.

bu arada su nerene kaçtı:34:

Sorun annende değil sende.
Birincisi; Bu kadar çok kindar olmak sana zarar verir.
İkincisi; kadının namusuna laf ettiği falan yok sadece patavatsızca bir laf etmiş.
Üçüncüsü; annelik senin sandığın gibi birşey değil.

Back
X